| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 31954  [Dalších 30674 >>]
Amely 13045

Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 20:04:21
Kajdi, já bych snad mohla zítra ve 14,00. Sice ještě budu domlouvat jednoho Dr, ale to by nemělo být takhle narychlo. JInak myslím nikdo neříkal, že by příjel.Ale klidně se můžem sejít i ve třech. Kate nemá auto :-( A Verča se tu hrozně dlouho neukázala, té bychom se mohli zeptat. Jinak my mám ddnes taky takovou červenou prdelku, koukala jsem jak vejr, má to poprvé. Možná tou vlhkostí vzduchu - netuším, čím to je. Od včerejška mi neuschnulo v sušárně na šňůře přádlo a to je tam okno otevřený. Zkouším to zaléčit menalindem, pak ti řeknu, jak to pomohlo. JInak ten vzduch a čistá voda je vážně asi nejlepší. Jdu dočítat a pak se snad něco vyprodukuju.
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 20:03:59
Lenny - já na to taky koukala, jak spadlá z višně, vůbec nechápu, kde se to NAJEDNOU vzalo! Nevypadá to tak hrozně, alew bolet to musí, to je jasný. Ale díky, počkám, jestli mi holky něco poradí:-(
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 19:59:24
Kajdo, ty brďo, to je síla. No Laila nikdy opruzeniny neměla, jen jednou trochu červený zadeček a pomohla na to taková ta bílá dětská mast, má hodně silný filtr. Snad poradí někdo zkušenější. Chudinka, to ho musí strašně bolet :o//
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 19:57:45
Vítám Nelíska :o)

Koukám, že se spaním máme problémy všechny (kromě Baru :o)) Kate, horní část postele mám mantinely, spodní (více než polovinu) část postele jsem obložila dekama. Propletla jsem je mezi špriclema. Mám to dost vysoko, takže přes to ani nohu nepřehodí. Bblý je, že je každá druhá špricle volná, takže se o ní muže bouchnout. Jedině ještě každou tu volnou tyčku omotat molitanem nebo látkou, ale na to asi prdím. Takže jak má někdo krásnou postýlku s nebesy, tak my máme obloženou různobarevnou hrůzu :o))
Karolína +2 16165

Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 19:55:48
Holky - mám dotaz - má šíleně opruzený zadek, nevím z čeho, možná, že je to tím, že je dusno a teplo a moc se potí. V noci ho musím přebalovat, jak je pročůranej, hodně pije, takže jestli není "vysušenej". Každopádně má jednu půlku úplně skoro až do masa, nechápu, jak se to vůbec stalo. Měli jsme to jen jednou, po Pamperskách. Léčím to vzduchem, Bepanthenem a Panthenolem. Nevíte ještě jiný ZARUČENÝ recept???
Karolína +2 16165

Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 19:51:50
Kuře - super básnička! my dneska měli něco podobnýho, jen s tím rozdílem, že M. byl bez pleny a na bříšku, takže to měl rozmazaný až na prsou a tak teď peru :-)

Nelisek - vítám tě!

Cáco a holky z Prahy a z okolí - jak je to zítra s tím srazem? Je nebo není?
Kuřátko 04 16426

Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 18:34:15
Leti leti Martinek,
ma u zadecku hovinek.
Leti rovnou do vany,
musime ho odstranit.
Fuj fuj fuj,
mrdi jako hnuj.
K&K 30789

Re: Nováček

10.7.2005 17:11:08
Ahoj Nelisku, vitej mezi nami a klidne se pripoj casteji. Je tady dobra parta mamin - listopadek a vsechny nove vitame. Vitame i maminky uz dalsich deti, nebot bereme i rady, jak co probihalo a jake jsou zkusenosti uz od starsich ditek. Bereme tu jakykoliv nazor.
Pokud jsem dobre pochopila, jsi z Prahy, tak se klidne zastav na srazik - prazajdy se domlouvaly na neco, myslim ze uz zitra, v pondeli na Metropoli Zlicin. Ale nejsem z Prahy, tak mi unikl cas srazu. Vsak ona se tu nejaka mamina objevi a da vedet. Aby jsi nemusela listovat zpatky.
Ja se jen zeptam, jake je tve povolani, pred materskou?
Nelisek 20887

Nováček

10.7.2005 16:14:11
Maminy, už dlouho čtu tuhle diskuzi, ale nějak jsem vždycky stihla přečíst jen příspěvky a už nestihla nic napsat. Doufám, že vám nevadí, pokud se občas přidám. Já mám dvě holčiny (doufám, že ještě přibyde jedna nebo jeden). Nely je 8 a Valerie se narodila 24.11.
Tak jen přidám nějaké postřehy od nás. Jedna maminka se obávala, že ji mimčo nesedí, tak hned musím uklidnit. Vali nesedí ani náhodou, když ji posadím, okamžitě se skulí na stranu, mám pocit, že ani netuší, co po ni chci. V kočárku vydrží sedět tak 5 minut, když se drží madla, ale potom se opře a postupně se kácí na stranu, takže jezdíme nejčastěji stylem pasení koníčků. Malá pozoruje přes síťku všechno venku a je nejspokojenější. Nějak to neřeším.
Zato lezeme jako draci, střídá plazení s takovým nejistým lezením po čtyřech. A stání u nás taky nehrozí.
Ale každé dítko je úplně jiné. Starší holka nelezla vůbec, ani se neplazila, ale seděla pevně v 6,5 měsících, v 8 měsících začala chodit kolem nábytku a v 10 už chodila sama. Takže opravdu individuální.
Ještě jsem si vzpomněla na kousání, tak jsem dnes chtěla dát malé Hippy od 5 měsíců (už to má malilinké kousíčky, není to úplná kaše) a po první lžičce se malá začala dávit a vyzvracela. Takže kousání u nás taky nehrozí. A to máme 6 zubů a další rostou, protože teď zrovna máme týden horečky a je pořád ukňouraná, takže dělám celý den "indiánskou babičku".
Ještě jsem tu viděla fotku mimča s rohlíkem. Taky jsem uvažovala, že bych malé dala něco okusovat (jablíčko, banán), ale okamžitě ji jakýkoli kousek nadavuje a potom bych měla strach, že když ukousne větší, tak se bude dusit.
Mamči, jak to máte s příkrmama? Malá sní tak pár lžiček a dost, zkoušela jsem zeleninu, maso i ovoce a kaši. Takže pořád jenom kojíme a to snad každou hodinu, v noci co 2.
Zatím přeji kásný den, tedy v Praze je teď totální černo a hřmí.
Andrea
Omlouvám se, nějak jsem se rozepsala
Sonka + Linda + Max 31894

Re: Re: Re: Re: .)

10.7.2005 14:59:37
Míšo ty jsi odkud? Pletu se z USA?Já tu mám spací pytel,klidně ti ho věnuju.Proletí se letadlem....
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 31954  [Dalších 30674 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.