Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:55:38
Marti, Laila je také nežvejkací, to jsem u ní fakt neviděla. Jak říkám, když má nějaký kousilínek banánu, tak ho spolkne celý, ale když jsme jí zkoušeli dávat něco, že si kousala sama, vykulí oči a drží to v puse. No je to fakt, prdíme na to. I včera to manžel prohlásil, když ukousla pěkný kus jablka a já se jí pro to nemohla do té pusy dostat. Jak jsem to chtěla vytáhnout a prala se s ní, pořád jsem jí to více strkala dozadu, no pěkný nervy jsem měla.
|
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:52:11
Ja ani neulupuju, proste jsem to zatim hodila za hlavu.
Kamosky stejne stara holka tuhle jedla mixovany jablko a normalne zvejkala. To Bara vubec nedela. I jeji prvni holka byla v podstate v pohode. Ale ona sni na co prijde, no je to na ni videt. Ja mam proste deti co zvejkat neumej asi no. Kajdo Matej zas neji skoro nic. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:48:07
Kajdo, je to fakt, že proč byste to nedělali, když mu to jde, že jo! To je jasné! Jak říká Míša, každé dítě je jiné.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:46:44
Marti - mno je pravda, že mě se M. nikdy nepozvracel, takže to asi vidím jinak. Teď jsem se šla podívat na dětský sušenky a ty jsou od 6měsíce. A taky se stane, že mu zaskočí, to je jasný, ale zatím si s tím vždycky poradil, asi má štěstí :-) Každopádně to zapíjení je dobrý, ségra to praktikuje taky a Aneta jí o 106 i knedlíky, jí vlastně úplně všechno (jsou jí 2roky).
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:45:04
Martino, ona se Laile dáví i když jí sama uloupnu třeba kousek banánu a to je měkké a klouzavé, ale sní to a neblinká, ale to je fakt pidikousek! Takhle asi budeme začínat. Budu jí ulupovat sama.
S tím jejím kousáním jsem to myslela i tak, že se mi zdá, že ona prostě ani nechápe, že má užužlávat, ale prostě je na to tak "nadržená", že se na to vrhne, strčí si to až do krku a ukousne třeba 3cm! |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:43:52
Kazdy dite je uplne jiny.Jak rikava Martina-HLAVNE NESROVNAVAT.Jedno moje dite jedlo rovnou kousky,druhy zatim nechce nic,nez kasicky.Jedno sedela v peti,druhy poradne nesedi skoro v osmi,atd.atd.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:41:22
Marti, tak koukám, že jsou ty naše holky trochu stejné, viď? :o)
Kajdo, je to super, že je Matýsek tak šikovný. Laila když se jí dostane do pusy velký kus, tak ztuhne, drží to tam a vykuleně kouká :o) |
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:41:13
Kajdo ono vsechno neni tak jednoduchy jak se zda. kdyz se ti dite davi x krat denne a x krat denne nasledne vyhodi celej obsah zaludku tak si to pak rozmysli. Matejovi jsem mixovala skoro do dvou let, ted ve trech a pul letech ma stale problemy, napr s masem, musi ho mit na opravdu mal ykousky, nema rad knedliky, asi se mu spatne polykaj...tech jidel by bylo vic, ted si nemuzu vzpomenout. Ted pomaha, kdyz mu dam treba to maso zapit. Ale u osmimesicniho ditete tohle jeste nefunguje. Dokonce tady na tohle tema nedavno vsznikla extra diskuze. Ono kdo nezazil, nepochopi...
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:25:17
Lenny , já to praktikuju asi následovně - když má v puse velký kus a žvýká ho, je to ok, když se mu začně zvedat žaludek a jakoby se tím dusí pak to teprve vyndám. Takže ho nechávám, ať si s tím poradí sám. Mám jednu známou a ty svý dceři musela všechno mixovat do věku 4let, ona jí "nedovolila" se s tím poprat sama - a ve finále jí tedy nemohla dát ani do školky!!! Dneska jí je 35let a léky musí rozkousat a zapít, jinak je nezpolkne, takže v tom mám odstrašující příklad. Ať si kluk poradí!
|
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:21:21
Lenny ja myslim, ze nektery deti to proste neumej. Ani Matej ani Bara proste kousky v tomhle veku nezvladali a Bara jeste dlouho zvladat nebude. Ale jak vidim na Matejovi, jednou bude jist uplne normalne takze to neresim, ma vsechno mixovany na jemnoucko a pohoda:-) Rohlik nebo cokoliv jinyho do ruky u nas zatim neexistuje.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.