Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 14:14:22
Sylvo ja myslim, ze okurku proc ne. Ja bych ji povarila a namixovala. Kousky hned od zacatku se detem davat nemaji, jejich zaludek je zvyklej jen na mlicko a ty kousky tam pak drazdej.
|
| Sylva & Matyáš, 21.11.04 | 17950 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 14:11:53
Holky, díky za rady. Tak jsem ru syrovou okurku rozmixovala, ale z nějakýho důvodu mi to nešlo rozmixovat úplně do hladka. Když jsem mu to pak dala na lžičce, tak ty kousínky prskal. Ale pak jsem mu slila jen tu šťávu, a ta mu teda jela! Takže hurá. První věc, kterou chce mimo MM.
Možná zkusím to, co mi radíš ty, Míšo. Ale trochu se bojím, aby se tím nezačal dusit. |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 13:31:58
Sylvo Verca mi nejedla ZADNY kasicky,ani rozmixovany jidlo,presla rovnou na kousky.Okurka je fajn,upravit se tepelne da,ale nemusi.Pokud chutna okurka,tak zkus cuketu,je hodne podobna.Taky muzes zkusit hodne namekko uvarit mrazenou zeleninu-hrasek,kukurici,mrkev,fazoli.Treba to bude bastit sam prstikama.Melo by to byt mekky tak,aby kdyz si to da rukou do pusinky,tak to rozmackal dasni.
Kajdo slehacka mi prijde v 8.mesicich dost nevhodna,ale,jak pisou ostatni na rozdilny nazor-tvoje dite,tvoje rozhodnuti. |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 13:22:17
Sylvo, já Matýskovi dala kus salátový okurky do ruky a on si jí kousal a vysával tu šťávu, a moc mu to chutnalo. Neškrábala jsem jí, aby se mu nerozpadla, ale samozřejmě jsem u něj seděla - jako u každýho "žužlání".
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: spaní1.7.2005 13:16:11
Laďko - věřím ti, že děti by neměli jíst šlehačku, ale bylo toho asi 7porcí na těch 250ml šlehačky, takže kolik tam v tý jeho malinký porci toho mohlo být?
|
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 12:08:00
No Sylvo já si myslím, že jo, když ji může, tak mu ji přece nebudeš vařit, vždyť to už by jim pak nechutnalo, ne?? Já si myslím, že se to tak dá, taky nevím jak se má dávat dětem salát, kterej můžou, ale dneska jsem četla, že se má před koncem vaření natrhat třeba do polívky a nechat jen spařit, tak nevím, asi salát bude baštit až bude větší.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 12:01:09
Laďko, no právě, já moc taky ne. A myslíš, že bych mu mohla tu syrovou okurku rozmixovat a dávat po lžičkách? Asi jo, ne?
|
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: Re: spaní1.7.2005 11:57:47
Sylvo, já dávám taky Davídkovi občas do ručičky syrovou okurku na žužlání, tu děti můžou, jen si nedovedu představit její tepelnou úpravu.
|
|
|
Re: Re: Re: spaní1.7.2005 11:46:01
Ahoj holčičky,
doufám, že se máte všechny dobře a že se těšíte na víkend a na dny volna jako já. Chci vás jen informovat o tom, jak vypadá naše stravování. Předevčírem jsem zkusila skleničku Hipp - nějakou zeleninovou směs - podle Matýskových gest: větší hnus nejedl. Včera jsme zkusila skleničku Hami první lžičku - brokolici - totéž co den předtím.:-( Ale včera měl Marek na kolečka nakrájenou okurku, dal jedno Matýskovi do ruky, ten to začal cucat a bylo vidět, že mu to děsně chutná. Holky, dávaly jste některá svýmu mimču okurku? Skoro nikde jsem o ní nenašla zmínku. Tak nevím, může se dávat? A mám jí vařit, nebo umixovat syrovou? Co myslíte? |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: spaní1.7.2005 11:33:28
Ahoj holky,
Kajdo gratulujeme k prospané noci, nechci do tebe rýpat, ale mám pocit, že děti nesmí šlehačku, určitě jsem to četla někde, ale to je fuk, tím ti samozřejmě nic nerozmlouvám, důležitý je, že Matýskovi moc chutná a že potom tak krásně spinká. LenkoB, Zdenek si nechal malýho zapisovat do pasu a stálo to 50Kč. Jinak gratuluju k palečkům v pusině, malej to poprvé udělala tuším před 3 týdny a nějak ho to asi nenadchlo, protože to nedělá. Jinak holky, musím vám říct, že všechny dráty, který jsme měli v bytě schovaný, tak máme už vytažený a je to tady jak v elektrárně, takže paráda, malej se do toho zamotává a pak ječí, že chce rozmotat. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.