Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj7.7.2005 0:03:50
Macčímamo, ještě jsem zapomněla pogratulovat k sezení, já hlava dubová. Jste mooooc šikovní. Tvůj Matyášek je kouzelnej. Už na tom srazíku mě "dostal":-)
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj7.7.2005 0:01:10
Macčímamo, to je bezva tip, to s tou baterkou! Dám vědět, jak to zabralo:-)Já už jdu taky spát. Tak dobrou všem.
|
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj6.7.2005 23:59:17
Tady Sylvo já než se vymáčknu tak Ty sem šupneš tako vé krásné obrázky,kráása.Hlavně,že jsi přišla na to co na Matyáše platí,vždyť nevadí,že papá jinak než ostatní - hlavně,že papá( já jsem podle mámy nejedla,děda dělal baterkou světýlka na strop abych vůbec otevřela pusu a oni do mě něco dostali )... taťka šel do hajan tak já peláším za ním - dobrou noc
|
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
pozdrav6.7.2005 23:47:32
Tak především děkuji všem za podporu,kocourek je stále mezi námi,dr.tvrdí,že už je to lepší,ale osobně mám pocit,že nám to kočičák trošku vzdává - už toho má asi plné zuby.Zítra dostane nějaké prášky na uvolnění,protože dr. tvrdí že už nečůrá jen kvůli tomu že je v křeči,překážka tam žádná není ....tak uvidíme
Dnes tam s ním byl muž,tak poškrábal 4 lidi - včera jen 3 už je tam známý jako falešná pětka - dr.tvrdí že je silák a to mu pomůže to všechno překonat,ale když ho ošetřuje asi by byl rád kdyby měl síly míň Včera jsem se tam málem rozbulela,vždy mi něco dá naději a pak mi ji zase něco vezme (když nám jde čůrání,tak pro změnu nežereme - ani tuňáka) a tak to jde stále dokola ..... :-( JANO Bětuška je kouzelná MÍŠO supr fotečky,vypadáte skvěle pohodově.Je mi líto,že je Natálka nastydlá,Mates má také rýmičku,ale nekašle ... tak se brzo uzdravte KATE teda Štěpánka má skutečně navrch,řekla bych má ke chlapům správný přístup :-)))) GOTHIC gratulace k paní dr. a hlavně Valerikovi k tomu jaký je pašák ...... musím souhlasit s Kate zkusili jsme kukuřičnou krupici a je moc dobrá,jemná ale Mates pak chtěl brzo papat (dříve než po rýži) tak ji budeme asi dávat spíš ke svačině s ovocem. V oblíbenosti u nás vede petrželka v čem je to papáme. LENNY přeji aby Laila byla zase brzo v pohodě,nás to všechno zatím ještě čeká .... je tu vůbec ještě někdo bez zubů kromě nás?Jinak Mates začal kousat minulý týden - tzn. že už se nedusí každým kouskem co se náhodou vyskytne v kaši. LAĎKO užijte si krásnou dovolenou SYLVO gratulace ke "kolínkování" teď přijde houpání dopředu-dozadu,pak na špičky a pak je to jenom skok k sezení, alespoň u nás to tak bylo a od včerejška sedíme ![]() a nedotýká se Matýsek levou ručičkou trávníku?:-))) a ještě náš Mates šel nejdříve na kolínka teprve potom se začal točit dokola jak zblblý kompas |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ahoj6.7.2005 23:37:07
HOlky,
sorry, ale nedá mi to a šoupnu vám sem ještě dvě fotky. (Ach jo, místo aby šla spát, tak tady blbnu s fotkama.) Jedna je ze včerejška. Vzpomněla jsem si, že jsem zdokumentovala to Matýskovo setkání s banánem: ![]() A tady je jedna mazlící: ![]() |
|
|
Re: Re: Re: Ahoj6.7.2005 23:28:14
Míšo, to jste teda dobrý. A kde holky spinkají? To mají svůj minispacáček?:-)
|
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Ahoj6.7.2005 23:17:38
Paffi tak to sem to nejak popletla,ja myslela,ze jedl casto a malo.
Sylvo moc hezka fotka,my se zatim plazime.Na kolinkach vydrzela parkrat par sekund.Malej je frajer. S Vercou jsme jezdivali kempovat do hor,no jsme museli mit na noc zimni veci,tohle je pohoda:). |
|
|
Re: Ahoj6.7.2005 22:41:23
Ahoj maminky a mimísci
sorry, že nebudu reagovat na všechno, jen jsem tak zběžně proběhla, co se tu dělo. A navíc už jsem většinu zapomněla.:-) Holky, co vám rostou zoubky (teda vašim drobečkům), přeju vám, ať se proříznou co nejdřív. Stejně je to zvláštní, že se často k růstu zubů připojí i rýma, že jo? Fotečky jsou opět skvělý. Míšo, zase je vidět, jaká jste pohodová rodinka. To je něco, jet takhle s mimčem kempovat. Nedovedu si to představit. Nebo lépe řečeno, nedovedla jsem si to představit, teď jsi mi ukázala, že to jde. A v pohodě. Laďko, ať se vám to taky tak vyvede. Kate, Štěpánka je k sežrání. A je to šikulka, jak je stabilní, na těch kolínkách. Lenny, tak to je dobře, že vás ten nový šéf chce. Snad tam zůstane i stejná atmosféra jako dřív. Amely, co ruka? Už nezlobí? Snad už je to dobrý. Danielka je teda divoška. A přitom je tu jedna z nejmladších. Byly tvoje první dvě děti taky takoví? Gothic, pokud jsem ještě nechválila Lerinka, tak to samozřejmě napravuju. Ten kluk je neuvěřitelný! Že ty nám kecáš o datumu narození?:-) Takže jogurt můžou alergici až od roku? Plánovala jsem ho zavést dřív. Tak to to ještě zkusím někde nastudovat. Taky jsem se tě chtěla zeptat na ten krém od Vichy, jak jsi tady o něm před časem psala. Používáš ho? A jaké máš výsledky? Macčímamo, co kocourek? Doufám, že v pohodě? My jsme měli dogu, naší berušku, loni nám umřela. Měla chudinka rakovinu a na pokus o její záchranu jsme vrazili přes 30.000 ani jsme nemrkli. Prodloužili jsme jí život o rok, ale pak už to nešlo.:-( Takže já vaše snahy naprosto chápu. A jak papáme? Včera dostal rozmixovaný banán s MM. Nejdřív to prskal, pak ho Marek různě zabavoval a prá lžiček spolkl. ALe že by mu to chutnalo, tak to ani omylem. Pak jsem mu zkusila dát kus banánu do ruky. A to začal žužlat. Ne že by se po tom mohl utlouct, ale chvíli si to těma spodníma dvěma zoubkama ukousával a docela mu to šlo i rozmělňovat o patro. Pak ho to přestalo bavit. Odpoledne jsem mu ještě zkusila dát celou oloupanou čtvrtku jablka do ruky a to taky začal okusovat. Takže jídlo vcelku má mnohem větší úspěch než kašičky. Mám u toho teda docela nervy, aby se nezačal dusit, párkrát jsem i zasáhla, když jsem viděla, že má v puse moc velkej kousek, párkrát se zakuckal a bušili jsme do zádíček, ale jinak to proběhlo v klidu. Chystám se, že mu zítra zkusím dát vařenou bramboru vcelku do ruky. A pak už mu můžu dát rovnou flák masa vcelku, hihi. A pak se ještě musím pochlubit, že Matýsek se dneska naučil zvednout na kolínka. Vím, že pro hodně z vás to už je běžná věc, ale u nás je to novinka. Holky, kterým to ještě mimča nedělají, nezoufejte. Matýsek se taky ještě donedávna jen točil na bříšku dokola, a když se někam chtěl dostat, tak válel sudy. Ale je to tak týden, co bylo vidět, že se snaží ten zadeček zvednout a dneska se mu to povedlo. Předvedu obrazně: ![]() |
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Re: Re: Ahoj6.7.2005 22:31:31
Míšo, jedlík jo a velký...kojili jsme skoro pořád a to mu zůstává, raději prso než ostatní. Nejhorší je, že přes den nic moc s jídlem ani to prso dvakrát moc nechce, ale v noci sosá jak kdyby mu šlo o život.....
Leny - můžu říct, že je to fakt makačka, když malý leze a staví se. Jo od pátku sedí a posadí se sám.... A o tom, že si ničí svoje "parádní oblečky" ani nemluvím...ještě, že ty nexty mám jenom ze sekáče |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Ahoj6.7.2005 22:24:34
Ladko diky.Uzij si tu dovolenou,snad to pocasi vyjde.
Paffi malej nikdy nebyl moc veliky spac a jedlik vid? Neboj bude lip.Ver mi. Lenny Natalka je na tom pohybove asi jako Laila a je to uplne normalni 7-8.mesicni dite.Uzivej si toho,az zacne lezt a potom behat,tak si budes prat,aby sis to tolik neprala:). Stepanka je sladoucka. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.