Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: aj aj3.7.2005 21:17:13
Mcčímámo ne velkou jako půllitrovou, ale tu 200ml. Sjede to a ještě otvírá pusinu a diví se, že už není.
|
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: aj aj3.7.2005 21:09:22
Tak jsme zatím přežili,ale vyhráno ještě nemáme.
JANO jsem stavař na volné noze,specializuji se na interiéry,dispozice a vizualizace domečků teď když byly Matýskovi 4 měsíce jsem dostala neodolatelnou nabídku spolupracovat se starými kamarády na pár projektech a naivně jsem si myslela,že to zvládnu .... zvládám,ale občas padám na ústa.Domácnost trochu strádá,hlavně ale nemám už vůbec žádný čas pro sebe na chvíli to jde, ale né na moc dlouho. LAĎKO celou velkou Holandii? to je neuvěřitelné,alespoň pro mne Mates zatím takové množství nikdy nesnědl |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: aj aj3.7.2005 20:46:28
Ahoj holčiny,
Kajdo, praktikuju to jako ty, dávám Davídkovi vždycky něco do ručičky. Buď plátek kedlubny nebo celou mrkvičku nebo čtvrtku jablíčka. Hrozně rád to žužlá a teďka co máty dva zoubky, tak si to jakoby škrábe do pusinky. Nikdy se nám s tím nedusil. Lenny, dovolená musela být nádherná. Docela vám závidím, ale ve čtvrtek jedeme na 4 dny na Balaton. Budeme spát ve stanu, takže to bude docela dobrodružství. Jsem zvědavá jak to zvládneme a jak budeme v noci(k ránu) ohřívat vodu na mlíčko:o. Jinak do Řecka by jsme chtěli příští rok když to vyjde. Mony jsem tady nezažila, protže jsem přišla mezi vás pozdě, ale tuším co se jí mohlo stát i když nevím žádný podrobnosti. Je mi líto vás všech, které jste přišli o mimi. Nedokážu si to představit. Ká, malej si taky shromažďuje rohlík na horním patře, ale když ho tam má moc, tak to vyplivne.Díky Bohu. Sylvo, opravdu myslím, že to chce trpělivost, až bude chtít, tak si určitě vezme to, co mu dáš. Vždyť nejsou všechny děti hnedka jedlíci. Jinak Davča miluje jogurt, na posezení zbaští celou Holandii. Se spaním je to u nás horší, protože od té doby co stojí, tak sotva se dotkne matrace, tak už je nahoře a řve na nás. Naučil se zase aby jsme ho uspávali my v naší posteli, což mě moc netěší, ale nedá se nic dělat. Už si dokáže stoupnout úplně všude, u stolku, u sedačky, o krabici, no fakt všude. Stále doopravdy nelozí, jen se plazí rychlostí blesku. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: aj aj3.7.2005 14:25:28
Sylvo, ta naše potvůrka taky moc nechce jíst. ovoce s jogurtem jo, ale to je skoro všechno - zeleniny pět lžiček a dost a to ještě s odporem. Dnes nepomohlo ani MM ani druhá lžička :-). Úspěšné bylo nechat jí baštit rukama, jak mi dnes přišlo z rodinky, ale asi to praktikovat nebudu. Sice jí to děsně bavilo a docela něco snědla, ale prát budu nejen její, ale taky naše oblečení a říkám si, že patlat může, až se bude učit jíst sama, když jí to naučím teď, už mi do toho bude plácat vždycky. Tak radši budu zkoušet jiné druhy, však ono to přijde. Z hrášku mám strach, trpí na prdíky, ale asi to zkusím, mohl by být sladký.
Mačímama, jakoupak práci děláš po nocích? Úplně jsem to z toho nepochopila. Taky to omezuju, např. seminář maximálně jeden do měsíce a ostatní pár projektů mám na starost úplně (asi tři) - ty si můžu dost korigovat, kdy co udělám a ostatní věci (dotazy, brožury, články), beru jen když stíhám a netrpí tím manžel ani Bety. |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
aj aj3.7.2005 14:11:18
Zdravím všechny maminky,
tady se to krásně rozjelo - tak jsem listovala zpět jen kousek (poslední 100)bohužel mládě řádí jako střelené,težce nestíhám - muž si užívá na vernisáži v Bechyni - KAM JSEM SE TAKÉ TĚŠILA,ALE POČASÍ A HLAVNĚ NEMOCNÝ KOCOUR ZHATILI (sakra caps lock)mé plány. Musím si postěžovat - kocourek nemůže čůrat,už 3 dny má zavedený katetr,límec kolem krku,antibiotika ... hrůza chudáček,za chvíli zase jedeme na veterinu tak uvidíme jestli se to zlepšuje,snad ano - krmíme hezky růčo,pijeme stříkačkou a nesmíme ven.Držte palečky,aby jsme se rychle uzdravili - kdyby jsme o něj přišli tak už si žádné zvíře nepořídím,před rokem nám na to samé umřel pes.Ale máme nového veterináře a tak jsem se teprve teď dozvěděla,že pokud krmím konzervama tak nemůžu ani nic jiného čekat - příliš mnoho minerálů a vitamínů. Naďo nepřelíváme,plavat budeme až v září a když mu normálně drsně myju obličejík rukou tak se nebrání a zadržuje dech - tak začneme zase v srpnu a uvidíme. Sylvo - gratulace k okurce a vydrž však on začne papat, nám včera moc chutnal čerstvý hrášek uvařený,rozmixovaný a přidaný k brambůrku.Jejda Matýskovi se na travičce tedy vážně nelíbí .... našemu také ne,ten ale radši řve Gothic velké gratulace k papání a hlavně k zoubku - my snad budeme úplně poslední bezzubky :-)))) Lenny krásné fotečky,musela to být nádhera - jistě složitější než bez mimi,ale zase s mimčem to jistě jinačí půvaby - my bychom s Matesem asi všem hrozně lezli na nervy,protože on pořád strašně nahlas řve(nepláče ale řve a to už třeba od 5 od rána)úplně se bojím někam s ním jet na delší dobu :-(((( Verísku vy si krásně rodinně užíváte a Verunka je tak hodňoučká,moc pěkné pohodové fotečky a připojuji se k té depresi co tu zmiňovala Gothic. Jano jsem ráda,že nejsem jediný po nocích pracující šílenec,ale začínám si myslet,že další práci už odmítnu,protože už prostě nemůžu.Máš ovšem pravdu,že mě např konzultace s arch.nad projektem ohromě osvěžují pak ovšem ta rutina co se musí následně udělat je horší,nejhorší je když mi něco nejde a vím,že prostě nemám dost času na řešení.Jinak ta příprava na porod neměla asi chybu .... obdiv já jsem panikařila,ale to bylo asi tím,že byly 3 hod v noci,praskla mi voda a měli jsme měsíc před termínem a Mates si hověl s nohama dole Souhlasím,že domeček je super, ale té práce hrůůůza Ten váš taťka je tedy sportovec a Bětuška díky němu začala se sportem,také brzo - já už dnes neuběhnu snad ani 100m -dřív to bylo něco jiného. Verísku + Lenny - rok před Matýskem, 8tt a stejně jako Lenny s Matýskem už se snažím na to nemyslet,ale než se narodil měla jsem velký strach, aby se to neopakovalo a u případných dalších těhu ho budu mít také,i když mě dr. ujišťovala,že už se to nemusí nikdy opakovat Cacando hrůzná chvilka,hlavně že to dobře dopadlo tak už končím a jedu na veterinu,dnes je krásně tak pak půjdeme na procházku |
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Nedele3.7.2005 13:29:41
Ká, díky za podporu.
Tak dnešní pokusy: Dala jsem mu namixované jablíčko ze včera a zamíchala jsem do toho MM, aby to měl sladší a bližší jeho chutím. A opět nic. Zase to prskal. Pak jsem mu dala do ruky zase syrovou okurku a tu žužlal rád. Dá se říct, že jí téměř okusoval. Zítra mu zkusím dát konečně ten banán. Tak uvidíme. |
| K&K | 30789 |
|
|
Re: Re: Re: Nedele3.7.2005 13:01:05
Teda, to je skvela zprava o Monny, drzim ji vsechny palecky. Urcite to vsechno dobre dopadne.
Caco, ja dala malemu taky kurku chleba a taky se zacal davit. Ale ja mu veskere nove veci davam v jidelni zidlicce a nekurtuji ho, pro pripadne takoveto prihody. Maly se mi poprve davil detskym piskotem. Taky rohlik si shromazduje na hornim patre a jak je ho tam vic, davi se. A taky me jeste nenapadlo mu dat cokoliv jist do kocarku, protoze si myslim, ze jsou jeste dost mali na to, aby jedli za jizdy. Neodrazujte se timto od zkouseni novych veci, ale je to o tom, byt s nima. To same i pro Sylvu, neodrazuj se Matejovou odmitavosti, chce to pevne nervy a porad to zkouset. |
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Nedele3.7.2005 11:59:57
Cacando, to je úžasná zpráva o Monyyy. Jsem úplně dojatá. Kéž by jí to vyšlo! Budu na ní myslet a držet jí všechny palce.
A taky mě zamrazilo, když jsem četla tvou historku o Fildovi. Uf, ještě že už jste v pohodě. Taky radši nebudu pokoušet osud. |
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Nedele3.7.2005 10:43:30
Na Monyyy taky casto myslim, tak snad se za nejakej ten casek prijde pochlubit s briskem nebo rovnou miminkem:-)
|
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Nedele3.7.2005 10:21:20
Jo holky jeste pochvala fotek, uplne uzasny!!! Obzvlaste ze Recka me totalne nadchly a uz projizdim last minity....ja ci jet takyyyyy!!!
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.