| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 31954  [Dalších 30344 >>]
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: Re: krásný večer

2.7.2005 21:30:41
Sylva, odporucam Sunarek, je to podla mna to naj na trhu tie hrusky to su len 100% hrusky bez nicoho, oni nemaju cukor ani sol skoro v nicom. A tie mu fakt chutili. Ja neviem ale u nas sa to cele zlomilo az teraz, proste zrazu zacal jest. Vy ste o dost mladsi, tak klud, vela kojenych deti do 8m absolutne odmieta prikrmy a su v pohode. On sa to urcite nauci. Ja som tomu tiez neverila a ono sa to zrazu zlomilo. Skus kazdy den nieco ine, ale v ramci toho co je dovolene, a on sa na nieco urcite chyti :-)
U nas pauza tiez moc nepomohla, ja som to dlho nevydrzala len on ked nepapa, tak sa v noci furt budi.
Teraz som skusila este kasu a on zjedol tristvrte bananu a kase tiez dost, nechapem z neho, a to mi prednedavnom hystercil len ked videl lyzicku. Jaj este ma napadlo, maly to rad sal z lyzicky, skus co najmensiu lyzicku a nechat mu ju v puse. On ked sa hra, tak otvara pusu a ja mu tam strcim lyzicku, on sa chyti, chyti ju a ja nakladam a on papa. :-) A musi to mat uplne riedke. Skus este tie kusky ovocia, u nas sa to cele zlomilo, ked som mu dala kus melonu, odvedy sa rozjedol.
Jani-to mate super s tym domcekom, nie ako my v 1 izbaku :-( segra teraz stavala a este nemaju vsetko hotove a je to dost namahave maleho ustrazit, uz mal v puse vselico, perlicka je sim-karta!! :-)
Som sa chcela spytat-taka blbost aku mate autosedacku? Len ci som si dobre typla :-)
*Kate 12933

Re: Re: Re: Re: Re: krásný večer

2.7.2005 21:17:57
No tak studentky a pracovnice! Jste dobré, tak Sylvo, šup šup, studuj, takový titul si nesmíš nechat uniknout!

Jano, ta tvoje práce zní moc dobře a zajímavě. A to o té rekonstrukci baráku taky. A Bětuška zřejmě přeskočí fázi plazení a začne zrovna lézt. Opravdu pak budeš vzpomínat na doby, kdy jen ležela, uvidíš!

Verísku, no fotky jako vždy - krásné. Nejvíc se mi líbí Verunka se psem u toho stromu.

My jsme vlastně ještě nikde tak navolno v přírodě nebyli - myslím nějaký volný výběh do trávy - bojím se, že by okamžitě začala pojídat trávu a dusit se tím (už se jí v krku jednou zadrhl lístek ze stromu), takže venku je Š. jenom v kočárku nebo u někoho, na dece bysme ji už asi neudrželi. NO uvidím, však na všechno dojde.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: krásný večer

2.7.2005 21:07:11
uauuu, to zní dobře, to už by stálo za to. Obdivuji Tě, já dělala jednu zkoušku ze Samuelsona a byl to horor, ekonomie a zvlášť makro fakt není můj oblíbený obor :-)
Sylva & Matyáš, 21.11.04 17950

Re: Re: Re: krásný večer

2.7.2005 21:02:18
Je to soukromá VŠ. Jmenuje se to Vysoká škola ekonomie a managementu. A jestli to udělám budu MBA.
Jana + 4 16678

Re: Re: krásný večer

2.7.2005 20:59:45
Uf, pro dnešek končím s čištěním a barvením, už se stmívá. Sylvo, určitě to zvládneš, je to fakt jen otázka motivace. A taky skvělého partnera, bez jeho pomoci bych to dělat nemohla. Musím ale říct, že ke studiu jsem se nutila hůř - tohle je něco, co dělám pro konkrétní lidi a co jim pomůže a to je jiný. Můj zásadní problém ale je, že neumím odpočívat a to taky není nic moc :-(. Pak už někdy docela padám na ústa.....
Mimochodem, smím se zeptat, co studuješ?

Re: krásný večer

2.7.2005 20:39:33
Jani, díky za podporu.
A musím říct, že tě obdivuju, že ještě stíháš něco dalšího dělat. Já bych si potřebovala dodělat školu (= dopsat pár seminárek, diplomku a naučit se a udělat závěrečný zkoušky), ale ode dne, kdy jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, jsem na to ani nesáhla. Já vím, je to hrůza. Pořád se přemlouvám, abych už se do toho pustila (dřív než mě vykopnou), ale zatím vítězí moje pohodlnější já.:-(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(

2.7.2005 20:32:25
Gothic, nejspíš máš pravdu, asi mu dám na nějaký čas přestávku. Ale minulý týden jsem vynechala 3 dny a nebylo to nic platné. Myslíš, že je to málo?
Zuby mu podle mě nerostou, nedávno se mu prořízly dvě spodní jedničky a žádný náznaky těch horních nejsou.
Prosim tě, co to je ta hruška od Sunárku? To je normální přesnídávka? Nevíš, jestli je tam přidaný cukr? Já jsem mu totiž před pár dny taky dala líznout jablečnou přesnídávku (už nevím značku), a tu by asi jedl. Ale byl tam cukr a tak se mi to nechce mu to dávat.
Jana + 4 16678

krásný večer

2.7.2005 20:31:25
Gothic, občas stíhám, občas míň, ale baví mě to, tak se dá stíhat všechno. Ale zásadně jen když Bety spí, nebo je s ní taťka, nechci něco dělat na její úkor.
Holky, Bětuška se k večeru opřela na dece na ruce, zvedla zadeček a posunula se dopředu!!!!!!!!! Dvakrát!!!! Myslíte, že se začne plazit?
Verísku, co máš proti doktorům? :-)
Sylvo, vydrž, naše doktorka mi k příkrmům říká: "mamino, klid, to chce jen trpělivost, však ona se to naučí....". Asi na tom něco je, žádná z nás není na MM ani UM, ne? Však oni si jednou ten biftek taky rádi dají :-) :-)
Tady už se teď zase zatáhlo, snad nebude pršet. Zbláznili jsme se s manžílkem a včera opravil všechny staré židle (koupili jsme starší domek a rekonstruovali jsme ho) a stůl, teď čistím a natírám - na modro - a budeme mít super nový zahradní nábytek :-)
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(

2.7.2005 20:19:49
Ahojky, tak sme sa vratili od nasich, a syslik este spinka.
Verisek-nadherne fotecky, Verunka je princeznicka. A svojou postavou ma pravidelne privadzas do depresie, :-)
Syslik mal tiez obdobie kedy spal aj 3h vkuse cez den bol hore a zase spal, no asi 6-7h za den to bolo. Teraz nespi pre zmenu skoro vobec v noci tak 7-8h a cez den asi 3x po hodinke, takze viac ako 11-12h to asi nie je. :-(
Ladka vy ste si teda uzivali!! Kde su tie casy, kedy mi spaval do 11,00, teraz ked vstane o 7,30 tak oslavujeme, dnes vstaval tatka o 5,30 tak hned musel aj syslicek. :-(
Sylva podla mna ma uz Matysek odpor, my sme to mali tiez a fakt pomohlo uplne vynechat na nejaky cas prikrmy. Alebo mu idu zuby. Mne toto robil maly mesiac a uz ma chytala panika a ako mu vyliezol zub, tak sa tak rozjedol, dnes zjedol 100ml fenikel+zemiak a poobede som len tak skusila hrusku Williams (Sunarek) a jedol to ako blazon, otvaral pusinu (to ja nepoznam) dokonca sa nechal aj krmit a taku 80ml asi zjedol. Asi by aj viac, ale dosli nasi a ked bol okolo neho rozruch, tak prestal. A este jedna rada, mne maly chce jest zasadne len z lyzicky Avent, maju 2 v baleni stoja okolo 100Sk a su take ako keby vykrojene.
Uplne ta chapem, tiez som z toho mala nervy a ono sa to zlomilo zo dna na den. Ale obcas ho krmim postojacky, posediacky na 4, proste vidim ze este ma hlad, ale nebavi ho sediet a reve, tak to radsej riesim takto, na nacvik civilizovaneho stolovania bude cas, ked pochopi o com to cele je. :-)
Jani-tak to mas super v tej praci, ze ti takto vyhoveli, kazda koruna dobra. Si dobra ze to stihas :-)
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(

2.7.2005 20:07:49
Tak vidím, že se celý den nic nedělo. U nás se zrovna pije mlíčko v postýlce a pak začne rodeo - stavění v postýlce a smání na celý kolo, protože spinkal do 19.25:((
Jinak tady už je krásně a svítí sluníčko.
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 31954  [Dalších 30344 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.