Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedmihorky7.7.2005 15:51:52
Martino - jo, vím o tom, ale snad jsou ok, nikde nic nebylo o tom, že by to měli být češti, mezi těmi zatím 12mrtvími. Snad se zbrzo ozve.
|
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Sedmihorky7.7.2005 15:46:14
Cetli jste co se deje v Londyne? Hned jsem si vzpomnela na Ztracenou...:-(
|
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Sedmihorky7.7.2005 15:32:34
Kuratko ona Sonka prave tenhle tyden zavitala i na rijnovky 02,tak proto jsem ji vitala znovu:).
Ty sestercata jsou teda narez,asi bych si to sla hodit. Dneska zase trcim doma-ja i Naty mame kasel,akorat do toho zvladat Verca je teda umeni. |
| Kuřátko 04 | 16426 |
|
|
Re: Re: Re: Sedmihorky7.7.2005 14:28:04
http://www.novinky.cz/zdravi/60179-mexicanka-porodila-zdrava-sestercata.html
chudák tatinek. Ten se bude muset otacet, az prijde puberta a menstruace. To aby uzavrely smlouvu s Hartman Rico :-) |
| Kuřátko 04 | 16426 |
|
|
Re: Re: Sedmihorky7.7.2005 14:26:06
Hmm, Cáco, to je gol, ze nam to tak vyslo. Mj. to je muj satek byl Matovi propujcen :-) Koukám, ze mate novy kocarek - co mate zac a jak jsi spokojena? Hod i foto kocarku, prosim. Diky
Miso, az ted mi doslo, ze Sonka ma stejne deti jako ty. Vy uz se asi znate z diskuze 10/02, ze? Nic me zatim nenapada, pujdu si dat obidek, dokuk skrvne spi. |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Sedmihorky7.7.2005 13:22:18
Cacando opet krasne fotky.Na te druhe vypada jako krasna holcicka:).
Kuratko Martinek je roztomilej,libi se mi ty satky,to se tady vubec nenosi.Je to moc pekny. Maccimamo je mi moc lito kocourka.Ja jsem se predtim nevyjadrovala....je toho ted nejak moc.Minuly tyden moji kamaradce zemrela maminka,takze jsme byli vsichni spatni z toho:(. Sonko tak vitej tady na listopadkach,tesim se,ze te uvidim na obou diskuzich casto. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Sedmihorky7.7.2005 12:30:31
Kate, Sedmihorky jsou v Českém ráji, blízko jsou Trosky, Malá Skála, Hrubá Skála, Valdštejn. My byli v kempu Sedmihorky, který je pro rodiny s dětmi super, mají tam kuchyňku, zvláštní sprchy pro mimča do 1 roku, v kempu je restaurace, pár stánků, výhled na skály, koupání, fakt super. Bětka spala s námi, srazili jsme postele jako manželské, ale je tak občas zvyklá i doma a hlavně neleze :-). Jo, ještě tam půjčujou sportovní náčiní, je tam stůl na ping - pong, etc. Jenže v létě bývá hodně plno, právě proto, že ten kemp je skvělý. Internetové stránky mají http://www.campsedmihorky.cz/.
A takhle jsme my byli na Troskách, dá se ale většina zvládnout i s kočárem bez šátku, je tam dost cyklostezek: ![]() |
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Re: :-(((((7.7.2005 12:21:18
Zapomněla jsem přivítat Sonku a Lindu s Maxem! Jojo, téma dalšího dítěte a věkové rozestupu je docela časté a víceméně aktuální, že jo, holky?
Jano, tak vida, to tě doktorka potěšila, co? Štěpánka mimochodem sudy nikdy neválela a zmatený kompas provozuje občas až teď, když lozí. Hele, a vidíš, já Štěpánce dávám večeři už tak asi měsíc - a budí se furt. Někdy si říkám, jestli ji to jídlo netlačí v žaludku ... uáááá, já nevím, co s ní, s holkou jednou, nočním ptákem. |
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Ctvrtek7.7.2005 12:13:31
Macčímamo, tak to je smutné ... ale aspoň se už chudák netrápí. Moc hezký kocour to byl, ta fotka s klávesnicí je skvělá! Určitě se měl u vás skvěle.
Kuřátko, no to je dost, že ses ozvala. Taky jsem Martínka nejdřív nepoznala. Je to fešák. Cacando, Filda zrovna tak. Haha, to je dobré, že se oba oblékají ve stejném stylu. A Sylvo, no ten Mates, tomu ta čertovina kouká z očí! A vidím, že se pomalu rozjídá, tak vidíš! Paffi, u nás se taky v noci pije jak o život, hlavně první půlku. Já nevím, možná má Macčímama pravdu a ta kukuřičná krupice je hladová ... ale ono to tak je, i když je na večeři cokoliv jiného. Třeba dneska se budila po dvou hodinách a někdy po třetí hodině si řekla, že už bude vstávat ... trvalo to prakticky do šesti. Sice jsme pak spaly do devíti, ale fuj to bylo. Jo, a musím teď uprostřed noci přebalovat, plenka je úplně nacuclá. No bodejť, když tak pije. Lenny, tak to je výborné, že sis to s tím novým ředitelem řekla takhle na rovinu. Lepší, než doma špekulovat - jojo, líná huba holé neštěstí. Tak ať se to v práci brzo usadí a ani manžel se nemusí nervovat. Jano, jak jste byli v té chatičce - kde spala Bětka? Měli jste postýlku nebo jak? A co to je, ty Sedmihorky? vymýšlím výlet ... A Středočešky nemáte tip na jednodenní výlet někde na západ od Prahy? Přemýšlím nad Kokořínskem, i když to ani západ už ani není, že. Sraz - já nebudu moct ani jeden den v týdnu, leda že by to bylo na Zličíně a já bych se strašně vzchopila a jela tam autobusem, ale dost se bojím, hlavně toho, že mě řidič nevezme zpátky. Téma červencové - výborné, teď už to chce jenom dobré póčo, abych něco vyfotila. Taková Lenny, ta už má hotovo, co? |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: :-(((((7.7.2005 12:07:22
Macčímamo, je mi to strašně líto, pamatuju, jak moc to bolí. Říkala jsem si tehdy, že Rituška honí v nebi zajíce a nám je tu po ní smutno.
Sonko, vítáme Tě i my s Bětuškou, jsem zvědavá, jaké je to mít dva roky po sobě mimčo, uvažujeme, že bychom druhé chtěli dost brzy :-) Právě jsme se vrátily z poradny, máme na osmi měsících 71 cm a 8850 g. Paní doktorka se ptala na lezení, ale povzbudila mě. Prý podle toho, co popisuju, je všechno v pohodě (např. pokud se na bříšku zvedne na ruce a dokonce si tak i hraje - tedy opírá se jen o jednu), máme ji dávat hodně na zem na deku, aby měla volný prostor a taťka má trénovat válení sudů :-) Říkala, že se to určitě zlomí a Bětuška na to přijde. K jídlu kromě zeleniny, masa a jogurtu s ovocem (u toho se ptala, jakou po něm máme kůži) máme občas přidat vařený (aspoň deset minut vařit) žloutek. Večer mám ještě měsíc raději kojit než kaši, tedy pokud vydržím v noci vstávat na kojení. Že by se kaší ještě zpomalila a ztloustla, tak raději až začne lézt. Celkově z toho mám dobrý pocit, naše paní doktorka je zlatá, chodila jsem k ní já i manžel jako děti. Srazík - já bych taaak ráda šla taky, nešlo by to posunout až na ten další týden, budeme od soboty na tom táboře. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.