Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: CF8.7.2005 23:24:02
Míšo, v takovém případě je určitě dobře si amnio udělat. S CF se ale těsně po porodu stejně nedá nic dělat a pak jsem jí nechala udělat testy dost brzy. Mám opravdu mírnější formu, jinak bych Bětku neměla. I tak to ale občas snadný není. Díky Bohu je mi ale čím dál tím líp.
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 23:21:30
macčímama, děkuji. Krásné fotky. Za prvé máš krásné mimčo, za druhé Ti to moc sluší, za třetí taťka vypadá nebezpečně a za čtvrté máš krásné auto :-)
My máme minibus volkswagen z roku 1971 ve stejné barvě :-) |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: CF8.7.2005 23:20:45
Tak to je super,ze manzel je v poradku.A hlavne,ze mala je v poradku.A jak jsi na tom ty.Jestli jsem to pochopila spravne,tak mas mirnejsi formu.Je to tak,ze jsou urcite druhy?
Ja jsem mela amnio s Verunkou,ale kvuli tomu,ze bylo podezreni na roztep patere z AFP testu.Chtela jsem si byt jista.Kdyby bylo byvalo neco spatne,tak bych si ji taky nenechala vzit,ale dalo by se treba operovat hned po porodu atd. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
CF8.7.2005 23:12:35
Manžel nosič genu není, alespoň ne 97 % známých mutací. Pravděpodobnost, že to Bětka bude mít, byla 1:570 (stejná je samozřejmě i u ostatních případných potomků). Amnio jsme si nenechali po dlouhých úvahách, pravděpodobnost byla malá a stejně bychom si Bětušku nedali vzít, tak jsme to neriskovali. Ale samozřejmě rozumím všem, co si to udělat nechají. Chodila jsem několikrát na genetický ultrazvuk a bylo to v pohodě, Bětuška už má teď hotové testy a je to negativní.
Je super, že to u Vás dělají, tady se pořád nedaří ani screening po porodu, přitom by tak pomohlo, kdyby to diagnostikovali brzy. |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 23:08:19
JANO máš potvrzené přátelství
já bych si stím sezením,lezením atd. také nedělala starosti on náš Mates si dřepnul na delší dobu také jen jednou - moc ho to nezaujalo a lezení je spíš plazení kombinované s vozembouchem |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 23:05:16
Jezis ja sem blba,ja na tebe Jano uplne zapomela.Ted mi teprve doslo,ze ses to ty,az podle ty cysticky fibrozy!
To je pekny svinstvo.A co manzel,je nositelem nebo je v poradku.Ja jsem jenom nositel,tady se delaji na to testy.Hrozne me vydesily,ze kdyz bude manzel nositel,ze dite to muze mit....manzel je nastesti zdravej.Obdivuju te.Nechavala sis delat amnio? Uz jsem to zapomela. Tady je uplne bezny mit nekolik deti.Ja vzdycky chtela jenom dve,ale ted by mi to prislo takovy smutny:). |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 23:02:17
macčímama, tak to musíš někdy přijít na kafe, vždyť to je kousek.
Míšo, těší mě, že chce taky někdo víc dětí. Já bych taky tři (maximálně čtyři), ale mám cystickou fibrosu, tak nevím, jak to půjde, už takhle se doktoři na mě tváří jako na exota, že mám mimčo. A když přijdu s tím, že chci další.....:-) |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 23:00:12
Natalka taky jeste nesedi a neleze.Je to uplne normalni sedmi a pul mesicni dite.
Jinak tady je naprosto bezny mit nekolik cisaru.Ja osobne znam nekolik zenskejch,co meli cisare se dvema detma-deti od sebe v rozmezi 17-24.mesicu.Dokonce tady mam kamosku,co mela ctyri cisare-deti 12,10,7,5. Ja chci jeste jedno.Tak,aby se narodila,az budou Natalce tri.Verca uz bude kazdy den ve skole,tak to nebude tak hrozny. Gothic ten clanek je dobrej. |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 22:58:40
Jano naše album je tady na rodince jako macci z popovic,
ale je třeba zažádat o přátelství http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=5406 úplně jsem zapomněla,že jsem se Tě ptala na to kde bydlíte - my bydlíme cca 2 roky u Brandýsa nad Labem a přes Čelákovice jezdím akorát do Kostelce nad Černými lesy,tak to tam vůbec neznám :-))) |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 22:57:06
Andílku, díky, co mě uklidnila naše paní doktorka, tak to ani moc neřeším. Co nespíš?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.