Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Krtčí puzzle8.7.2005 15:48:51
Andilku fotecky krasny.Rohlik bych uz klidne dala,preci jen mate skoro 8.mesicu.
Cacando gratuluju k sezeni. Tady se boticky davaji naopak mekke.....jiny kraj,jiny doktori,jiny nazor,nevim... |
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Krtčí puzzle8.7.2005 13:49:41
Jani my ho máme taky, koupili jsme ho v glóbusu
|
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hezké ráno8.7.2005 13:48:59
Holky - kouzelnýýý fotečky.
Andílku - Posez v kočárku důvěrně znám, u nás se ani jinak nejezdí... Cáco - gratuluju k posazení - Ríšovi se to povedlo přesně takhle minulý pátek...teď by pořád seděl...aspoň si trochu oddechnu. Kajdo - já ti ty prospané noci tak závidím. Dala jsem včera 150ml kaše místo 120 a vydržel jen o hodinu dýl. Co to děláš na večer za těstoviny??? Macčímámo - je to strašnáý, ale přebolí to , hlavně si nic nevyčítej...... Gothic škoda s tím víkendem, vy jsme zrovna tenhle pryč...ach jo. Do brna to máme kousek...tak příště. Lenyy - gratuluju k dobrým výsledkům RHB. My jdeme příští týden asi naposledy, vše je v pořádku, jen se čekalo až si Ríša sedne, aby viděla zádička...Ze začátku mně taky strašili, jaký má chudáček ztuhlý svalečky a tak, moc jsme necvičili a šlo mu to samo. Dovolená, my chtěli chorvatsko Istrii, ale tam kam jezdíme už je tak draho, že se to nedá(BGW 4+1 - na 14-ct dní cca 65.000.). Nemáte někdo tip na ubytování někde "níž" v chorvatsku. PS: jsme dost nároční..... Zbytek jsem zapoměla..... Jo, Jani a holky, co vám děti nelezou. Kamarádčin roční chlapeček seděl jak pravítko od 6 měsíce, nikdy nelezl, teď chodí v pohodě a nic mu nechybí... |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: hezké ráno8.7.2005 13:32:47
Cacando, je úžasnej. Mimochodem, kde jste koupili to krtčí pěnové puzzle? Strašně se mi líbí :-)
|
| Sonka + Linda + Max | 31894 |
|
|
fotoalbum na RODINE8.7.2005 13:29:03
Holky vím ze s tím porad otravuju ,ale nedá mi to.
Dnes se od rána snazim založit si tu taky fotoalbum,neuspešně.Psaly jste že ho tu též máte ale jak....jak...ted nemužu najit ani tu ikonku |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Re: Re: Re: hezké ráno8.7.2005 13:28:01
Teeeeda, jsem z toho hotova, musela jem to hned vyfotit :o)
![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: hezké ráno8.7.2005 13:25:42
Andílku, samozřejmě "viděly", shoda podmětu s přísudkem mi nikdy moc nešla :-). Jak sis mohla přečíst dřív, Bětka taky rozhodně neleze, a s plazením jsme na tom jako vy. Holt jsou to rozvážné holčičky :-). S jídlem je to jak s čím - po MM šla vždycky jako divá, už od porodnice, příkrmy pečlivě třídí na ty, co jsou o dost horší než MM a na ty, co jsou nestravitelné :-)
|
| Andílek, Verunka 18.11.04 | 16125 |
|
|
Re: Re: Re: hezké ráno8.7.2005 13:17:54
Cacando - gratuluju Filípkovi k opravdovému sezení!
Jani - to máš asi pravdu, že jsme se naposled "viděly" v těhu :o) Bětuška je taky moc krásná, jak jsem četla zpětně, viděla jsem fotky. Verunka je spíš lenoušek, sedí jen když jí posadím a to se opírá o ručičky a občas buchne do strany, plazí se většinou dozadu a otáčí o 360°, občas to zkusí na všechny čtyři a pohupuje se, ale o nějakém samostatném sezení a lezení anebo dokonce stání nemůže být ani řeč. To spousta miminek je tu šikovnějších, my jsme zase šikovní na papání, to Veru by snědla snad všechno, co jí dám :o) |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: hezké ráno8.7.2005 13:09:52
Cacando, gratulujeme, je to šikula!!!
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: hezké ráno8.7.2005 13:09:19
Andílku, zdravím, asi jsme se "viděli" naposledy v těhotenství, že? Máš nádhernou holčičku, gratuluji. A šikovnou k tomu, že? Polohu z kočárku znám důvěrně, musím to taky někdy vyfotit, Bětušce se dnes vůbec nelíbilo v kočárku pod pláštěnkou, protože se nemohla pořádně rozvalit.
Macčímama, bydlíme pořád v Čelákovicích, jen jsme se přestěhovali z garsonky do domečku, ale máme to tu moc rádi, tak jsme nechtěli jinam. Ty kombinované stránky mi připadají super, asi to taky tak udělám. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.