| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 31954  [Dalších 30554 >>]
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Krtčí puzzle

8.7.2005 15:48:51
Andilku fotecky krasny.Rohlik bych uz klidne dala,preci jen mate skoro 8.mesicu.

Cacando gratuluju k sezeni.

Tady se boticky davaji naopak mekke.....jiny kraj,jiny doktori,jiny nazor,nevim...
Paffi a Ríša11/04 17114

Krtčí puzzle

8.7.2005 13:49:41
Jani my ho máme taky, koupili jsme ho v glóbusu
Paffi a Ríša11/04 17114

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hezké ráno

8.7.2005 13:48:59
Holky - kouzelnýýý fotečky.

Andílku - Posez v kočárku důvěrně znám, u nás se ani jinak nejezdí...

Cáco - gratuluju k posazení - Ríšovi se to povedlo přesně takhle minulý pátek...teď by pořád seděl...aspoň si trochu oddechnu.

Kajdo - já ti ty prospané noci tak závidím. Dala jsem včera 150ml kaše místo 120 a vydržel jen o hodinu dýl. Co to děláš na večer za těstoviny???

Macčímámo - je to strašnáý, ale přebolí to , hlavně si nic nevyčítej......

Gothic škoda s tím víkendem, vy jsme zrovna tenhle pryč...ach jo. Do brna to máme kousek...tak příště.

Lenyy - gratuluju k dobrým výsledkům RHB. My jdeme příští týden asi naposledy, vše je v pořádku, jen se čekalo až si Ríša sedne, aby viděla zádička...Ze začátku mně taky strašili, jaký má chudáček ztuhlý svalečky a tak, moc jsme necvičili a šlo mu to samo.

Dovolená, my chtěli chorvatsko Istrii, ale tam kam jezdíme už je tak draho, že se to nedá(BGW 4+1 - na 14-ct dní cca 65.000.). Nemáte někdo tip na ubytování někde "níž" v chorvatsku. PS: jsme dost nároční.....

Zbytek jsem zapoměla.....

Jo, Jani a holky, co vám děti nelezou. Kamarádčin roční chlapeček
seděl jak pravítko od 6 měsíce, nikdy nelezl, teď chodí v pohodě a nic mu nechybí...

Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: hezké ráno

8.7.2005 13:32:47
Cacando, je úžasnej. Mimochodem, kde jste koupili to krtčí pěnové puzzle? Strašně se mi líbí :-)
Sonka + Linda + Max 31894

fotoalbum na RODINE

8.7.2005 13:29:03
Holky vím ze s tím porad otravuju ,ale nedá mi to.
Dnes se od rána snazim založit si tu taky fotoalbum,neuspešně.Psaly jste že ho tu též máte ale jak....jak...ted nemužu najit ani tu ikonku
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Re: Re: hezké ráno

8.7.2005 13:28:01
Teeeeda, jsem z toho hotova, musela jem to hned vyfotit :o)

Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: hezké ráno

8.7.2005 13:25:42
Andílku, samozřejmě "viděly", shoda podmětu s přísudkem mi nikdy moc nešla :-). Jak sis mohla přečíst dřív, Bětka taky rozhodně neleze, a s plazením jsme na tom jako vy. Holt jsou to rozvážné holčičky :-). S jídlem je to jak s čím - po MM šla vždycky jako divá, už od porodnice, příkrmy pečlivě třídí na ty, co jsou o dost horší než MM a na ty, co jsou nestravitelné :-)
Andílek, Verunka 18.11.04 16125

Re: Re: Re: hezké ráno

8.7.2005 13:17:54
Cacando - gratuluju Filípkovi k opravdovému sezení!
Jani - to máš asi pravdu, že jsme se naposled "viděly" v těhu :o) Bětuška je taky moc krásná, jak jsem četla zpětně, viděla jsem fotky. Verunka je spíš lenoušek, sedí jen když jí posadím a to se opírá o ručičky a občas buchne do strany, plazí se většinou dozadu a otáčí o 360°, občas to zkusí na všechny čtyři a pohupuje se, ale o nějakém samostatném sezení a lezení anebo dokonce stání nemůže být ani řeč. To spousta miminek je tu šikovnějších, my jsme zase šikovní na papání, to Veru by snědla snad všechno, co jí dám :o)
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: hezké ráno

8.7.2005 13:09:52
Cacando, gratulujeme, je to šikula!!!
Jana + 4 16678

Re: Re: hezké ráno

8.7.2005 13:09:19
Andílku, zdravím, asi jsme se "viděli" naposledy v těhotenství, že? Máš nádhernou holčičku, gratuluji. A šikovnou k tomu, že? Polohu z kočárku znám důvěrně, musím to taky někdy vyfotit, Bětušce se dnes vůbec nelíbilo v kočárku pod pláštěnkou, protože se nemohla pořádně rozvalit.
Macčímama, bydlíme pořád v Čelákovicích, jen jsme se přestěhovali z garsonky do domečku, ale máme to tu moc rádi, tak jsme nechtěli jinam.
Ty kombinované stránky mi připadají super, asi to taky tak udělám.
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 31954  [Dalších 30554 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.