| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 31954  [Dalších 30434 >>]
Laďka+2 25367

Re: Re: vstávání

5.7.2005 21:03:21
Ahoj holky,

Macčímámo a Kate, vy jste mě teda pobavili s tím půllitrovým jogurtem. By mě zajímalo, jak by se to do toho malýho človíčka vešlo. I když bych možná věřila tomu, že by ho snad Davča zblajzl.

Verísku, souhlasím s tebou, že je Vojtek hezkej chlap, taky se mě líbí. A počkej až ti Verunka poleze ke kabelům, to si užiješ. I ty Jano.

Míšo, moc gratuluju k zoubkům. Jinak nás čeká kempování od čtvrtka do neděle, tak uvidíme, jsem zvědavá.

Holky, musím vám říct, jak to u nás vypadalo dneska ráno. Davča si vyřval mlíko dneska už ve 2.45, jsem myslela že mě šlehne, no ale budiž, pak to vypadalo, že v 5.15 bude vstávat, tak jsem si ho šupla k sobě, on se uvelebil a spinkal až do 8. Pak šel Zdenek do práce a my jsem šli v 9 znova do hajan a vstávali jsme v 11.45. Dobrý, ne???? A ve 12 došel Zdenek, kdyby došel dřív, tak nás vzbudil:))))
Jana + 4 16678

plazení

5.7.2005 18:08:19
Ahoj, tak jsem to nevydržela a nakukuju :-).
Macčímama, držím palce.
Verísku, jak popisuješ Veru, tak to je přesně jako naše Bety, snad až na to paci, paci, to Bětka dělá a baví jí to. Ale plazí se jen tak o několik centimetrů a dokola, rozhodně zatím nemusím uklízet kabely. Bety o všem taky hrozně přemýšlí, když jí babička učila paci, paci, nejdřív si pečlivě prohlédla obě ruce a pak to teprve zkusila. Tak doufám, že časem promyslí i to plazení :-)
Jinak jsem se uklidňovala u Matějčka (Vývoj a výchova dítěte od jednoho do šesti let), teď mají období posouvání se jakýmkoliv způsobem, období klasického lezení je typické podle něj pro deset měsíců. I tak jsem z toho ale už nervozní a nutím jí být na bříšku, jak jen to jde. Konečně si tam vydrží chvíli hrát, dnes už se zvedla i na jedné ruce až do záklonu a druhou si hrála.
Jinak přes noc spí Bětka celkem dlouho, ale přes den jen asi dvakrát po dvaceti minutách.
A musím se pochlubit, baštíme rajče s bramborem a masem, pokud je řidké. Zjistila jsem, že řidší věci jí líp.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

po dlouhem vikendu

5.7.2005 15:03:16
Ahoj holky,nemela jsem jeste cas nic docitat,budu to muset udelat vecer.Od patku do vcerejska jsme byli s nekolika znamyma kempovat(vcera byl u nas svatek).Vratili jsme se odpoledne a zbytek dne jsme uklizeli,prali atd.Skvele jsme si to uzili.Pro Natalku to bylo prvni kempovani...nebyl zadny problem.Akorat jsme si museli poridit jeste jednu madracku,protoze 4 uz jsme se na jednu nevesli.

Deti prezili bez uhony.Jenom ja jsem trochu nastydla a narazila si malicek.
Byli jsme tam v nasem oblibenem zabavnem parku,Verca byla samozrejme nadsena.

Natalce v patek vyrostl prvni zub a v nedeli vykoukl druhy.

Fotky prave ted ukladam na http://rodina.cz/dolakovi
Behem dneska je tam snad ulozim.

Omlouvam se za ty tvrdy,mekky i,ja jsem vazne uplne blba,nemuzu si vzpomenout,jaky psat:(.Je to desna ostuda,ale jak malo pisu cesky,tak vsechno zapominam.

Karolína +2 16165

Re: Re: trápím se trápím

5.7.2005 14:01:15
Verísku - jo přes net, je to tam všechno vysvětlený, jak na to. Kvalita je fakt super, hlavně si je objednáš doma a příjdou ti do 2-3dnů poštou, takže je to bez práce.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: trápím se trápím

5.7.2005 13:56:49
MACCIMAMO, já Tvoje pocity chápu, mně už umřeli za život 2 pejsci a vždycky to pro mě bylo strašný a dostávala jsem se z toho dlouho, hlavně z té 2. fenky, kterou jsem měla 14let a byla zlatíčko, všude se mnou, všechno se mnou...Byla jako moje dítě, fakt...Moc držím palečky, třeba se to ještě nějak zlomí, musíš doufat a pokud to nedpoadne, vědět, že mu tak bude líp než aby se trápil...

KAJDO, jak píšeš o tom Happy fotu, jak se to přes ten net objednává???Už od nich máš nějaké fotky- jaká je kvalita? Mně teď zrušili množstevní slevy tam, kde jsme si to nechávala dělat a jelikož mám fotek fakt hodně, tak by se mi to docela šiklo, ale nechci na úkor kvality. Díky za další info.
Karolína +2 16165

Happy Foto

5.7.2005 12:30:23
Happy foto má zase 50% slevy! Celý červenec - 10x15cm přes net jen 2,95Kč + 69Kč za poštovné!!!!
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

trápím se trápím

5.7.2005 12:08:53
Ahoj děvčátka,
dnes je tedy hnusně(venku i na duši).
Sylvo on to poznal,jen nevěděl co se děje.Stáhnul se do sebe a začal chodit za páníčkem,spal mu na stole v kanceláři a jen co začalo být teplo šup ven a domu jen na žvanec.
GOTHIC Valerik je borec, to musí být fofr.S pejskem je to také smutné,ale dle mého názoru jste dobře udělali.Bohužel Richard se trápí a já mám strach,že pokud to takhle půjde dál budeme se muset rozhodnout (ani v nejhorším snu si to nechci představit).
Kocourek už zase nečůrá,jsem tu sama,veterina má od 1 a venku leje jako ..... Tak jsem zvědavá jak to dopadne,dítě si asi přivážu na záda,kocoura narvu do bedýnky,ale jak to zvládne ten doktor když je tam dneska sám (minule ho drželi 4)to vážně nevím.
AMELY kocourek je briťák "čistokrevný" dlouhosrstý - to se prý občas stane,varianta je to neuznaná,ale díky dřívějšímu křížení s peršankama poměrně častá
Tak nám holčičky držte palce,já vím že se chovám jako blázen,co budu dělat až bude Mates někdy nemocný nebo se mu stane nějaký úraz .... ale tohle je hrozný
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: vstávání

5.7.2005 10:23:13
KATE, no doufám, že máš pravdu, naše Veru ale ani nelozí tak jak ty popisuješ Štěpánku, ona se jen plazí a to spíš na místě dokolečka, ale kekabelům teda naštěstí ne...
*Kate 12933

Re: Re: Re: vstávání

5.7.2005 9:43:14
Verísku, neblázni, tak jak Verunku popisuješ, je naprosto v pohodě! Prostě sleduje co a jak, aby to pak všechno umala napodobit. Štěpánka je úplně stjná, uměla sice "tak tak všelijak", ale už dělá, že o tom vživotě neslyšela. A paci paci? kdepááák. Jednou nebo dvakrát si sama sedla a tím to haslo, už to nedělá. Nejradši leze někam do rohu ke kabelům a ty zkouší překousnout. A to vaše spaní: pohádka!
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: vstávání

4.7.2005 22:43:21
Ahojky při večeru, tak my dnes měli babičkovskodědečkovský den- nejdřív na koupalku a pak na grilovačce, bylo to fajn. Využili jsme hezkého počasí, když má být zítra už hnusně.

GOTHIC, 50ml je můj odhad, který jsme plácla v relat. porovnání k tomu množství, co psala Lenny, ale když o tom tak přemýšlím, tak spíš je to těch pár hltů, jak píšeš Ty:(((Takže spíš ještě horší než by se zdálo.

KATE, já drsná jsem( jinak bych nedělala takovou práci s takovým "materiálem") a z malý vesnice původem taky, takže krom toho, že BOHUŽEL nejsem chlap to sedí, ne??? A to se zase kompenzuje tím, že se mi jako ženský Vojtek docela dost líbí( když vezmu v potaz, že můj typ je přesný opak).

AMELY, soucítím s Tebou, já už 4. den bojuju s uskříplým levým podlopatkovým nervem a celou dobu přemýšlím od čeho to mám...Tak je jasno- od tahání té naší tlusťoučké Berušky, ketrou tahám na levé ruce a při tom dělám tisíc věcí...Bolí mě to i při zakašlání nebo kýchnutí a to doslova přííííííííííšerně.

Jinak já můžu Veru pochválit za spánek, to je teda ťuk, ťuk naprostá pohoda, dnes jsm,e ji musela dokonce v 9hod. budit, jinak bych nestíhala zařídit ve městě, co jsme potřebovala, např. včera mi totiž spala do půl 11.!Ale trochu jsem špatná zas ez toho, že je nějaká líná a to jak v pohybu, tak v učení se paci, paci apod. Asi jsme udělala chybu, že jsem ji, když začala pevně sedět a líbilo s ejí to, posazovat, kdykoli chtěla a tak se sama nemusela snažit. Tak mám tak trochu strach, aby jsme nepřeskočili to tk důležité lezení a posazování...Jsem asi blbka. učit se něčemu novému ji vůbec nebaví, pořád jí zajímá něco jinýho, když děláme paci, paci, čučí na nás jak na blbce a nic. A tak je to se vším. Prostě nejraději kouká, co se kde děje, směje se, prská, povídá si sama pro sebe, vejská, ale nic nového a to s ní pořád něco trénuju a snažím s eji něco naučit a nic...Tak nevím. Mamka mě uklidňuje, že se to zlomí najednou, že se nemusím bát, ale nevím...

V pátek budu slaměná vdova, manžel jede s fotbalem do sklípku na Moravu. To to tam bude asi vypadat:)))
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 31954  [Dalších 30434 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.