| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 31954  [Dalších 30504 >>]
Brazilka & Romanka 11/04 18463

Re: Re: Re: nazdarek!

7.7.2005 16:32:11
jo jeste k satkum: ja mam klokanku a vyuzila jsem ji az do romancinych 5 mesicu, pak uz jsermm ji neyunesla...prepadla bych..he he. ale je to super, brali jsme tu nasi prdku na vylety, tak jako jana s betuskou...

Re: Re: nazdarek!

7.7.2005 16:29:57
tak jsem vas trosku cetla, letem svetem...kdo jeste krome nas nema zuby?
vsechna fota jsou proste super! miminka jsou cim dal roztomilejsi
maccimama: je mi lito kocourka...je to tezke, me umrel po 18 letech...
martina: nemas zac, he he...:-)
holky, taky si vase deti zamerne rozmatlavaji jidlo do oka? a taky vam strkaji jazyk do pusy???? romana to ted dela furt, jestli uz trenuje libani...jakmile ji ma nekdo na kline, otaci se, vstava a hrrrrrr na francouzaka!

Karolína +2 16165

Re: nazdarek!

7.7.2005 16:20:33
LenkaB - tak to je R. pěknej kus ženský! Jsem zvědavá, kolik bude mít M., ko máme sice až v srpnu, ale zajdu si ho kolem toho 13. zvážit (váhu má dr. v čekárně).

Sonko - není to těžké, vložit sem fotky, hlavně je musíš mít někde na netu, Martina ti tö už popsala.
Martina 1078

Re: nazdarek!

7.7.2005 16:17:53
Lenko diky za pratelstvi na albu:-)
Sonka + Linda + Max 31894

Re: Re: Linda 10/02 Max11/04

7.7.2005 16:15:43
MARTINO DÍKY JDU TO ZKOUSET.JSEM SICE TROCHU ANTITALENT ALE TREBA SE MI TO POVEDE.

nazdarek!

7.7.2005 16:15:18
Ahoj holky!
mam tu ted brasku, na cely mesic, tak nemam cas na net. byli jsme na 8 mesicni prohlidce: 75cm a 9.8kg.takze 10 kilo nepadlo, hura...pribrala jen 200gramu, tak mame tak pokracovat dal.:-))))))zuby = 0...:-)))))))ted vas zkusim chvili cist
Jana + 4 16678

Re: Linda 10/02 Max11/04

7.7.2005 16:11:02
V Londýně je to fakt hrůza, máme tam dost známých, ta místa, kde se to stalo, taky znám, je to hrozně zvláštní pocit, jiný, než když se to stane někde, kde to neznáte.
Sonko, šátek používáme, ale zatím ne tak často, jak jsem si představovala. Kombinujeme ho s kočárkem a doma ho využívám, když jdu třeba na zahradu věšet prádlo, atd. Dost jsem slyšela od jiných mamin, že ho nejvíc využily, když měly druhé dítě.
Martina 1078

Re: Linda 10/02 Max11/04

7.7.2005 16:05:03
Sonko napis
(img src=adresa obrazku) akorat misto kulatejch zavorek dej tyhle <> a je to. A musis mit tu fotku nekde na netu, muzes pouzit treba tohlehttp://www.imageshack.us/ , zkopirujes tam tu adresu fotky co bude uplne dole.
Sonka + Linda + Max 31894

Linda 10/02 Max11/04

7.7.2005 15:56:50
Všem vám moc děkuji za krásné přivítání- tolik reakcí jsem vážně nečekala.
Stejně děkuji za pochválení jmen mých miláčků.To vždycky potěší.
My s přítelem vybírali taková ,aby nebyla moc běžná a zároven nic extra exotická.

Pro Míšu:já taky nosila deti v šátku.Pred temi dvěma roky na mne všichni koukaly jako na blázna.A ty řeci co jsem musela vyslechnout...ted s Maxíkem už je to lepší,jsme tu asi tři "šátkařky"Je to vůbec moc bezva věc,na šátek nedám dopustit.Vřele ho každému doporučuji.

Pro Věrku:Maxíka -jméno jsme měli vybrané už před těmi 2roky u Lindy.Zato s holčičím jménem to bylo těžké.Vanda,Vanesa a Alexandra ty se mi
líbily.Verunka je taky krásné.

Některá jste psala,že máme stejně staré děti.Já se do diskuzí zapojila až ted. Neměla jsem přístup na net,až ted od července ho máme i doma.

Holky doufám že ty vaše jména nepletu,kdyžtak prominte :)
Je vás tu hodně co jsem nejmenovala.

Já se ted snažím o to aby si děti schruply.Za tech sedm měsíců se mi podařilo jen trikrát,že usnuly zároven.
Leží v ložnici,je tam ticho,jen občas se ozve - DA,DA,E.Tak Maxik nespinká,ale je hodný,možná usne.
Taky máte některá malého NESPAVCE.
Max obcas spí jen půl hodiny jedenkrát denně.Ale Linda byla taky taková a ted usne po obědě jen tak jedenkrát za týden.Ovšem když je doma tatínek tak časteji.Nevim jak to dělá.A večer mu usnou oba dva mnohem rychleji než když jsem s nimi v ložnici i já.

MUSIM VAM OPET POCHVÁLIT NOVÉ FOTKY.MOC HEZKÉ.
zkusímněkde vyzvědět jak sem ty fotky dostat.Meli jsme pučený digital a taky máme pár moc podařených.
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedmihorky

7.7.2005 15:55:40
No jezsi to me ani nenapadlo!!:-o Spi jak se tam ted asi cejti:-/
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 31954  [Dalších 30504 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.