| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 31954  [Dalších 30534 >>]
Gothic 22573

Re: Re: Re: nazdarek!

8.7.2005 0:12:10
Ahojky.
Maccimama velmi ma to mrzi s kocurikom, snad to coskoro preboli :-(
Lenny-gratulujem vam k vysetreniu, Laila je sikula. Ja co mam info z knizky dost odbornej rehabilitacnej-tak dieta sa moze aj najprv postavit a az potom lozit, alebo sediet, ked sa stava samo-o nabytok. Potvrdila mi to aj Dr. Nemali by sa ale postavovat, kym sa nestavaju sami :-) O tych topanockach som pocula to co Martina-az ked uz skoro stale chodia-inak vadia pri lezeni.
Sonka-vitam ta medzi nami aj s detickami.
Fotecky zase prekrasne-Silva-Matysek je uplny flirtovac, z toho budu baby paf, ma to v ockach, je krasny a vidno ako sa mate radi. :-)
Cez vikend budem asi v Brne, keby sa chcel dakto stretnut-Ladka je na balatone :-(
Kuratko-Martinek je pusinka s tou satkou! A gratulujem k pokrokom je to sikula sikovna-on je asi ten pripad ako moja neter-tiez dlho nic a potom za tyzden kopu veci :-) Uz ti skoncili zlate casy :-) Tvoj komentar nasej ockov-synatorovej fotecky ma pobavil-bola to taka momentka, nearanzovana, proste si lezali s ovladacmi sa mi velmi pacila-len sem som to nechcela davat, ked su taky odhaleni :-)) No pre zvedavcov, foto je na rodine.
Cacanda-Filipek je fakt podobny v tej satke Martinkovi-je zlatucky.
Maccimama- Matysek krasne sedi-tiez sa posadil tym sikmym sedom pozeram. So zubov si nic nerob u nas tomu nic nenasvedcovalo, len asi 3 dni bol protivka a teraz uz sa mi zda, ze ide aj vedlajsi. ja som sa utesovala tym, ze zubari tvrdia, ze cim neskor rastu zuby, tym su aj trvale menej kazive. :-)
Kate-dik za typy s jedlom, musim navstivit predajnu zdravej vyzivy.
Moje dieta okrem bananu nezje vobec ziadne ovocie! Dnes som mu uvarila marhule a on sa tvaril, akokeby som ho chcela otravit a napinalo ho a to boli uplne sladucke. Dnes mal 1x maso, chcem ho zvykut aj na sklenicky, ked pojdeme na dovcu, a v tych sklenickach nic moc bez masa nie je, no najprv nechcel, ale potom to zjedol, ale zase nic moc nadsenie.
Misa-prajem skore uzdravenie
Jani-tatka ma teraz kratke vlasy? lebo sa mi zda, ze mal dlhe ne niektorych fotkach.
Verisek-uz si nevicitaj ze si malu posadzovala, uz sa na tom nic nezmeni-ja odporucam nechat ju co najviac bez plienocky, my teraz pouzivame take natahovacie Pampers, v tom sa mu lepsie hybe. Ale ked bol bez plienky, tak sa vzdy naucil kopu veci. A niecim ju motivovat, aby sa za tym snazila presuvat. Ale to len ked sa ti chce, inak si myslim, ze ma cas.
Urcite som zase na 100 veci zabudla, ale co uz :-(
Gothic 22573

Re: Re: Re: nazdarek!

8.7.2005 0:11:43
Ahojky.
Maccimama velmi ma to mrzi s kocurikom, snad to coskoro preboli :-(
Lenny-gratulujem vam k vysetreniu, Laila je sikula. Ja co mam info z knizky dost odbornej rehabilitacnej-tak dieta sa moze aj najprv postavit a az potom lozit, alebo sediet, ked sa stava samo-o nabytok. Potvrdila mi to aj Dr. Nemali by sa ale postavovat, kym sa nestavaju sami :-) O tych topanockach som pocula to co Martina-az ked uz skoro stale chodia-inak vadia pri lezeni.
Sonka-vitam ta medzi nami aj s detickami.
Fotecky zase prekrasne-Silva-Matysek je uplny flirtovac, z toho budu baby paf, ma to v ockach, je krasny a vidno ako sa mate radi. :-)
Cez vikend budem asi v Brne, keby sa chcel dakto stretnut-Ladka je na balatone :-(
Kuratko-Martinek je pusinka s tou satkou! A gratulujem k pokrokom je to sikula sikovna-on je asi ten pripad ako moja neter-tiez dlho nic a potom za tyzden kopu veci :-) Uz ti skoncili zlate casy :-) Tvoj komentar nasej ockov-synatorovej fotecky ma pobavil-bola to taka momentka, nearanzovana, proste si lezali s ovladacmi sa mi velmi pacila-len sem som to nechcela davat, ked su taky odhaleni :-)) No pre zvedavcov, foto je na rodine.
Cacanda-Filipek je fakt podobny v tej satke Martinkovi-je zlatucky.
Maccimama- Matysek krasne sedi-tiez sa posadil tym sikmym sedom pozeram. So zubov si nic nerob u nas tomu nic nenasvedcovalo, len asi 3 dni bol protivka a teraz uz sa mi zda, ze ide aj vedlajsi. ja som sa utesovala tym, ze zubari tvrdia, ze cim neskor rastu zuby, tym su aj trvale menej kazive. :-)
Kate-dik za typy s jedlom, musim navstivit predajnu zdravej vyzivy.
Moje dieta okrem bananu nezje vobec ziadne ovocie! Dnes som mu uvarila marhule a on sa tvaril, akokeby som ho chcela otravit a napinalo ho a to boli uplne sladucke. Dnes mal 1x maso, chcem ho zvykut aj na sklenicky, ked pojdeme na dovcu, a v tych sklenickach nic moc bez masa nie je, no najprv nechcel, ale potom to zjedol, ale zase nic moc nadsenie.
Misa-prajem skore uzdravenie
Jani-tatka ma teraz kratke vlasy? lebo sa mi zda, ze mal dlhe ne niektorych fotkach.
Verisek-uz si nevicitaj ze si malu posadzovala, uz sa na tom nic nezmeni-ja odporucam nechat ju co najviac bez plienocky, my teraz pouzivame take natahovacie Pampers, v tom sa mu lepsie hybe. Ale ked bol bez plienky, tak sa vzdy naucil kopu veci. A niecim ju motivovat, aby sa za tym snazila presuvat. Ale to len ked sa ti chce, inak si myslim, ze ma cas.
Urcite som zase na 100 veci zabudla, ale co uz :-(
Sonka + Linda + Max 31894

Re: Re: nazdarek!

7.7.2005 23:36:43
TAK S TEMA FOTKAMA,NEZVLÁDAM.NEJSPÍŠ TO NECHÁM NA TATKOVI A VIKENDU,TEN SICE PROHLÁSIL ZE NECHCE BYT VEREJNE PRISTUPNÝ KAZDEMU... MUSIM ZAPRACOVAT:)
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno

7.7.2005 22:29:02
Lenny na rehabilitaci nam rikali, ze boty dat az kdyz dite vic chodi nez leze, jinak bez bot, ty boty pri lezeni vadej, nemuze ohejbat nohu. To jen tak pro info co mam ja:-)
Dobrou.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: stoupání

7.7.2005 22:24:07
JANI, zatím nemáš co závidět, spíš jsou to zatím nervy a pokud pojedeme autem, tak je budu mít celou cestu, jsem teď fakt nějaká ustrašená hl. po té nehodě, co jsme s ek ní před 2 týdny nachomejtli... My k moři původně letos taky jet neměli a ani nějak neplánovali, ale vzhledem k Veru suché kůži s rizikem atop. ekzému po mně a alergie, to máme doporučené, čím dřív, tím líp, takže tak. Jinak když vidím dcerku našich známých přesně o rok starší tj. rok a 9 měsíců, tak si myslím, že je snad lepší jet te´d, když Veru ještě nechodí a tolik nezlobí...
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno

7.7.2005 22:21:27
Martino, díky! Ona mi ta doktorka říkala, že když už se tedy nedá vyhnout tomu aby si občas stoupla, ať jí na to dáme hodně pevné boty. No teď hned je kupovat nechci, ale tak za měsíc bych chtěla. Tak se raději chci na něco podívat už teď. Kouknu na to co jsi mi poslala!

Jdou mi oči šejdrem, půjdu do hajan!
Tak dobrou noc všem!
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno

7.7.2005 22:06:56
www.essishoes.com
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno

7.7.2005 22:04:09
Lenny kvalitni boty jsou bud www.dpk.cz nebo botky znacky Essi, ty mam ja nejradsi. Zkus se podivat, kde se v Praze prodavaj. A ty uz chces kupovad boty?:-)
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno

7.7.2005 21:56:37
Verísku, mě to nevadí, že se ptáš. Možná by ses mohla hodně dozvědět na www.danielatravel.cz

No vidíte jak se názory opět liší. Je fakt, že to chce brát zlatou střední cestou!

Holky, kde se dají koupit kvalitní dětské boty? Takové ty pevné???
Jana + 4 16678

Re: stoupání

7.7.2005 21:48:40
Ztracená, sice se neznáme, ale taky jsem ráda, že jste v pořádku. Držte se.
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 31954  [Dalších 30534 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.