| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 31954  [Dalších 30474 >>]
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: dobré ráno

7.7.2005 10:21:29
Cáco - Ahoj, tak vymysli termín a čas a nějak se tu domluvíme.
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Re: dobré ráno

7.7.2005 10:20:14
Heh, jeste ta fotka:

Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: dobré ráno

7.7.2005 10:19:09
Ahoj holky, moc vas zdravim po svatcich :o) Vcera jsme byli u babicky opekat burtiky, tak vam sem hodim alespon jednu fotecku...

Zdravim Sonku s Maxikem :o) Mimochodem moc hezky jmeno, taky jsem o nem premyslela...

Prazandy, co pristi tyden nejakej srazik? Dlouho jsem vas nevidela :o)
Karolína +2 16165

Re: dobré ráno

7.7.2005 10:14:45
Ahoj holky,

tak se mi M. tenktokrát probudil ve 2h ráno na 120ml sunaru, už jsem z toho fakt hotová, nejde mi o to vstávání, ale spíš mám strach, aby nebyl tlustej!!!!!
Sice měl v 7měísích 72cm a 7,88kg, ale mám strach. Vím, že když má prostě pocit hladu, musím mu dát, ale možná, že něco přes den dělám špatně! Fakt nevím.

Vítám novou členku a její dvě dětičky!
Sylva & Matyáš, 21.11.04 17950

Re: Sonka Lindinka10.02 a Max 11.04

7.7.2005 9:58:06
Ahoj Sonko,
určitě budeme všechny rády, když se k nám přidáš. Máš krásný jména obou dětiček. Nechceš sem dát taky nějaký jejich fotky? A třeba i svojí? A odkud jsi? Jsem zvědavá, viď?
Sonka + Linda + Max 31894

Sonka Lindinka10.02 a Max 11.04

7.7.2005 9:43:04
Ahoj maminky.
Už pár dní si čtu vaše dopisky a prohlížím vaše fotečky a je to bezva.Tak bych se mezi vás ráda občas přidala.
Mám taky stejně starého chlapečka a je milé vidět jak na tom jsou ostatní děti,co jim už dáváte na papání a co vaši miláčkové dovedou.Kromě Maxíka mám i o dva roky starší holčičku takže nejaké zkušenosti mám ale hlavně s tím jídlem už si nejak nepamatuji co a jak a kdy.
Musím se přiznat že u nekterých vašich foteček tiše závidim, jsou moc hezké ...víkendové koupání nebo ta mazlící...a je jich samozřejmě mnohem víc.
Dnes si mí broučkové docela přispávají,vecer se nám nechtělo ze zahrady,takže než jsme šli do hajan bylo už celkem pozdě.
Ahojky a už se těším...
Jana + 4 16678

dobré ráno

7.7.2005 8:08:50
Dobré ráno, tak máme po svátkách, zase samy doma :-(. Ale užili jsme si to, dvakrát jsme grilovali (jednou s rodinkou, která má nááááádhernýho měsíčního Adámka a k tomu tedy dvě starší děti).
Kate, Štěpánka je šikulka, doufám, že si teď užiješ všední dny, když Ti moc nevyšly svátky.
Míšo, fotky už jsem myslím chválila, věřím, že kempování je super. My byli zatím jen dva dny v Sedmihorkách v chatce a bylo to úžasný, takže holky nebojte a dovolenkujte s dětma, vydrží víc než my :-). Jinak díky za povzbuzení ohledně plazení, Bětka se teď začiná posouvat na bříšku a na zádech uteče z deky hrozně rychle.
Macčímama, taky držím palce, se zvířátkama je to těžký. Po svatbě jsme měli Ritušku, fenku německého ovčáka, kterou páníček týral a my jí od něj odkoupili (měla třeba propálený jazyk od cigarety....hrůza). Byla uzlíček nervů, zvlášť mého muže se bála hrozně dlouho, ale on je tak hodný, že se to zlomilo. Nemohla být venku /strašně se tam sama bála/ tak jsme si ji vzali do paneláku. Prožili jsme nádherný rok se spoustou zážitků, pak ale při bouřce vyskočila z balkonu. Bohužel v sedmém patře :-(. Bylo to strašně těžký, do bytu jsme si už psa nepořídili, ale příští rok bychom do domečku chtěli. Pokukujeme po bílým ovčákovi.
Jo, samozřejmě gratulujeme k sezení, máš šikulku.
Sylvo, krásné fotky, Tvůj Matyáš se mi strašně líbí, má krásný oči a bujnou hřívu (závist:-). Vypadá na typ se zasněným pohledem, co balí holky s kytarou :-). Gratulujeme k papání, je to frajer.
Lenny, ať je Laile líp, je těžký se koukat, jak těm našim šmudlům není dobře, že?
Paffi, do jogurtu dávám rozmixované jablko nebo banán, případně trošku přislazuju glukopurem. Dáváme holandii, já jogurty nemusím, ale tenhle
jí kradu a nestačím dokupovat :-)
Holky, omlouvám se za tapetu a na koho jsem zapomněla. Mějte se krásně, my dnes máme práce nad hlavu - jdeme do poradny a hlavně musím prát a žehlit věci na tábor, odjíždíme už v sobotu. A ještě zařizovat spoustu věcí kolem toho.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: zoubky

7.7.2005 0:30:45
Ješte jsme zapomněla

MACCIMAMO, gratulujeme a trošku závidíme sezení a moc držíme palečka s kocourkem... kéž by se to dalo vyléčit, ach jo, je to smutný se zvířátkama, když jsou nemocný.

SYLVI, vidíš, jak Matýsek papá a hned jak dospělák...

Doufám, že už jsem nic neopomněla...Tak dobrou.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: zoubky

7.7.2005 0:26:50
Ahojky holky, tak jen narychlo nakukuju od Sběratele kostí. Moc zdravím SYLVU- nádherný fotečky.

LENNY, vydrž...Ať je Lailinka brzy ok. Mně se Veru taky sama na kolínka nedá, jen když ji nastavím, tak na nich chvilku vydrží a houpe se na nich, ale sama ne. Jen umí ze sedu přejít hezky plynule na bříško.

Dnes jsme jí koupili kostku s různě tvarovanýma otvůrkama do kterých se strkají stejně tvarované kostičky, trojuhelníčky, kolečka atd. Děsně se jí líbí, ikdyž ještě nechápe, že musí pasovat k sobě, ale rachtá si s ní, okusuje ty kostičky...A má prostě zase novou zábavu. Taťka jí vytáhl takovou umělohmotnou motorku nebo autíčko nebo co to je, myslím, že to tady fotila i Kajda s MAtýskem, a to je celá hotová, ikdyž na tom nemusí jezdit, tak si to různě prozkoumává, je sranda na ni koukat. Prostě nový a veliký věci.

Tak dobrou...
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

7.7.2005 0:26:03
Maccimamo gratuluju k sezeni.

Sylvo holky maji kazda svuj spacak-dospelackej:).

Pred neteri jsme museli delat ruzny saskarny,aby otevrela pusu,a pak jsme ji tam soupli lzicku s jidlem.Vetsinou snedla par lzicek,dodneska ji jako vrabec a to je ji 12:).
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 31954  [Dalších 30474 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.