Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aj aj3.7.2005 22:15:40
Verísku, když jsem zadala do vyhledavače hned nahoře na stránce slovo Verísek, tak se mi tam objevil tvůj příspěvek ze 12.11.04. Kdyby sis vzpomněla, o čem jsi tak tenkrát v začátcích psala, na nějaké ne tak používané slovo, které jsi tehdy použila, tak to napiš do toho vyhledavače a ono ti to najde všechny příspěvky s tím slovem.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: aj aj3.7.2005 22:01:56
Verísku, kecám!!!!
je to ......z_podkategorie=yes&id=1024&pg=......&string=&monthad...... To číslo napíšeš místo těch teček tady před to &string=..... Omlouvám se :-( |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: aj aj3.7.2005 21:55:39
Verísku, jestli víš +- kdy to bylo, šoupni se na předchozí stránku a tam nahoře v adrese bude .......yes&id=....&pg..... a místo těch teček uprostřed (za tím =) dej nějaký vysoký čislo stránky (150 je 1500příspěvků zpět) a takhle se posunuj a hledej! Snad je to srozumitelný:-)
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: aj aj3.7.2005 21:51:07
Laďko - víš, mě to přišlo, jako že za to můžu já, že můžu i za erupce na slunci......
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: aj aj3.7.2005 21:50:08
LENNY, tak u nás je to se ségrou( resp. bude) taky tak, neb ona razí názor, že dítě má být rozmazlováno sladkostmi atd. Takže až bude mimčo mít, mylsím, že to bude přesný opak mě. Pravda je, že ona narozdíl ode mě nikdy neměla alergii, ani ekzém, ani astma, takže neví, co to je...Jinak u nás v práci se mění od září taky nový ředitel, nynější byl fajn, ale díky "úžasným" změnám ve zdravotnictví neměl jako doktor z praxe žaludek na to buzerovat nás ve věcech, se kterými sám nemohl souhlasit, takže je jasný, že přijde někdo, kdo na to mít bude a bude to pěkněj...Takže vůbec nevím, do čeho s ebudu vracet. mj. hrozí i bývala ministryně Součková, kterou ani vidět nemůžu...
Mám DOTAZ, ráda bych si zpětně zjistila, kdy jsme sem za vámi začala chodit, jde to nějak a poradíte mi ,prosím, jak??? |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: aj aj3.7.2005 21:47:01
Lenny, nějak to zvládnem ve stanu, budem muset. Jinak držím pěstičky, aby vám to v práci dopadlo dobře!!!
Kajdo, nevím, proč bych ti měla vynadat. Holt je to tak, že každý dítě je jiný a některý to zvládne a některý ne. Naše děti jsou šikovný, že ví, jak si poradit s velkým kusem(Davča saje a saje), ale myslím, že i děti ostatních holek na to přijdou. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: aj aj3.7.2005 21:43:33
Ahojky při večeru, tak my dnes zase řádili na koupalku, pak jsem si doma pěkně mákla a dost toho stuhla, tak mám hned lepší pocit.
MACCIMAMO, LENNY, tak koukám, že nejsem sama...Asi je to dost častá věc, tak ať už na to nemyslíme a těšíme se z nynějších a budoucích mimísků:))) MACCIMAMO, můžu se zeptat na ty problémy s pejskem a kocourkem???To jako že se jim něco stane z konzerv, když je dáváš pravidelně???A co by pak teda měli jíst???Já naši fenku taky krmím konzervami smíchanými se zalitými granulkami...Tak to je jako špatně???Co teda mají jíst??? DOVOLENÉ- no já jsem taky pěně nahlodaná od Lenny a té mé kámošky, co přijela z Lefkády, takže taky brousím po netu a hledám, co by se nám líbilo...Jen sladit vše krom Verunky taky se psem, což je o dost složitější:)))Ale docela začínám vážně přemýšlet a přiklánět se k letadlu, když vidím, co se na těch silnicích děje- viz. dnešní Tv zprávy- hrůza. |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: aj aj3.7.2005 21:36:49
Jinak dnes jsme byli u mamky na zahradě grilovat. Je neuvěřitelné jak jsme s mou sestrou jiné. Jejímu Matýskovi bude teď 11 měsíců. Dnes měl k obědu knedlík se svíčkovou, včera sekanou. Venku ho zásadně nemaže žádným krémem, takže je dost hnědý. Vůbec si v tomhle nerozumíme. Nad mou výchovou hodně často kroutí hlavou, stejně jako já nad její. No, až budou děti starší, tak se to nějak srovná. Naštěstí jsme zjistily, že se na toto téma nemá cenu bavit, protože se vždycky strašně chytneme. Snažíme se tomu vyhnout. To jen tak na okraj :o)
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: aj aj3.7.2005 21:35:15
Laďko - alespoň někdo je při mě. A "nevynadá" mi. Díky za podporu.
Každopádně Monyyy alespoň takhle posílám gratulaci! Hrozně jí to přeju. Viděly jsme se spolu sice jen jednou (měla termín asi dva dny ode mě), takže jí moooc přeju, že jim to vyšlo a hlavně ať jsou oba v pořádku! |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: aj aj3.7.2005 21:33:40
Teda Laďko, tomu říkám odvaz :o) Určitě to zvládnete, neboj. Hlavně abyste měli fajn počasí a nepršelo. Budu držet palce, ať si to také vychutnáte.
Caco, super zpráva o Monyyy. Budu strašně moc držet palce. Chudák se určitě nervuje a ani si to nemůže užít. Ale ono to přijde. Budeme čekat na dobré zprávy z Gennetu, jo??? Jinak co se týče té kůrky chleba – hrůza!!!! Ještě že to tak dopadlo a byla jsi u něj. Laile jsem v Řecku dala v restauraci také kůrku od takového světlejšího chleba, ale jen jí žužlala a cucala vlastně ty drobky. Měli jsme jí celou dobu na klíně a kontrolovali co „zobe“. Také jsem jí okousala slupku od hrušky a dávala jí. Spíše jí ucucávala, jak byla vodnatá, ale v jednu chvíli se jí do pusy dostal pořádný kus, asi tak 5cm. Zarazila se a držela ho v zavřené puse, rychle jsem jí otevřela a ten kus vytáhla. No a to byl konec cucání hrušky. Vůbec si neumím představit jak jí budu zvykat na kousky, já z toho mám docela hrůzu, možná si to představuji horší než to je. Jinak jak tu píšete o práci, nechtěla jsem to sem tahat, ale nedá mi to. Den před naším odletem mi přišla sms, že náš ředitel skončil a máme nového. Je to bývalý operativní ředitel, není to nový člověk, ale samozřejmě očekávám velké změny. Tak vůbec nevím jak to se mnou bude. Jestli bude akceptovat mou dohodu pracovat dva půldny, nebo mě bude chtít vyhodit. Stejně tak se bojíme i o místo manžela. Myslím na to od té doby co to vím. Toho ředitele je mi strašně líto, byl to moc fajn chlap. No nic, dost práce. Zítra tam jdu, snad se něco dozvím. Byla bych ráda, kdyby mi to kdyžtak řekl hned. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.