Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
stoupání7.7.2005 21:48:02
Lenny, taky moc gratuluji.
Míšo, jsem ráda, že to je u Vás považováno za normální. Bětka si sedá a hned stoupá, když ji chytím za ruce a naše paní doktorka se nad tím nijak nepozastavovala, i když malá neleze. Jak psal Verísek, zlatá střední cesta (a zdravý rozum) je asi v tomhle nejlepší, protože každý doktor má jiný názor Verísku, závidím Ti trošku to plánování dovolené, i když se moc těším na tábor, moře bych si taky dala líbit. Ale asi to podnikneme až časem, možná za rok. |
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 21:47:51
Ztracena super, ze jste v poradku!
|
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 21:42:34
Danielo to je super,ze jste v poradku!
Lenny gratuluju k prohlidce.Jinak ti musim napsat,ze Natalka si taky takhle stoupa a tady je to povazovano za romalni,Verca delala to same,ale tady je asi jiny pristup. |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 21:36:59
Lenny - gratulace k neurologii a rhb! Super, vidíš, říkali, jsme ti, že to nic nebude.
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 21:27:29
LENNY, díky, ještě musím někde zjistit, jak moc"nepřístupný" jsou ty krásný pláže, jestli by to s V. vůbec šlo a taky jak daleko by se k nim z toho našeho letoviska jelo...A když to nevyjde letos( manža mě přetluče Chrvatskem s autem),tak příště a budu o tom vědět aspoň všechno a nic mě nepřekvapí. díky moc, jsi hodná...Kdyby mě ještě něco napadlo, drze se zeptám...
|
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 21:19:09
Verísku, ne ne, nic to nestojí.
Při těch výletech jsme ho brali sebou. Měli jsme Fiat Punto a sotva se tam vešel. Museli jsme sundavat kolečka, ale dalo se to, neboj! |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 21:08:27
To není možný, náš spáč se právě po hodině spánku probudil!!!To se snad nestalo půl roku, zrovna, když je manža fuč, siesta končí???
ZTRACENA, chválabohu, že jste v pohodě, ale nervy koukám pěkný, co???ach jo, svět hnusnej. LENNY, díky za info. Je fajn vědět, co nás ev. čeká. Je super, že je v pohodě i norm. kočárek a že ho máš do poslední chvíle apak vlastně hned. Platí se za to nějaký zvláštní poplatek navíc?Vešel se vám do toho půjčeného auta nebo jste cestovali na ty výlety bez něj? Jinak moc blahopřeju k neurologii, jste holky šikovný. Nám se Veru taky pořád vzpírá na nohy, ale já tomu bráním, už takhle si vyčítám, že jsem ji začala posazovat ateď se jí samotný nechce... MACCIMAMO, s kocourkem mě to moc mrzí:(((Nevím, co víc k tomu napsat, vím, jak to bolí...Matýsek Ti to určitě pomůže překonat, uvidíš. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 20:59:54
Ztracena, je to hrozné! Úplně chápu tvoje pocity chtít zmizet. Kór ještě když tam manžel v tu dobu měl být. Člověk si říká co kdyby tak a onak... Strašný! Moc se držte! Asi to bude ještě trvat dlouho než se z toho Londýn dostane a začnou všichni zase normálně žít.
|
| ztracenavdali+Nina11.11. | 19561 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 20:49:40
Ahoj holky, diky za starost, nejak mi nedoslo v tom zmatku vam sem napsat....
Jsme vsichni v poradku ale byla to klika, protoze manzel mel na jedne z tech stanic presne v te dobe byt, ale na posledni chvili mu tu praci na dnesek odrekli, jinak je tam cely tyden, v 8.50 v metru, v 8.51 to tam bouchlo, no sila. Je to docela depresivni, zpravy jsou dost podivne, vsichni si mysli, ze tam tech mrtvych musi byt o dost vic nec nez uvadej, kamaradka mi uvizla na opacne strane Londyna a nema jak se dostat domu, uf.chci se odstehovat, nekam co nejdal.... |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 20:45:45
Psala jsem Ztracene sms. Jsou všichni v pořádku.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.