Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 21:37:29
Mě už to také bere :o) Jenže chci ještě chvíli vydržet. Říkám si alespoň do té doby co bude Laila dobře chodit, protože kdybych měla zase rizikové, nechci Lailu stále nosit a ohrožovat tak tu druhou fazolku.
Já bych si to představovala tak, až budou Laile dva roky a líbilo by se mi rodit tak někdy v prosinci :o) Tzn. když to tak počítám, že bychom se měli snažit někdy za 8 měsíců :o))) No naplánovala jsem to hezky, ale když si vzpomenu, že jsme na Lailu čekali půl roku, tak to bude všechno asi úplně jinak. Budu možná vůbec ráda, když to půjde kdykoli! |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 21:31:41
zapoměla jsem napsat,že je to jen ta část článku, která nás asi nejvíce zajímala,zbytek je také zajímavý,ale je to moc dlouhé než to sem dávat
jak jsem již psala já mám také info - doma bosky a hlavně nefixovat kotník,aby se cvičily svaly ...... ještě se nato budu muset zeptat pan doc je sice starší generace (píše se tam doslova - Autor je emeritním přednostou ortopedické kliniky dětí a dospělých 2. LF UK v Praze – Motole.) ze slova emeritní usuzují,že je pan doc.asi starší pán ,ale v ortopedii by se asi nemělo změnit tolik jako ve výživě? jo jo 12tt to jsem se ještě klepala strachy a 38tt jsme nezažili :-)))) ale jinak to bylo moc pěkné |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 21:30:57
Kajdo, úplně si pamatuji jak jsem z toho byla na palici, že to na mě pořád nejde a teď na to ráda vzpomínám :o) Stejně tak si myslím, že jak si teď říkám, že už jsme snad poslední kdo nesedí a neleze, tak za půl roku si budu říkat jak jsem byla praštěná!
Jinak dnes ráno jsme vzali Lailu k dokorce. Ráno po celé noci vypila jen 40ml a pořád brečela. Bála jsem se jestli to nejsou uši od té rýmy. Naše dr tam ale nebyla, tak jsem musela k jiné. Vzala mě bez problémů. Dívala se Laile do pusy. Musely jsme jí šíleně držet. Prala se jak blázen a pusu nechtěla za žádnou cenu otevřít. Zakousla se do toho dřívka a řvala a řvala a nepustila. Nakonec se jí tam dr asi nějak vpáčila, ale viděla tam tak 2cm škvírou. No a najednou se po tomhle boji spustila Laile krev z nosu. Byla jsem na palici! Dr říkala, že to je asi z toho, jak má od rýmy podřážděnou sliznici a teď tím tlakem jak se s ní prala. No přestalo to téct prakticky hned, ale měla jsem strach. Prý to není na antibiotika, je to nejspíš od toho jak jí rostou ty horní zuby. Pravý už je venku, ale levý stále leze. Nemám jí prý to mléko cpát, má hodně pít a jíst jogurty a tvaroh, aby to mléko nahradila. Laila mi naštěstí po odpoledním spánku vypila 120ml. Dnes celkem tedy asi 180ml. Není to moc, ale alespoň něco. Snad to bude brzy lepší. Zdá se mi dnes, že se to zlepšilo, ale bojím se to zakřiknout! Už není tak ukňouraná a nemá už tak plný nos. Ty zuby nám tedy dávají! Jinak jsem zapomněla říct, že jsme Laile koupili před odletem do Řecka k svátku dvě nové hračky od Lamaze. Jedno je jablko a druhý je uzel. Dávám obrázky. Pokud byste někdo o nějaké hračce uvažoval, obě moc doporučuji, jablko asi o něco více! ![]() ![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 21:28:41
Na tom něco je, ale zase se sourozenci líp užijou navzájem, když jsou blízko u sebe. A já si navíc u sebe říkám, že Bětce to moc neprospívá, když si ji plně užívám, protože pak pořád něco řeším - že už by měla lézt, že nejí..... Ale asi to má každý jinak a pro každého je dobré něco jiného
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 21:22:51
Já do toho taky chci jít jednou ještě znova, ale až za pár let, chci si matýska POŘÁDNĚ užít! To druhý si už totiž asi tolik neužijeme!
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 21:16:41
Taky jsem tuhle pročítala červencovky, holky, mě už to chytá znovu, hned bych do toho šla zas. A dotazy mi dnes vůbec nejdou :-(.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 21:13:12
Lenny - taky na to občas vzpomínám. Nedávno jsem koukala na fotogalerii tady na rodince "bříška" a měla jsem dost smíšený pocity:-)
|
|
|
Re: Re: Re: Re: botičky8.7.2005 20:55:35
Teď jsem si chvilku pročítala červencovky. Je to super jak jsou v napětí a hlídají každé píchnutí. Já na to tak ráda vzpomínám jak jsme to tu prožívaly všechny spolu. Bylo to moc hezký!
|
|
|
Re: Re: Re: botičky8.7.2005 20:45:53
Jani, to je fakt, strašně to letí!
Jinak nesmím zapomenout gratulovat Cacandě - tedy vlastně Filípkovi :o) Je to šikula! Také bych z toho byla takhle nadšená :o))) |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: botičky8.7.2005 20:38:46
Omlouvám se, puzzle radila Paffi :-( - děkuji, Paffi
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.