Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:09:24
Cáco, to je hustý s těma pochýřema. To jsem ještě neslyšla. Na nožičky by fakt mohly pomoct punčocháče, ale co ty ručičky? Ty bláho, to ho musí bolet, ne? Snad se to za chvíli "ochodí".
Gothic, já bych ty botičky koupila, Leri už opravdu dost chodí. Nikdy není pozdě. |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: .)9.7.2005 21:07:52
Holky, já vás teda strašně obdivuji jak jste úplně v klidu co se týče toho, jak dáváte dětem rohlík, chleba, jablko apod. Já bych si strašně přála být také taková. Jenže kdykoli jsme něco takového Laile dali, seděli jsme u ní a hlídali jí, no a vždycky se stalo, že si ukousla takový veliký kus, že jsme jí hned otevírali pusu a lovili jí to v puse. Ona to asi neumí nebo co, ale to je prostě kusanec, že by ho zaručeně nespolkla!
No a za druhé máte můj obrovský obdiv v tom, jak jste klidné s tím boucháním. Já už se vidím, jak se Laila při tom lezení bouchne do hlavy a budu z toho hotová. Nemluvím o tom, že by snad měla na hlavu spadnout ze stoje! No děs! Ale možná jde o zvyk. Jinak jak jsme včera Lailu pozorovali jak se snaží lézt po posteli (bez úspěchu), tak dostal manžel nápad trochu ji motivovat. Přinesl banán, dal Laile olíznout a posunul ho z jejího dosahu. No a to byla motivace jako hrom. Postupně se po kouskách posunovala (plazením, ne po 4) a tak jsme jí za každé posunutí zase dalí kousek banánu! Bylo to super :o) Co by neudělala pro banán, že jo? :o)) Dnes jít o už ale zase nejde. No a dneska začala vrzat zubama. No to je šílený zvuk! Fuj tajbl! Naštěstí se nám daří odvést jí pozornost, že na to zapomene, leze z toho mráz po zádech! |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: .)9.7.2005 20:39:34
Cáco - zkus mu dát punčocháče (bez kalhot), s rukama nevím.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: .)9.7.2005 20:21:00
Ahoj Cáco - pondělí beru!
Jinak pokud jde o ten Sunar - MOJE RADA - pokud mu to stačí, tím líp. Nebude po ětch kaších tloustnout. Matýsekovi nestačí ani kaše se 180-210ml sunaru na celou noc, takže dávám i k večeři maso +sunar - cca 150ml. Takže si myslím, že pokud to Fildovi staší - super! |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: .)9.7.2005 20:19:25
Ja sem dneska tak lina:(.Manzel usnul nahore s Verunkou,kdyz ji daval po obede spat,taky mu neni dobre a ja tady mam kupu prace,ale do niceho se mi nechce:(.
|
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: .)9.7.2005 20:18:09
Caco teda s puchyrkama nevim.Odreny kolynka to jo,ale tohle? Ponozky ja davam pevny,mimco si je samo nesunda,ale s ruckama neporadim.
Ja bych rekla,ze ten Sunar urcite staci.Ja zatim porad krmim jenom 1x denne trosku jidla a Natalka spi porad stejne-20.00-6.00. |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: .)9.7.2005 20:05:24
Tak holky, prazandy a z okoli, kdo by dorazil v pondeli kolem 14 hod. na Zlicin na kafco a malej pokec??? Piste, piste, piste...
A jeste dotaz - vadi nejak, kdyz davam Fifovi na noc jenom Sunar? Vypije ho asi 210 ml a spi po nem celou noc. Ja jsem takhle spokojena, ale nevim, jestli nema dostavat tu nejakou kasicku z nejakyho "specialniho" duvodu. Abych neco neprosvihla... Nekdo se me tu ptal, kde jsme vzali "krteckovy puzzle", ale bohuzel si nepamatuju, kdo to byl. Takze jsme ho kupovali ve Sparkysu, ale myslim, ze uz ho tam nemaji, tenkrat ho tam nejak vyprodavali, bylo i snad trochu zlevneny. Ad boticky... my se zatim nestavime, ale mam jinej problem, jak se mrne porad plazi po parketach nebo po plovouci podlaze, tak ma uplne puchyre na nozickach a dokonce i na dlanich. Co s tim? Kdyz mu dam ponozky, ma je do 2 sec. dole. A na ruce rukavicky??? Asi blbost ne? :o) |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: sobota9.7.2005 20:01:08
Ahoj holky,
tak jsme se teď před hodinkou vrátili z výletu z Leberce a z Jizerských hor. Mám v Liberci po dědovi nevlastní babičkui (nidky jsem jí ale tak neříkala, je to prostě Alena) a pak jsme se zajelůi podívat do Desné (nad ní jsme mívali chalupu - teda spíš babička), ale prodali jsme jí před 4mi roky, a tak když už jsme byli "nahoře" podívali jsme se, jak to tam teď vypadá. Matýsek byl v dosavadním životě nejdál autem a musím říct, že byl ZLATEJ! Zvládl to na jedničku. Kate - já Matýskovi taky nic nesolím, vlastně nepouživám pro něj žádné koření, kromě pažitky a petřelky od mámy ze zahrádky. Do jídla mu ale dávám "obyčejné" máslo a teď jsem mu jen velice rychle osmahla cibulku - byla úplně bílá - a na to dala podusit maso a pak přidala podusit zeleninu. Jinak se s tvým nározem ztotožňuji - jídlo nesolené je taky dobré a dá se jíst, ale když tam dám trochu toho "kostkovýho" másla, je to lepší. |
| Sonka + Linda + Max | 31894 |
|
|
.)9.7.2005 16:10:28
Venku krásně prší.Ted jsme odtamtud přišli.Deti budou hezky chrupkat.MAX už tak činí hodinu a půl.
|
| Brazilka & Romanka 11/04 | 18463 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CF9.7.2005 15:13:58
Ahoj holky!
krasne si tu uzivam brasky, dneska ale odjel na vylet a vrati se az vecer, tak jdu na chvilinku za vami. Cetla jsem zpet rychle, jako vzdy. Koukam, ze se bavite o botach. Tady deti litaji bosy nebo maji sandalky mezi prsticky. Bosa noha ale vede. Jenze tady je skoro furt teplo, takze pevna vyssi uzavrena bota nehrozi ani omylem. Vcera Romca udelala dva prvni lezecke kroky nebo jak tomu mam rikat. Pak se zarazila, koukala okolo a sla zase na brisko nebo na ctyri a uz tam zustala cely vecer. Tak se asi taky uz rozleze. Nema to prdka jednoduchy, je to tezka vaha.:-) Zatim mi ale jeji plazeni a kutaleni bohate staci! Resite i kolik budete mit deti. Ja uz jsem asi skoncila,zotavovani po cisari je dost desny, aspon tady, protoze clovek jde domu z nemocnice treti den. Ja byla tedy rada, ze jsem doma ale ta bolest byla silena...nevim jak bych u toho zvladla starat se o dve deti. Navic ma co delat abych zvladla jenom Romanku, obcas mam pocity,ze si to snad uz hodim...Ale kdovi, treba za rok dva , je na to zadelano driv jak na novy boty, ze jo...:-))) Jo, adresa nasich stranek: http://family.cz/nogueira , musite si zazadat o pratelstvi. Ted jsem tam davala par novych fotek ale nestiham aktualizovat... Koukala jsem taky na vase fotecky na rodince, no vsechny jsou zkratka super! Amely, Tvoje starsi dcera je cela Ty!No a uz na me vola Romca, takze konec plkani... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.