Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)10.7.2005 9:37:27
Matyáše taky nemám šanci přikrejt, do pytle jsem to ani nezkoušela, za prvé žádný nemám a za druhé bych ho v tom nechtěla trápit. Takže spí úplně odkrytej, a když si ho vezmu k sobě a přikryju ho mou peřinou, tak to hned ze sebe sundavá - i když spí! Takže spí v kombinézce, aby mu nenastydly záda a lednivy.
Ten čaj zítra koupím, musím do lékárny pro 4xrybilku (mám raději zásobu) a pro Multi Tabs. |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)10.7.2005 9:19:38
Kajdo, to jo, teď si to vážení vždycky říkáme, že to může být velké překvápko co. Už to není vůbec jisté jak přibírají. Za prvé už to na nich není tolik vidět, za druhé když mají takovou dřinu, těžko říct jestli tam nějaké to deko navíc bude.
S tím spaním nevím, no. To, že by byla přikrytá vůbec už u nás neexistuje, v pytli spát odmítá. Takže je odkrytá a mele se tam jako blázen. Vystrkovala nám nohy a zašprajcla si je mezi ty laťky, ale to už jsme obložili (mantileny nepomáhaly, hodila nohu přes ně). Teď nohy nevystrkuje, ale stejně tam dělá akrobata. A přesně jak říkáš, zapláče a buď spí dál, nebo jí dám čaj a u toho usne. Možná je to tím jak se přes den hodně pohybují, namáhají a pak to v nich ještě nějak zůstane a nedokáží být v klidu. Ten čaj jsem teď dala prvně, až ho budeme dávat déle, možná to bude lepší. |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)10.7.2005 9:10:39
Lenny - já mám s M. úplně stejný "problém" se spaním jako ty, hrozně sebou mele, je neklidnej a furt se převaluje. Trvá to taky asi týden. Taky vždycky zapláče, já vstanu, a on přestane, nebo ne a dám mu čaj. V 1:30 jsem ho dokonce musela přebalit, protože byl taaaaak pročůranej, že měl až studený nožičky:-( Možná bych taky mohla zkusit ten čajík "na dobrou noc" a uvidíme.
Každopádně souhlasím s Míšou i s Martinou - každý dítě má svoje tempo a každý si s různými věcmi poradí jinak. Není kam spěchat. M. taky neleze, spíš se plazí po podlaze - většinou pozadu, vydrží teda sedět i 20minut s úplně rovnýma zádama a postaví se na čtyři, a pohybuje se dopředu a dozadu, na bříško se dostane tak, že natáhne kolena. Teď ve středu je M. 8měsíců, k dr. ale jdeme až za měsíc, ale chci si ho jí zvážit. To jsem teda zvědavá. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)10.7.2005 7:57:22
Ahoj Míšo, tvoje vyjadřovací schopnost je ok, pochopila jsem to dobře. Máš pravdu, na té rehabilitaci mi to sami potvrdili, že má ještě čas. Netřeba spěchat, viď?
Laila teď v noci pořád špatně spí. Jsem jak praštěná, protože jsem šla spát o půlnoci a pak každou půl až hodinu jsem vždycky vylítla, protože najednou začla plakat. Prostě se pořád převaluje, nevím proč je tak strašně neklidná. Už to takto trvá asi dva týdny. Vždycky se hrozně leknu, tak vylítnu. Dám jí třeba loknout čaje nebo mléka a ona spí dál. Ale na ten dudlík se hrozně sápe, takže má asi žízeň. Koupila jsem čaj na dobrou noc, je tam heřmánek, meduňka a lipový květ, ale na ní to tedy vůbec nepůsobí. No nedá se nic dělat, třeba to zase časem přejde. Zajímavé je, že přes den spí normálně. |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)10.7.2005 5:04:00
Lenny ja se teda nestacim divit.Tady je to teda vazne nejaky jiny nez u vas.
Natalka se na ctyrech udrzi par sekund a je skoro stejne stara s Lailou(22.11) a me na tom neprijde vubec nic divnyho. Nenech se zvyklat tim,co jiny uz umi a neumi,to same se tyka jidla.Kazdy mimco je individualni a bude delat to,ci ono az prijde jeho cas. Moje vyjadrovaci schopnosti vyzneji casto jinak nez to myslim,takze tohle je mineny jenom v tom,abys vedela,ze Laila je uplne normalni 7 a pul mesicni miminko. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 23:40:37
Půjdu spát, je dost hodin, zítra budu zase hotová. Dobrou noc Marti a jestli tu ještě někdo je.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 23:37:00
Marti, tak Laila se u toho také trochu rozčiluje, nevydrží to moc dlouho a já jí tím nijak netrápím. Děláme to tak 3x - 4x denně, nechci jí stresovat. Zase ale musí být nějaký pokrok, jinak nás nenechají cvičit jen doma a budu muset jezdit do Prahy minimálně jednou týdně a to fakt nechci.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 23:34:28
Na rehabilitaci nám na tu připravu na lezení říkala tyto cviky.
Držet nožičku a motivovat jí, aby se od ní odrážela, to je jeden (my třeba tím banánem :o)). Druhý je, že jí postavím na ty čtyři na kraj stolu nebo postele, mám jí držet za boky (přičemž ona je sama zvednutá na rukách) a jednu nohu jí spustit dolů ze stolu a ona musí tu nohu sama vytáhnout nahoru a položit pokrčenou vedle té druhé a takhle vystřídat obě. Zkoušejte to také. |
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 23:34:21
Aha, no bara se nenecha do niceho nutit takze ani postavit na ctyri se nenecha.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 23:30:18
Marti mám, ona se na čtyřech udrží tak půl minuty, ale nevydrápe se sama. Když jsem sem tu fotku vkládala, psala jsem, že jsem jí musela pomoct a také jsem pak vlastně psala, že když se chvilku v téhle pozici drží, tak se za chvíli odrazí nohama a přistane na bradě. Takže nic moc.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.