Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(2.7.2005 20:07:08
Ahojky,
Verísku, úúúúúúžasný fotky! Verunka je fakt kus (ani se tomu Matesovi nedivím:-)) Vy jste byli ve veřejném bazénu? To tam takoví prckové mohli? A nebála ses, že někdo skočí Verunce na hlavu? Já bych taky někam ráda chodila, ale trochu se bojím. Jinak dneska jsem Matýskovi nabídla jablíčko. Podusila jsem ho, rozmixovala, ochutnala (bylo to vynikající!) a Mates... NIC. Zase mi to prskal. Ach jo. Sice u toho nebrečel, ale ksichtil se a prskal. Příště to zkusím namixovat s mrkvičkou, aby to bylo sladší, ale mrkev mu taky nejede. Tu fintu s 2. lžičkou taky praktikuju, ale už mi to prokouknul a tu lžičku si do pusy nedává. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(2.7.2005 16:06:57
LAĎKO, nevím, co z ní bude, ale doktorka jen přes moji mrtvolu!
|
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(2.7.2005 14:41:37
Teda Verísku, Verunka je krásná, co z ní bude??? Doktorka??? Jinak s tátou vám to jako rodině moc sluší!! A ta tvoje postava....... no o tom se mě může jen zdát:(((((
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
fotky2.7.2005 14:41:13
Verísku, Verunka je nádherná, je to úžasné, jak těm holčičkám sluší šatičky. Bětuška je teď taky víc unavená, třeba je to tím počasím.
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(2.7.2005 14:18:02
Ahojky, tak zase trošku vytapetuju fotkama. Snad to dnes vyjde napoprvé. Jinak my máme nějaké spací období. Usne mezi 7.a 8. večer a budí se kolem 6. ráno na kojení, pak opět tak do 8.-9.hod. usne. Pk tak hodinku, dvě je vzhůru, kolem 10.-11. opět spíme tak 1,5hod., naobědváme se a hoďku švitoříme, pak jsme protivný, tak kolem půl 2.opět do pelíšku a zase asi 1,5hod. spíme a pak už většinou vydržíme až do večera, ale i tak nějak víc spinkáme. Ale je to tak, že ona sama neusne třeba v obýváku, kde přes den je, spíš začne být protivka, tak jsem už nevěděla, co s ní, tak jí pak šupnu doložnice do postýlky a tam hned usne. Chtěla jsem, aby tam byla jen na noc, pak jsme přidala i po obědě spinkání a teď si ještě vyžduje chvíli dopoledne...Co to s ní je? Dřív mi přes den nespala vůbec, ani po obědě ne...Tak co se to děje???Tak ty slíbené fotečky:
Verunka jako telefonistka: ![]() Tady si hrajeme na doktora...Komupak poslechnu srdíčko teď??? ![]() Tuhle upravenou máme na dveřích záchoda zevnitř,takže na nás kouká i tam:))) ![]() Z výletu do J. Čech s Nancynkou: ![]() Z Červené Lhoty v trávě: ![]() Z nového koupalka s maminkou a s tetou Míšou: ![]() Ve vodě jsem jako rybička: ![]() A ještě jedna v člunu: ![]() |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(2.7.2005 14:06:17
Ahoj holky,
tak zdravíme do škaredého dne, tady je taky hnusně, ale alespoň neprší. Musím vám říct, jaký jsme měli krásný dopoledne. Davča vstával asi v 7.30, což je pohoda, chvíli lozil, pak mu táta uvařil mlíčko a vylezli jsme celá rodina. nasnídali jsme se a šupajdili jsme zpět do pelíšku, dneska výjiměčně doma a ne na chaloupce. Davídek chvíli šmejdila mezitím nám táta usl, tak jsme si chvíli hlráli a pak jsme usli taky. Až v 10.50 mě vzbudil telefon, ale chlapci si pěkně chrupkali až do 11.15, takže nádhera. Potom jsem dala Davídkovi oběd a táta si ho vzal a jeli spolu do Hornbachu a já mezitím konečně uklidila Davídkovo oblečení a přetřídila to a uklidila v ložnici. A taky jsem hodila na sporák na guláš. Teďka už táta valil zase do práce aDavča spí, tak mám vteřinku. Verísku malej se hrozně bojí když štěkne pes, vždycky poskočí a začne plakat, ale když neštěká, tak Dáda dělá machra. Jinak KABÁT taky miluju, poslouchala jsem ho celý těhotenství v autě ateď ho poslouchám s malým. kajdo, tak to si bude Matýsek užívat s pejskem, co? Gothic, já když jsem objevila první zoubek, tak jsemmu taky pořád koukala do pusinky a brečela jsem radostí. Gothic, počkej až ti bude syslík jíst 200ml a víc k obědu a pak bude řvát, že chce ještě. Jano, vidím, že Bětuška je taky šikulka, neboj, poleze a pak si budeš říkat, kde mám to hodný miminko co jenom leželo. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(2.7.2005 14:03:34
Pracuju pro svého zaměstnavatele z domova na počítači. Dělala jsem v organizaci pro ochranu spotřebitele, tak odpovídám internetové dotazy spotřebitelů, včera jsem aktualizovala jednu brožuru, dnes večer mě čeká leták, atd. Je to moc fajn, něco přivydělám a můžu to dělat, jen když mám čas. No a občas přednáším podnikatelům, na to už potřebuju hlídání, ale zase je to změna - do kostýmku a kultivovaně přednášet :-). Aspoň nezblbnu.
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(2.7.2005 13:58:00
Hej hej dobre mliecko do hnusneho blivajzu to je vystizne, toto robi aj syslicek :-)
No na to s tou lyzickou som dosla lebo, vzdy ked som ho krmila, tak mi vytrhol lyzicku a strcil si ju do pusiny, tak som mu ju nechala, zobrala 2 a krmila. Ked si pisala, ze musis ist pracovat, tak to si myslela domacnost, alebo aj niekde robis? |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(2.7.2005 13:33:06
Já nevím, Bětce dnes vylezl čtvrtý a pořád nic :-). Tak já to zítra zkusím s tou druhou lžičkou a dám vědět. Dneska byla chudinka tak nešťastná, když mě viděla, jak odstříkávám to dobré mlíčko a leju ho do toho hnusného blevajzu :-).
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Sobota a je hnusne:-(2.7.2005 13:24:24
Jani u nas krmenie funguje jedine, ked on okusuje jednu lyzicku a ja mu to tam druhou davam, inac by tiez zjedol tak 3-4 lyzicky, ale toto funguje. :-) On lozi uz mesiac, a az teraz zacal papat, zeby preto, ze mu konecne narastli tie zuby? :-)
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.