Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: fotka1.7.2005 20:45:12
Kate, díky, neboj, Štěpánka si zase sedne. Bětuška je mazlivá naprosto extrémně, takže tím to nebude. Ručičky natahuje taky a když je u mně, tak mě chytí za tváře a s otevřenou pusou mi dává pusu. Je to moc milý, i když je to dračice, takže to vypadá velice vášnivě :-)
|
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Re: fotka1.7.2005 20:42:07
Nazdárek!
Gothic, gratuluju k zoubku! Ale to víš, jestli takhle prožíval ten první, asi to u dalších jiné nebude, nechci tě strašit. Štěpánce těch 6 vylezlo jeden za druhým a teď už aktivita ustala. Na čas. Jano, fakt hezká fotka! A vidíš, Bětuška "je tam", postupuje jako podle příručky. Štěpánka si teda ale už vůbec nesedá, asi se jí to nelíbí a hlavně neví, jak pak ze sedu přejít do jiné polohy. Včera šla spát až v 11! A když se ráno v půl osmé tvářila, že jako vstáváme, přemluvila jsem ji nakonec ještě ke šlofíčku do devíti. Aspoň že to. Kajdo, mě připadá, že kluci jsou nějací větší mazlíci než holky. Viděla jsem Kuřátkova Martínka, jak se vinul k mamince, ty píšeš, že natahuje k tobě ručičky ... Štěpánka je teda dost nemazlivá. Má ráda různé blbnutí, to jo, ale na nějaké ňuchňání nebo opusinkovávání moc není. Gothic, to je výborné, co všecko neexistuje, myslím ty pohankové vločky. Podívám se po nich. Já bych je normálně přihodila na závěr vaření do jídla a nechala chvilku nabobtnat. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: fotka1.7.2005 20:34:21
Gothic, tak to budeš muset dostat na šaty, že? Gratuluji k prvnímu zoubku. U nás to bylo různé, někdy ještě trošku zlobil i po prvním proříznutí, ale když se prořízl po celé délce, tak už ne.
Říkala jsem si, že bych mohla Bětce vločky povařit a namixovat do jogurtu, když jí chutná, ale nevím, jestli je ten tvůj prcek jí. Ach jo, já bych měla pracovat, ale nedá mi to a pořád sem jukám :-) |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: fotka1.7.2005 20:29:59
Jani, ako si to vedela?? Ty tusim poznas moje babo viac ako ja :-))
No ma tam krasnu dierku s bielou ciarkou, je to uz citit aj prstom aj vidiet a aj cinka :-)) Tak to sme sa ani moc netrapili, len asi 2 dni. Ale vobec to nema cervene, ani opuchnute. To uz teraz bude v pohode, alebo nas to este potrapi? Chudatko, dnes cely den revkal a stazoval sa mi a spal len po takych 10minutach :-( Mame sa dobre, boli sme u Aduskovcov prebrat kruh so strieskou, tak uz ho mame aj my a maly spal v aute 3h, tak sa aspon troska vyspal. Pozeram ze Betuska robi pokrkoky, a ta fotecka je fakt super a aj mne sa babetka podobaju :-) Je super, ked sa niekto narodi na tvoje narodky. Mne sa zas narodila neter na kamosove narodky. Kupila som malemu pohankove vlocky, este neviem ako ich upravim, ale skusim mu ich pridat. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: okurka1.7.2005 20:25:58
Gothic, díky za inspiraci, už mě žádná zelenina nenapadala.
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
fotka1.7.2005 20:24:28
Gothic, to jsem šikulka, že? :-)))) Jak se máte, co zoubky?
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: okurka1.7.2005 20:24:10
Silva uhorku by som ja osobne urcite varila, hlavne u HA stravy. Ja som malemu varila salat normalne so zemiakom a teda mal uplne uspech a to bol taky blivajz bez chuti :-) Inak uhorku som nasla ze sa moze, ale zas inde ze nie, tak si vyber. :-) Ale myslim si ze neublizi, tak nech Matyskovi chuti :-)
Valerijko uz papal, repu, mrkvu, cuketu, dynu, kedlubnu, hrasok, kukuricu (prepasirovanu) nie supky!, brokolicu, kvetak, salat, a mam doma fenikel, ten bude mat cez vikend. Z ovocia mal jablko, banan, melon, boruvky, merunky, slivky, Snad som na nic nezabudla. Pisem to sem pre inspiraciu :-) Kazdopadne chce to skusat skusat, a zisit co mu chuti, nieco to urcite bude. :-) |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: okurka1.7.2005 20:18:49
Je tam!!!!!!
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: okurka1.7.2005 19:25:54
Tak si tu hru hezky užij. Já zase slýchávám, že na pohybové věci jsou kluci šikovnější, na mluvení zase holky. Jenže ono to stejně bude individuální.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: okurka1.7.2005 19:19:39
Jsem doma sama, Miloš je na svatbě kamaráda, já měla jít taky, ale nikoho tam neznám, a tak jsem raději sama doma. Mates je už v postýlce a už usíná, takže mám sama pro sebe pc a tv. Jdu hrát pc hru Evropa 1400. Tak zatím pa
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.