| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 31954  [Dalších 30544 >>]
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: hezké ráno

8.7.2005 13:06:20
Tak se Filipek pred chvilkou definitivne posadil. Z pozice na ctyrech si tam nejak zasunul jednu nohu, prekulil se pres zadecek a zvedl ruce.... sedel :o))))
Andílek, Verunka 18.11.04 16125

Re: hezké ráno

8.7.2005 12:43:47
Ahojky,
tak se po nějaké době zase hlásím. Koukám, že se to tu pěkně rozjelo, zdravím nové maminky.

Včera jsem si na Ztracenou taky vzpomněla, je dobře že jsou všichni OK.

Četla jsem trochu zpátky až k fotkám Lenny z dovolené - jsou úžasné a muselo to tam být opravdu super. Už se taky těším na tu naši, máme v plánu na začátku záři Chorvatsko. Když vidím, jak to Laila krásně zvládala, přestávám z toho horka mít strach. Veru se dobře opaluje i když nechci, ve stínu a namazaná krémem, jeden čas měla kolem pusinky neopálené kulaté místo na dudlík :o) Jasně že jí na sluníčko nedávám, ale ono to opaluje i ve stínu a tomu se neubráním.

Jinak holky, dáváte mimčům žužlat rohlíky ? Ptám se proto, že Verunka ho miluje a je schopná si ho užužlat i půlku a je po večeři. Já z toho vůbec nemám dobrej pocit, začala jsem jí ho dávat na žužlání a ona ho místo žužlání sní. A je spokojená a napapaná.

Spinkáme pořád celou noc v kuse, od 21,30 do 8 hodin, jen se teď snažíme zbavit se zlozvyku usínání s držením za ručičku. Veru usínala dřív sama a v pohodě, jenže jak jsme se přesídlily k mamce, začala usínat jen když jí držím ručičku. Kamarádky mě před tím varovaly, jedna z nich prý takhle uspávala holčičku až do 4 let ! Prý s ní byla i u psychologa a dítě se toho uspávacího zlozvyku nezbaví, dokud mu to rozumně nevysvětlíte a ono to musí pochopit, takže klidně to může vydržet až do těch 4 let. A to bych teda nerada. Takže už asi 3 noci zkoušíme bez ručičky a zatím se - ťuk ťuk daří.

Ještě si trošku zatapetuju, omlouvám se za místo.
Verunka s oblíbeným rohlíkem:

Dvě "koťátka" :o)

Tohle je Verunky oblíbená poloha v kočárku:

A ještě jedna zubatá:
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

hezké ráno

8.7.2005 12:07:23
Zdravím maminy,
tak tady je pěkně hnusně :-(( leje jako z konve a je zima brrr
Včera jsem nějak neměla sílu něco psát a všem opravdu moc moc děkuji za podporu
tak dnes
CACANDO A KUŘÁTKO krásné fotečky a hezky jste se shodly :-))) klukům to moc sluší,mě vždy přišlo,že šátky jsou spíš pro holčičky,ale vyvedly jste mě z omylu
JANO to je supr,že jste taky šátkoví,my ho bohužel teď už moc nevyužijeme (dříve jsme šátkovali víc)všude musíme autem (pak ho přenesu v sedačce nebo mám sebou kočár) a Mates jak si odvykl tak né vždy se mu to líbí ... po pravdě jsem si myslela,že ho užiju víc,možná ještě až bude sedět a koupíme jinou autosedačku pak na něj zase dojde.Můžu se zeptat kde bydlíte,v tabulce jsou Čelákovice,ale vím že jsi psala že jste se přestěhovali.
MÍŠO já to chápu,ztráta blízkého člověka je jednoznačně horší ... já se spíš potřebovala z toho trápení trochu vypsat,možná najít někoho kdo má podobné zkušenosti jako AMELY jejíž kocourek to naštěstí přežil(tak jsem měla alespoň na chvíli naději)
rozhodně nemám nikomu za zlé,že se nevyjádří
rychle se uzdravte
KUŘÁTKO vy jste tu dlouho nebyli ...nebo se mi to zdálo?Jak se máte ..kuře tedy jede,nejdříve klídek a potom hurá všechno najednou :-))))
LENKOB Richardovi byly právě jen 4 roky,tak nějak jsem s ním počítala ještě na pár let a v poslední době jsem přece jenom citově trochu zanedbávala s tím že se mu budu víc věnovat až Mates trošku vyroste a .... hned si mám co vyčítat :-((((
Mates mi sahá do pusy,tahá mě za noc a trhá mi vlasy .. zuby zatím taky nemáme
LONDÝN je dobře je Ztracená s malou manžou v pohodě,hned jak jsem se dozvěděla co se stalo mě napadlo kolik lidí znám kteří tam odjeli - kromě Ztracené teď vím ještě o jedné kamarádce,že je v pořádku další se zatím neozvali (tak čekám,ale snad jsou živí a zdraví)
KATE Mates jak sedí tak to někdy přežene hodí záda a křusne se do hlavy,ale když ho budu pořád chytat tak se nenaučí padat - on se vždy tváří trochu překvapeně,ale ani nepláče tak je to snad v pohodě
LENNY gratulace k rhb,budete ještě chvilku cvičit a pak budete mít pokoj,jen s těmi botkami nevím ... mám pocit,že jsem slyšela opak,nedávat kotníčkové boty,protože pak se jim špatně vyvýji klenby a svaly na chodidlech,protože ta bota dělá tuhou nožičku - pokud bys chtěla zavolám té rhb kamarádce a ověřím
KAJDO gratulace k prospané noci ,o tom se nám může jenom zdát
SONKO já bych volila soukromé,my máme kombinované,část fotografií je soukromá část veřejně přístupná ... máme stránky tady na rodince
GOTHIC já si z toho,že Mates nemá ještě zoubky nic nedělám,ani z ostatních věcí mám pocit,že všechno jde pomalu ale jistě dopředu tak jsem moc spokojená,vždy objeví novou dovednost,zdokonalí ji a pak pokračuje dál ...přesně jak to má být,vždy mi dává čas abych si zvykla a upravila terém
to tedy zase bude délka,tak se omlouvám :-)
Čekatel na smazání 19487

Pátek

8.7.2005 12:02:05
Ahoj všem, koho to zajímá takjsou přidány nové fotky na web...

Jana + 4 16678

Re: Re: fotky na netu

8.7.2005 10:09:47
Kajdi, a jak si můžu požádat? :-) :-)
Sonko, obdivuji Tě, jestli se Ti podaří založit si album, budeš mě to pak učit, chci založit naše, až se vrátíme z tábora.
Jana + 4 16678

Re: Spal CELOU noc

8.7.2005 10:08:13
Kajdo, gratuluji. Tak to my dnes měli opačný problém. Bětuška se ve čtvrt na tři rozhodla, že je ráno. Nejprve brečela a když jsme byli hotoví, co se děje, začala pískat (její nová dovednost :-) - našpulí pusu a vypouští zvuk tak maličkým otvorem, že to opravdu píská), povídat, dělat paci, paci, atd. A takhle to bylo až do půl čtvrté, kdy se mi podařilo tatínka i dcerušku uspat ukolébavkou. taťka ale chudák vstával v půl šesté, my spaly do devíti.
Gothic, Tvé postřehy jsou vždycky moc povzbudivé a milé. Ohledně vlasů našeho tatínka - jejich délka závisí na mém času, protože odmítá chodit k holiči. Úplně dlouhé ale nemá nikdy, v práci je nesmí mít. Stříhání byla sranda těsně před porodem, za prvé jsem se k němu nemohla dostat přes břicho a za druhé měl strach, že mi praskne voda a on zůstane jen napůl ostříhaný. Nicméně voda ho poslechla a prasknout jí musel až pan doktor :-)
Karolína +2 16165

Re: fotky na netu

8.7.2005 9:53:44
Sonko - má to tady jak kdo, já ho mám jen pro přátele, nechci, aby mi tam lezli cizí lidi. Nechápu důvod, proč by měli. Jen já si určím, kdo tam smí, mimochodem všechny listopadky ho ke mě mají, všechny co si požádaly.
Sonka + Linda + Max 31894

fotky na netu

8.7.2005 9:48:42
holky je lepší pokud si založím FOTOALBUM na netu přístup VEREJNE nebo jen PRO PŔATELE?
Karolína +2 16165

Spal CELOU noc

8.7.2005 9:04:24
Ahoj holky,

to je zase počasí, co? U nás lije jako z konve :-(

Tak jsem Matýskovi dala k večeři těstoviny s masem a spal celou noc, kaše mu očividně nestačí! Probudil se na 150ml Sunaru až v 5:45, takže super. Takže budu vařit jako zběsilá, dvě jídla na den. Ty kupovaný sice doma mám, ale dávám mu je jen když "zapomenu" vyndat jídlo z mrazáku.

Dočtu vás až odpoledne, za chvíli jedem k našim na návštěvu.
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: nazdarek!

8.7.2005 0:12:49
Sorry za zdvojenie hadzalo mi tam NENALEZEN ZADNY PRISPEVEK ;-(
[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 31954  [Dalších 30544 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.