Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 20:39:11
Ahoj!
Tak koukám, že je tu zase spousta krásných fotek! Fakt nádhera jak jsou ty naše dětičky stále krásnější!!! My dnes dopadli na neurologii a rehabilitaci dobře. Měla jsem z toho strach. Na neurologii říkala, že se jí líbí, že je vše ok, že správně reaguje a tak. Také jí zkoušela přitáhnout do sedu a Laila si rovnou stoupla, tak mi řekla, že jí v žádném případě nesmíme postavovat ani když to zkouší sama. Na rehabilitaci říkala, že se zlepšila, ale musíme stále cvičit, ale stále jen doma. Na kontrolu jdeme koncem srpna. Takže... Uf!!! Jinak si zkouším vzpomenout na všechny příspěvky, ale tentokrát jsem si zapomněla dělat poznámky. Macčímámo, je mi to moc líto. Ať to brzy přebolí! Držte se! Vítám Sonku :o) s Lindou a Maxíkem! Album udělám, hned na to vlítnu. Verísku, měli jsme půjčené auto na 3 dny za 90 EUR včetně pojištění (bez spoluúčasti - to si ohlídejte) a včetně dětské autosedačky. První dva dny jsme jezdili po nejznámějších částech ostrova a třetí den jsme byli na jedné hezké pláži. Ale na Zakynthosu to není jako na Lefkadě. Na Zakynthosu jsou všechny pláže buď normálně přístupné z cesty, aniž bys musela po schodech apod. nebo jsou přístupné jen z lodě. Na Lefkadě je spousta pláží přístupná po sestupu desítek schodů, proto jsme tam nejeli i když je prý z řeckých ostrovů nejhezčí! Moje kamarádka tam stále jezdí. Doporučuje především Vassiliki. Jinak jsme cestovali s naším normálním kočárkem, žádné golfky nemáme. Ten kočárek se nepočítá jako zavazadlo a odevzdáváš ho až u vchodu do letadla. Do té doby ho máš u sebe. Pak při přistání opět čekáš u letadla na kočárek a pak teprve jdeš do haly čekat na kufry. Verunku byste měli na klíně připoutanou k sobě takovým pásem, který se připne k pásu pro dospělého. Klidně se ještě ptej :o)) |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 20:14:50
Ježiši, to je dlouhý!!!Já myslela, že když si dám panáka, tak jsme jen ukecaná, ale koukám, že i upsaná:((((
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno7.7.2005 20:14:07
Tak taťka nám odjel na ryby, tak si dělám hezký večer- začala jsem horkou čokoládou s vaječným koňakem- výborný!!! K tomu trocha romantiky na Primě, no dobrý...
Jinak Veru dnes měla ukecanou a pořád mlela ba,ba,ba,ba...Takže taťka se nám skoro urazil, že to není ta,ta,ta,ta...Tak jsme aspoň babičce udělaly radost. No a taky se jí dnes podařilo posadit se ale z lehu, jen břišním svalstvem s oporou o ruku o zem, což se nepočítá, ale aspoň něco. Děsně se u toho vztekala...No a jak koukám, tak z naší baculky, která s Romankou jednoznačně v počátcích lámala rekordy ve váze, se stává docela normální holčička a hodně se blížíme hl. BĚTUŠCE, JANI- máme taky asi tak nějak plus minus jako vy, jak délku, tak váhu:))) CACANDO a KUŘÁTKO, ti vaši kluci jsou snad dvojčata, ne???Já se musela 2x podívat, jestli nemám mhu...Moc jim to sluší, správní "něžní" raubíři. JANI, naprosto se ztotožňuji s vaší dr., myslím, že je to přesně ta zlatá cesta! ZTRACENA, brzy se ozvi...Je to děsný, co se fakt všude děje. PUSINKY- Veru se taky děsně baví tím, jak mi šahá na zuby a do pusy, ale francouzáky u ní jedou už pěkně dlouho a nejvíc s taťkou:))) KLOKANKA- já měla na Verru taky klokanku, ale pravda je, že od 4. měs. s jejími 8kg už to dost dobře nešlo tahat, tak teď máme na záda takovou odlehčenou krosničku na záda, kterou využíváme na výlety a je super, skladná a hl. lehká. DOVČA- stále tápeme a dohadujeme, mažel by byl pro Chorvatsko autem( rozhodujeme se mezi apartmánem v Brele přímo u moře nebo mezi místem kousek od Splitu, který mi doporučila Lenka)...Já bych ale raději letěla, mám větší a větší strach z cestování autem ato jsem se dřív bála letadel, ale myslím, že je to nejbezpečnější cestování,když vidím, co se děje na silnicích...No, takže babo raď... LENNY, vy jste na tom Zakyntosu měli půjčený auto a vyráželi jste tam s malou taky na nějaké výlety i třeba na pláže hůř dostupné třeba s malou v krosničce nebo tak něco???Kolik tak asi stálo půjčení na den???Jak se letělo s kočárkem???Měli jste nějaký s sebou???Písni až budeš mít chvilku. Mně strašně láká ta Lefkáda, ale ta chce aspoň na 2 dny s autem kouknout na ty hezký plážičky, což si mylsím, že je spíš možný s 8měsíčním než s 1-2letým dítětem...Ale nevím, ty to máš te´d za sebou, tak budeš mít asi názor. Díky... KATE, kde jsi Ty bala na Lefkádě???Byla jsi i na těch krásných plážičkách na západním pobřeží, které jsou hlře přístupné???Jak moc je to náročný s etam dostat a šlo by to vůbec s dítětem( pokud jsi tam teda byla). Díky taky za rady. DOVČA- holky, jak vy ostatní, co plánujete letos moře...Písněte, co o tom mylsíte a jak to podniknete vy... |
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: nazdarek!7.7.2005 18:45:27
Nazdárek!
Jano, ty Sedmihorky vypadají moc dobře. Díky za tip! Jste dobří, že jste se vyštrachali až na Trosky, já jsem tam byla bezdětná netěhotná a na ty věže jsem nešla, mám závrať. Londýn je hrůza, asi nejhůř na tom byli v tom metru, to by mě bez nadsázky kleplo, mě stačí, když vlak mezi stanicema trochu zpomalí a jdu do kolen. Ztracená!!!!!! Ozvi se, jak to zvládáte! Sonko, těšíme se na fotky. Lenko B.,napiš prosím adresu na vaše stránky, chci se konečně taky přihlásit a shlédnout vaši úžasnou rodinku. Romča je prostě vášnivka, a Bety taky. Štěpánka patří do tábora zubařů, zkoumá a zkoumá. Dneska jsme byly u kožařky - chtěla jsem zkonzultovat Štěpánčinu suchou kůži a vyrážku u pusy a svoje znamínka. Tak rychlou návštěvu u doktora jsem snad ještě nezažila. Připadala jsem si trochu jako pitomeček, nic nám prý není, tady máte letáček, nazdar. No ale aspoň mám klid na duši, že nic nezanedbávám. Koupila jsem Štěpánce taky tu kostku s otvorama, tak jsem zvědavá, co na to bude říkat. Mimochodem, dneska už mi zase spadla, Štěpánka, ne kostka. opět z kleku hezky na temeno. Jak to děláte, že vám děti nepadají? |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek!7.7.2005 17:50:12
LenkoB Romanky je teda kus zenksy.Mu mame 9kg,aspon podle domaci vahy a uz ji nemuzu unest.
S tim Londynem je to hruza,doufam,ze se Daniala brzo ozve. Natalka dela to same,co Martiny Bara,neliba,strha mi ruce do pusy a desne se tomu smeje. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek!7.7.2005 17:29:56
Tak je tam, díky
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek!7.7.2005 17:19:01
Jano, když jsi přihlášená (poznáš to tak, že abys napsala nějaký příspěvek a musíš se registrovat) a když dáš psát jakoby druhý příspěvek (odpověď na cokoli) máš nahoře svoje jméno - vlevo a v pravomáš změnit ikonu a profil, nebo jak se to jmenuje.
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: nazdarek!7.7.2005 17:07:35
Jo, holky, jak dostanu Bětušku do ikonky? Už jsem skoro jediná, kdo tam mimčo nemá :-(
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: nazdarek!7.7.2005 17:06:42
Lenko, Bětuška líbá už asi měsíc děsně vášnivě, ale ne každého, nejvíc mě, pak tátu a občas babičky, ale ty jen decentně. Zato já vždycky málem přijdu o hlavu - oběma rukama mě chytí za tváře a otevřenou pusou s jazykem až na vestě dává pusy :-)
|
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: nazdarek!7.7.2005 16:38:29
Lenko my nemame zuby:-) A Bara neliba ale hrabe se prstama v moji puse a nejradsi by tam strcila celou hlavu.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.