| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 31954  [Dalších 30484 >>]
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Ctvrtek

7.7.2005 11:30:33
Maccimamo... to je mi lito :o(

Kuratko... dobrej napad, to tema na cervenec, poprosime Lenny, aby nam zalozila album Cervenec 05 - jsem kral/kralovna plazi :o) Jo a Kuratko, hodim ti sem jednu hodne podobnou fotku, jako mate vy :o) Je pro legraci...

Sraz... takze pondeli nebo utery odpoledne?

Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Sonka Lindinka10.02 a Max 11.04

7.7.2005 11:18:58
Kuře - je pravda, že jsem taky M. nemohla poznat, je úplně jinej, má dospělejší výraz a krásně se směje.
Karolína +2 16165

Re: :-(((((

7.7.2005 11:14:47
Macčí - tak to je mi líto! Nám se nedávno ztratil 15let starej a úplně hluchej i slepej pudl a už se nevtátil, takže tvou ztrátu chápu! Ale neboj, všechno přebolí! Držím palce.

Kuře - ahoj! Mno doufám, že to nějak vzládneme, dr. u sebe není, asi má dovču, takže jí zavolám v pondělí. Každopádně dneska jedu na nákup, takže koupím kilo kýty a navařím večeře z masa! Snad to bude lepší!

Cáco - mě je to vlastně taky jedno, jen 15.7. jdu na alergologii.
Hele, teď koukám do kalendáře - ve čtvrtek mám svátek! :-) a ve středu je M. 8měsíců!
Kuřátko 04 16426

7.7.2005 11:13:41
Maciku, to je mi lito. Asi to tak melo byt, urcite je mu ted lip a netrapi se. Preji vam noveho kocourka, ktery bude stejne cislo a taky tak peknej.
Amely 13045

7.7.2005 11:11:02
Ježiš, Maccímámo, zrovna jsem ti chtěla psát, že to kocourek určitě zvládne :-( Ten náš byl na tom podobně, už ho chtěli utratit. To je mi strašně líto:-( Tady jsou asi všechna slova k ničemu. Snad tě ten tvůj krásnej chlapeček nenechá dlouho nad kocourkem smutnit.
Reagovat vůbec nemám čas, musím rachle vytřít celý byt, než se demoliční četa vzbudí. Všude jsou moje vlasy a fleky od ublinkaného mlíka rozmatlaného po podlaze. Prostě chuťovka. Kuřátko, Martínka ani nepoznávám. Je nádhernej! A jak mu tahle barva sluší.Zrovna tak Filíka jsem nemohla poznat v první chvíli. Holky strašně krásný kluky a holčičky máte! Snad se k tomu ještě vrátím, až budu mít delsí chvilku na klábosení.Každý ten prcek je neopakovatelný originálek :-) Jen sem ty fotky dávejte a čím víc, tím líp.Vždycky mě to tak dobře naladí a pobaví. Příští týden bych mohla kromě středy, to budem mít rhb. Pokud se ještě něco nevyvrbí, ale ptedběžně sraz ano, ale ne ve středu.
Kuřátko 04 16426

Re: Re: Re: Sonka Lindinka10.02 a Max 11.04

7.7.2005 11:09:20
Jo a jeste jedna reakce - co nase mesicni fotoakce? Uz cerven jsme preskocily a zadne foto se nekonalo. Tak tema cervence? Ja bych vyhlasila - deti v plavkach nebo u vody, zkratka vodni blazneni....?
Caco, co ty? napada te neco? Jsi autorem, tak se vyjadri.
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

:-(((((

7.7.2005 11:00:39
Zdravím všechny ,
i Sonku s Maxíkem

U nás je den veskrze špatný,pohádka s dobrým koncem se nekoná .. kocourek dnes ráno umřel

ještě jednou všem moc velké díky za podporu
Kuřátko 04 16426

Re: Re: Sonka Lindinka10.02 a Max 11.04

7.7.2005 10:58:50
Ahojte,
zdravím novou maminku i já. Klidne se pripoj a ptej se - urcite ti tu vsichni radi poradi. My budeme rady i za tve nazory a rady se priucime, kdyz mas uz jedno starsi ditko. Pripojuji se, pekna jmena obou deti.

Jinak u nas se uz lozi o sto brko, ted delame pokusy o postaveni se, pritazenim o nejakou vec. Nejlepsi jsou samozrejme ty vratke, takze jsem Matovi stale za prdelkou a vypomaham, pridrzuji, uklizim nebezpecne veci. Uz skoncila pohoda, mam proste doma male torpedo. Zase prislo hodne pokroku za sebou. U nas je dlouho klid, ticho po pesite a potom to vsechno vybali. Ted to bylo - ze sedu na ctyri, lozeni, ted vstavani a jeste asi prijde chozeni kolem nabytku nebo ze ctyr do sedu (to jeste neumime).

Jinak Kajdo, vahu neres, nebude tlustej a pokud, tak chvili, protoze se urcite vytahne nebo to "vysportuje". Jste na tom dobre - my mame 9,5 kg! Uz se mi celkem pronese a zacinam citit zada.

Kate, hezka fotka - jde videt, ze mas doma dva raubire - Stepanku i psa. To musi byt spravna dvojka. Rozumi si, ze?
No a Domaca pohodicka u Leriku. Dejte chlapum ovladace a budou hodni :-)

Jinak budu taky chlubna a poslu fotecku, jak ted asi vypadame :
(nasypala jsem par fotek i do listopadovyho alba, tak kouknete)
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Re: Re: dobré ráno

7.7.2005 10:54:40
Kajdi, me je to uplne jedno, ja muzu pristi tyden zatim uplne kdykoliv :o) Tak spis at napisou ty holky, co neco maj, abychom to podle toho naplanovaly :o)
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Sonka Lindinka10.02 a Max 11.04

7.7.2005 10:21:42
Ahojky při ránu...Můj spáček teprve teď vstává:)))Je to Beruška ospalá. Ale já jsme ráda.

SONKO, moc Tě vítáme mezi námi. Opravdu moc krásný jméno Max- to se mi vždycky moc líbilo, resp. se mi líbí a vždy líbila spousta chlapeckých jmen, ale narodila se holčička, tak kéž bych je teď (teda v budoucnu)mohla uplatnit u brášků a už nemusela vymýšlet holčičí, které v zásobě nemám.

JANI, s tím pejskem to je strašný, fakt ošklivý osudy zvířátek, nějak mě to vadí víc a víc, co se děje kolem...

hezký den všem maminkám a mimískům od Verunek.
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 31954  [Dalších 30484 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.