Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: okurka1.7.2005 19:17:28
Jani, tak to by se opravdu projevit nemělo, ale každopádně se mi zná, že mají něco podobného, ale to je jedno.
Toho lezení se taky nemůžu dočkat, Matýsek se opravdu snaží. Jak se říká, že jsou kluci pomalejší než holky, ani mi to nepříjde. Už na mě natahuje ruce, když chce zvednout a umí natáhnout prsty na Paci Paci. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: okurka1.7.2005 19:10:35
Kajdo, díky, příbuzní nejsou, jen se narodil na mé narozeniny (čtvrt hodiny po půlnoci), s jeho maminkou jsem chodila na gympl a byla jsem jí za svědka Nic z toho by se ale projevit nemělo :-)
Taky nevím, kde všichni jsou. Bětka usnula, tak pracuju na počítači a vařím u toho večeři. Jinak Bětuška dneska kvečeřu dělala "bagr" - hlavu na posteli a nohama se odstrkovala a posouvala dopředu. No a když jsem jí přes den párkrát zapřela nohy rukama při pasení hříbátek, tak se taky posunula. To jsou pokroky, že? Třeba se toho lezení taky dočkáme hurááááá |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: okurka1.7.2005 18:53:10
Jani, moc pěkná fotka! Nejsou Betka s Davídkem příbuzní? Jsou si něčím podobní, teda pro mě.
Tak Mates už je v postýlce, je vykoupanej a napapanej. Nechala jsem ho chvíli vyřvat, ale on se u toho hrozně zpotil, takže bylo ještě převlíkali. Matýsek se už pokouší postavit se na kolínka, a dělá takový ty legrační pohyby, je jak ve věrtu, je to legrace. Začal říkat babababa a hrozně se mu líbí AZkvíz, ten postupně se barvící trojúhelník, směje se tomu a nemůžu ho od toho odtrhnout. Tak jsem si myslela, že nás tu dneska přes den bude víc, když je takovýhle super počasí, a nic moc! Holky, kde jste všechny????? |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: okurka1.7.2005 18:11:59
Zkouším sem dát fotku z naší dnešní návštěvy, říkáme jí "Bětka si brousí zuby na Davida", snad to vyjde :-)
![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
okurka1.7.2005 18:03:07
Ahoj, okurku jsem nezkoušela, ale cuketu ano a Bětce moc nechutnala, ale ono jí ze zeleniny vůbec toho moc nechutná. Kousíčky mi dáví a když jsem to špatně rozmixovala, tak i když to snědla, tak se strašně poblinkala, dvakrát jsem převlíkala sebe i jí. Tak si říkám, že k tomu musí dozrát a zatím všechno mixuju do hladka.
|
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 14:23:48
Sylvo zkus to a uvidis:-)
|
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 14:23:24
Miso ono nejde o to kousani ale o to, co to dela v tom zaludku. Presne ti to nereknu ale konzultovala jsem to s kamoskou z mediciny, jestli nemam Bare davat kousky, kuli stolici, a ona rikala, ze urcite ne ze to na to stejne nema vliv a neni to dobry. Takze tak:-)
|
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 14:20:12
Martino, díky za radu. Jen nevím, jestli mu bude pak ta vařená okurka chutnat. Ale zkusím to.
|
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 14:17:19
Marti Verca s kouskama problem nemela,ale zacala je jist v tomhle veku-7-8.mesicu.Asi zalezi na diteti.Kdyby mu to nedelalo dobre,tak urcite nedavat,to je jasny.
|
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 14:16:53
Silvo to mi dela treba jablicko, ze se nenamixuje jakoby uplne do kase ale oddeluje se ta stava a Bare to vadi. tak jablicko vzdycky povarim a je to v pohode.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.