| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 31954  [Dalších 30444 >>]
Jana + 4 16678

Re: fotky z vikendu

6.7.2005 9:24:08
Míšo, fotky nádherné, gratuluji.
Jana + 4 16678

Re: Re: zoubky

6.7.2005 9:21:52
Sonko, Maxík to určitě dožene, Bětka měla první zub zároveň s bratrancem, který je o dva měsíce starší. První měla na šesti měsících, teď má čtyři, to není zase tak moc, ne? Je to různé, znám kluka v jejím věku, co má osm, a zmíněný bratranec v jejím věku čekal na první.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aj aj

6.7.2005 8:11:45
Jinak zpátky určitě dočtu a budu reagovat, ale asi to nechám až na pozdní večer. Teď už letím k prdelce.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: fotky z vikendu

6.7.2005 8:08:55
Ahoj holky!
Nestíhám číst, ale fotky mě teda zaujaly na první pohled! Moc hezké!!!!

Míšo, ta s taťkou je naprosto úžasná. Ze všech je vidět taková pohoda. Jste moc šťastná rodinka!

Já se jen ozývám na chvilku. Od před dvěma dny se Laile proříznul třetí zub, horní pravá jednička a teď se klube ta levá. Do toho dostala šílenou rýmu, teče jí z nosu, v noci nemohla spát a je strašně uplakaná. Odmítá jídlo, jak vidí flašku s mlékem, začne brečet. Dávám alespoň přesnídávky a čaj, to do ní trochu dostanu. Ach jo, asi zase zhubne. Je mi jí hrozně líto. Včera jsem jí dala Panadol, už jsem to nevydržela. Měla tedy v zadečku jen 37,9, ale je to i na bolest při prořezávání zoubků a na nachlazení, tak jsem jí to dala a trochu se to uklidnilo. Uvidíme co dnes. Teď se na mě naštěstí směje. Snad to bude brzy dobré.

Tak ať jste všichni zdraví a užívejte si volno s tatínkama!
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

fotky z vikendu

6.7.2005 0:58:24
Tady je nekolik fotek z vikendu.Sorry,musela jsem...

Na koupaku

4th of July

Koupani se Natalce moc libi

kojime...

s tatkou

v kempu
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: zoubky

6.7.2005 0:49:33
Tak jsem prelitla tech 120 prispevku,ktery jste za moji nepritomnosti stihli,a nez jsem dosla na zacatek,tak uz si zase nic nepamatuju:).
Tak aspon pochvalim fotky.Jsou vsechny uzasny.Lenny vypada to,ze jste se meli skvele a ty vypadas skvele!]

Gothic gratuluju k prvnimu zoubku-mame stejne datum 1.7.Fotky jsou krasny.Valerik je sikula a nezbeda:).

Maccimamo nadherny kocourek a pekne vychytraly:).

Verisku maminka i miminko jako vzdy k sezrani,jedna krasnejsi nez druha.Jo a prestan si porad rikam,co jsi udelala spatne,ale,co si udelala dobre.Moc se sebekritizujes,pritom ses skvela mama!

Skvela sprava o monny.Casto jsem na ni myslela.Moc ji cacando pozdravuj.
Sonka + Linda + Max 31894

Re: zoubky

5.7.2005 23:46:30
promin,nedá mi to nenapsat ti.To má malé už tolik zouku? Já mám taky Maxíka v listopadu04 a po zoubcích ni stopa :)
Jana + 4 16678

Re: zoubky

5.7.2005 22:28:50
Tak jsme dnes byli v IKEA a Bětuška s námi seděla u stolku na vysoké židličce a spokojeně třímala novou malou hračku (nepojmenovatelnou, fakt nevím, co to je). Když jsem šla pro pití, tak se jim s tatínkem nevím jak povedlo vymáchat hračku v mém obědě :-). Takže hračce říkáme brusinková příšerka.
Jana + 4 16678

zoubky

5.7.2005 22:26:03
Jen abyste viděly, jaké máme zoubky :-)

Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: trápím se trápím

5.7.2005 21:41:10
Tak já si jen najednou pochlubím i postěžuju. Veru včera šla spát kolem 9.večer a dnes ráno se na kojení probudila až v půl 9., což je její rekord, ale pak hned zase usnula a spala až do 11:15!!!To bylo to pochlubení. No a pak ale celý den řvala a řvala a řvala, protože jak lilo, tak jsme musely být doma a to nesnáší. Takže mě třeštila palice jako blázen a byla jsem ráda, když manžel přišel večer domů a aspoň ji vykoupal, už jsme na ni neměla sílu...Takže si vše "vynahradila". Ať už je hezky, jinak to s ní doma nevydržím!!!
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 31954  [Dalších 30444 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.