Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andílek, Verunka 18.11.04 | 16125 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 22:52:57
Jani, však ona se jednou přetáčet začne. Asi je to lenoušek jako Veru, té taky dlouho stačilo přetáčet se jen doprava, proč by to dělala doleva, když to přece umí na druhou stranu, ne ? Pak najednou z ničeho nic se začala přetáčet i na druhou stranu a dneska se převaluje sem tam, zkrátka konečně tomu přišla na chuť, holka jedna líná. Neboj, ono to jednou přijde a o to větší radost z toho budeš mít. Holt každé mimi je jiné a každé má své tempo.
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 22:39:25
Macčímamo, znám maminku, která má tři děti císařským, nejstarší už je patnáct, a je to v pohodě. Ale nedivím se, že se bojíš, taky bych se bála. Je možné někde vidět Tvoje fotky, že jsem tak zvědavá? :-)
Jinak Bětuška se bohužel ani nepřetáčí na bříško - tedy občas se jí to povedlo, ale nedělá to :-( |
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 22:24:47
Maccimamo diky.
Kamoska ma neplanovane kluky 20 mesicu od sebe, prvni byl cisarem, z druhyho porodu mela desny nervy a na konec byl v pohode prirozenej. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 22:20:52
Gothic, Verunka je celý taťka :o)
Taky se hlásíme do klubu nelezoucích a nesedících dětí. Jo a ještě perlička - Veru se přetáčí ze zad na bříško doleva a zpátky na zádíčka teprve tak 10 dní. Před tím se obracela pořád jen doprava, to jí šlo perfektně a to dělala už hoooodně dlouho. Ale přitom už se při posazení někdy udržela a zkoušela se stavět na všechny čtyři, jen jakoby tu fázi obracení se vlevo a zpátky z bříška na záda přeskočila. |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 22:18:02
Martino máš potvrzené přátelství
my budeme asi muset počkat tak ty 2roky co doporučují kvůli císařskému řezu,ale už jsem četla názor že netřeba čekat,příroda s prý poradí ...ovšem nechci to pokoušet,stejně budu mít strach já mám takový divný pocit z toho,kdyby se to podruhé také nepovedlo a rodili jsme zase císařem tak pak už mít třetí je skoro hazard (né že bych jistě chtěla 3 a dr. mě ujišťovala,že v dnešní době při dobrém šití i 3.jde,ale kdo zaručí dobré šití :-o stejně bych měla celé těhu strach a připravila se o to krásné těšení :-( |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 22:16:07
My přece taky ne :-):-)
|
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 22:14:37
Lenny nejste posledni, my taky nesedime a nelezeme:-))
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 22:05:44
Ahojky.
Tak sme dnes zaplatili dovcu. Ideme sem http://www.koala.sk/Ubytovanie/ubytovanie.asp?KodH=CHUU-1 Je to okolo 600km autom, ale uz mam teraz hrozu, ako to zvladneme. Dnes mi tam ide segra, a chuda akurat chytili strajk colnikov v CHorvatsku. Toto som nasla o topanockach ja. Ja maleho nechavam doma na boso, tiez som citala, ze je to tak dobre, a neviem si predstavit, teraz v tom horku, aby bol v topanockach. No momentalne teplo nie je, ale vseobecne v lete :-) http://www.emimino.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=3262&mode=&order=0&thold=0 Andilek Verunka je smiesko, je krasna a cela mamka, nie? Maciatko je tiez rozkosne, to je vase? Cacanda-Filipek je frajer, pozeram, ze aj u vas uz su kable popularne :-) Jani-tak ty strihas muza, to si sikovna! Ja som chvilu strihala byvaleho, ale par krat som mu narobila pekne schody. Dnes ma vytocilo, ze som nasla v HIPP kruti maso so zemiakom a kukuricou sol! No dostane to len raz za tyzden, uz to nevyhodim, ale vytocilo ma to. Sylva-tebe som zabudla odpisat, krem neviem-moc sa mi nechce natierat, ale funguje, ked sa natries, tak mas uplne pevnu pokozku. No ja neviem, preco som schudla, mohlo to byt aj kremom, aj inymi faktormi, tazko povedat. :-) Uz neviem co som este chcela, tak sa zatial lucim |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 22:03:32
Lenny, hračky jsou super, poslední dobou mi dochází, že Verunku už nebaví chrastítka a tak, takže dík za inspiraci. Musím vyrazit někam jí něco koupit.
No, já ted ys druhým těhu chci ještě trochu počkat, až tak až budou Veru 4 roky. Já jsem rozhodnutá užít si jí pořádně :o) |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 21:49:28
macčímamo, to já začínala 42 tt :-)
lenny, přeju aby Laile bylo dobře, nemůže to kromě zubů být taky ten přechod od moře sem, přece jen je teď pořád ošklivo a tam bylo sluníčko? Ty hračky jsou krásné, můžu se zeptat, kolik stály? Jinak já teď nedávno Bětce koupila takovou kostku (asi 20x20 cm), nahoře z toho vyskakuje medvěd, když do toho Bětuška praští a na stranách je barevný otáčivý váleček, posuvný hranol s obrázkem, otáčivé kolečko jako dřív na telefonu a myška, co se posouvá nahoru a dolů. Bětku to děsně baví. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.