Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(2.7.2005 22:36:38
Verísku, byli jsme na Zakynthosu, hotel Strofades. Jeli jsme s Firo Tourem na poslední chvíli.
Já kdybych si mohla vybrat, jedu opět letadlem, ale pokud se tak rozhodnete, vybírej hotel blízko letiště! Je to dost důležité, ač se to nezdá. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu2.7.2005 22:33:42
Holky, půjdu spát. Mám toho zase docela dost. Dobrou noc!!!! :o)
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Bětka na maratonu2.7.2005 22:33:08
Tak jsem neodolala a zkouším vkládat jak Bětuška běžela maraton. Není to naše fotka, já nestihla přeběhnout, tak se omlouvám za reklamu :-)
![]() |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(2.7.2005 22:33:06
LENNY, přenádherný fotečky, já chci taky jet k moři, ndes se mi vrátila kámoška z Lefkád, naprosto nadšené sms odtamtud celý její pobyt a teď mi skoro bulila do tel., jak s ejí stýská, že tam bylo nádherně. Pořád nevíme, jak budeme cestovat my, ani kam. Jediné co víme, že koncem srpna plus minus podle práce taťky. Krom mimča musíme řešit psa, což by bylo nejlepší autem( to se te´d nějak po té autohavárce bojím a taky mi všichni radí letadlo...),takže pak možnost letadlo a pejsek u ségry na hlídání- taky možnost...Musím někdy sednout na net ahledat něco...Kde jste to vlastně byli???Nějak jsme to přehlédla...
JANI, úžasný kolik toho stíháš, já jsem ráda, že jsme ráda, mám pocit, že jen vařím a lítám kolem Veru a domácnosti. Je pravda, že manža chodí denně na obědy a že nemám po ruce žádnou babičku ani tetu na občasné hlídání. Všichni jsou daleko...Ale já už mám nějak odstudováno a tím i učení zhnuseno. co mám proti doktorům? Skoro nic, jen jsem jeden z nich a své dítě bych přizabila, kdyby se tímto směrem chtělo ubírat, hlavně holku! SYLVO, koukám, že Matýsek zase stávkuje. Ještě mě napadlo- my třeba máme takovou měkkou silikonovou ohebnou lžičku...???Třeba mu nesedí typ lžičky???Nevím, jen přemýšlím, jak nad ním vyzrát. Jinak na koupalku je to tady pohoda, je to od letoška nový koupalko, kousek od té lavičky, jak jsme tam byli s V. a Matýskem...A jsou tam pro děti asi 3 minibazénky, takže úplně super,, chodíme vždycky min. 2 a hlídáme jak ostříži. Nejlepší bylo, když ji tam manža začal natvrdo potápět jak nás to učí v Plaváčku a paní, co seděla u bazénu vytřeštěný oči, úplně na prášky, když to D. s Verunkou udělal podruhé, podívala se na mě tak vyděšeně, jako jestli nic neudělám, že mi ji chce utopit...No, měla jsme strach, že na nás zavolá sociálku:)))Je to tam ale fakt super. Máme velký slunečník, který připíchneme ke kočárku, koupila jsme ji lehký župánek...Prostě paráda. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu2.7.2005 22:32:24
Sylvo, také moc vzpomínám. Bylo to hezké, jak jsme si myslely, jaká máme břicha, viď? :o))) Jé, já už bych chtěla být zase těhotná :o)) Ale ještě to dva roky vydržím.
S Monyyy se kamarádí Cacanda. Určitě bude něco vědět. Moc na ní také myslím. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu2.7.2005 22:30:13
No jo, napsala jsem to fakt asi docela negativně :o(
No neberte to tak, to co tam píšu jako negativa je fakt to jediné co nás tam potkalo. Není to nic závěžného a ani to nebylo tak hrozné jak to možná zní (kromě toho zpátečního letu, ten byl ještě horší :o)) |
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu2.7.2005 22:30:12
Lenny, pěkný vyprávění. Musel to být pro vás často pěknej záhul. Ale určitě to stálo za to, viď?
Na to naše první těhulkovský "rande" často vzpomínám. Bylo to fajn. Jen je mi moc líto Monyyy. Nevíte o ní některá něco? Já jsem s ní byla naposledy v kontaktu někdy na začátku roku. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu2.7.2005 22:25:48
Náhodou Lenny já měla bříško ze všech největší :-) Snad se zase někdy na sraz dostanu, teď máme net doma, tak jsem na příjmu. Navíc jsem na počítači skoro každý večer, tak nakukuju.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu2.7.2005 22:25:04
Jani, fakt???? Jé, tak to jsem to napsala si dost blbě, protože my jsme si to fakt strašně užili :o))) a každému říkáme jaká to byla pohoda. Tak si to jdu po sobě přečíst, to jsem neudělala. Možná jsou tam i chyby.
|
|
|
Re: Re: Re: Pár fotek ze Zakynthosu2.7.2005 22:23:13
Sylvo, Matýsek je super :o) Vážně vypadá, jakoby ležel na jehličkách :o))) Ale stejně mu pořád koukají nějací čertíci z očí...
Jani, to je tedy příběh :o) Ani tomu nemůžu uvěřit! Fakt bez komenáře :o)) Jinak je to pravda, moc jsme se tu na netu nepotkávaly, viď? Naposledy jsme se viděly na prvním srazu, pamatuješ? Sylva tam byla také. Neměly jsme vlastně ještě vůbec žádná bříška :o)) |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.