| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 31954  [Dalších 30374 >>]
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu

2.7.2005 22:58:25
Verísku, promiň, to jsem nechtěla. Je mi líto, co se Ti stalo, neumím se do toho vžít, musí to opravdu moc bolet. Díky Bohu, že máš teď tak krásnou holčičku pro radost.
Sylvi, já bych taky neuběhla ani desetinu a nejvíc se děsím, až si manžílek vzpomene, že poběžíme rodinný běh na PIM. Loni vyhrál firemní, letos běžel hlavní v celkem slušném čase, tak aby si nevyvzpomněl :-)
Kajdi, ono to asi každé dítě v tomhle věku nezvládne, mně se Bětuška dáví a blinká, když nemá jídlo rozmixované, musím jí na to učit postupně, ale když jí něco dám do ruky, tak to nezpracuje :-(.
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Bětka na maratonu

2.7.2005 22:57:09
Ahoj Ká!

Lenny - jo, krásný fotky, ta dovča musela stát opravdu za to!

Sylvo - já se jako malá taky bála dotknout trávy, ale to mě byli asi 3roky a dostávala jsem prý panický záchvaty, když jsem se jí měla dotknout rukama:-) Takže Matýska chápu:-)
Karolína +2 16165

Vaření ovoce a zeleniny

2.7.2005 22:54:45
Sylvo - mám dotaz - ale neber to, že rejpu, nebo že to myslím, zle - ale proč mu to jablko nedáš syrový do ruky?, neuřízneš mu "půlměsíček" bez jadérka? On by si s tím chvíli hrál a do pusy to automaticky strčí sám, jako hračku. Děti se s jídlem rády seznamují samy, samy rády zkoumají to jídlo, Mates si ho vyndavá z pusy, prohlídne ho a zase strší do pusy, dělá to i s kaší a i s masem. To samý s tou okurkou, jak ses tu ptala. Vždyť tím podušením v tom zničíš všechny vitamíny, ne? Mě Mates taky roztrouhaný jablko nejedl, ale když mu dám do ruky kousek, přendavá ho z ruky do ruky, strká do pusy, kouše a cucá. Říkám, neber to ve zlým, jen se ptám.
K&K 30789

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu

2.7.2005 22:51:37
Dobry vecer,
zase se po delsi dobe hlasim. Jak jsou ted prazdniny, teda spis je hezky, porad behame nekde po venku, jezdime na vylety a stale neco podnikame :-).
Lenny gratuluji k hezke dovolene, moc pekne fotky. Me se v Recku taky vzdycky libilo.
Jo a dnes jsme byli na vylete v Brne a koho jsme v Tescu nepotkali - Honzika s Danny a Michalem! Asi museli koukat, kdyz jim cizi zenska kecala na dite "ahoj Honziku". Jsou moc mila rodinka. Honzik je kus chlapa a obdivuju Danny, ze s jeji kostrou to zvlada. Ja sama mam uz problemy maleho nosit. Nekdy vecer me chytaji zada a rikam si, ze uz by se mohl dopravovat na urcita mista po svych :-). Ale to by samozrejme nechodil tam kam bych chtela ja, ze.
Pro dnesek se loucim a snad se brzy zase ukazu a brzo se zapojim do diskuze.
Mejte se a uzivejte si dovolenych a prazdnin :-)
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Bětka na maratonu

2.7.2005 22:49:50
Ahoj SYLVI, moc zdravím, konečně se tady taky potkáváme "přímo". Ten bazén je venkovní atam malé děti můžou. To, o čem ty píšeš je vnitřní, kam smí až od toho roku, co Ti řekli, krom kurzů Plaváčku, jak jsme Ti říkala, když jsi byla v HB.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu

2.7.2005 22:48:00
Jani, v Havlbrodě na blázinci:)))Jinak o těch mrtvejch miminkách mi tady ani nemluvte...Mně se to stalo taky, "naštěstí" hodně brzy- už v 7. týdnu a to je trošku jiný, ale i tak to bude bolet pořád...Pořád si říkám, jestli by to byl kluk nebo holky, že Veru už mohla mít sourozence atd. Prostě vrací s emi to...
Sylva & Matyáš, 21.11.04 17950

Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu

2.7.2005 22:47:22
Verísku, tak to já vidim Lailinku jako celou mamku.:-) Jen s tmavšíma vláskama.
Sylva & Matyáš, 21.11.04 17950

Re: Bětka na maratonu

2.7.2005 22:45:53
Bětuška je teda sportovkyně! A samozřejmě hlavně tvůj manžel. Já bych neuběhla maraton ani omylem. Snad ani desetinu:-)
Verísku, takže do těch bazénů v Brodě můžou i děti do 1 roku? To je skvělá zpráva. Já jsem tam totiž volala a nějaká paní mi řekla, že tam můžou děti až od roka. Možná myslela ten velký bazén.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu

2.7.2005 22:45:23
LENNY, tak jsi mě odpověděla mezi tím než jsme se zeptala a detailně. Tak koukám, že tím letadlem to taky není žádná slast a s tou vodou teda docela síla. Sehnat tam kojeneckou vodu bylo v pohodě??? Jinak si neumím představit, že by Veru vypila za den 1,5l vody, jsem ráda, že si mi občas cucne z Avent hrníčku- ani náhodou nevypije ani 50ml denně, to ais teda je taky špatný, co???Ale ona prostě nechce. nevím, jestli to nemá po mně, já neznám pocit žízně.
Ale muselo to být mimo tohoto super. Jinak podle fotek je Laila celá taťka, co???
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu

2.7.2005 22:38:22
Lenny, Sylvo, taky ráda vzpomínám a bříško bych si ráda pořídila dřív než za dva roky :-). Aspoň bude to podkroví :-):-). Na Monny vzpomínám dost, včera jsem si na ní hodně vzpomněla, když jsem se dozvěděla, že mojí spolužačce z gymplu v 38 týdnu na monitoru zjistili, že miminko umřelo :-( :-( Vůbec si to neumím představit, pořád na to myslím.
Verísku, kde mají tak krásný doktorky? Jinak já kromě manžela zatím nikomu na hlídání Bětušku nepůjčuju, nějak mi to nedá, snad to přijde. A s časem mám výhodu, že Bětušku najdu, kde jí položím.
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 31954  [Dalších 30374 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.