| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: spaní1.7.2005 10:32:25
Jani, díky!
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
spaní1.7.2005 7:48:25
Kajdi, gratulujeme !
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: lezení1.7.2005 7:19:22
Holky, Matýsek spal celou noc! Dostal večer ty těstoviny s krůtím a se špenátem zalitý šlehačkou (recept od Míši) a usnul v 19:30 a vstával v 6:30! Super!!!!
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: lezení1.7.2005 7:12:37
Leni, díky. Mimochodem, já byla mimo - kde ses vzala v Brazílii, jak dlouho tam jsi a budeš atd.? Já jsem ženská zvědavá. A jak se tam máš?
Polívčičky by mě taky zajímali, třeba se tam nechává ta voda a mixuje se to i s ní? Jinak přeji hezké ráno, jedeme dnes s Bety navštívit kamarádku, které jsem byla za svědka a jejíž chlapeček (dnes 2 měsíce) byl tak hodný, že se narodil na mé narozeniny :-). Tak se moc těšíme |
| Brazilka & Romanka 11/04 | 18463 |
|
|
Re: Re: Re: Re: lezení1.7.2005 1:55:07
Ahoj holky!
Jani, nesmutni, vsak ona Betuska poleze a pak si budes prat aby nelezla... Gothic: no vida jak se maly rozjedl! To je super. Kajdo: malej je moc krasnej! Amely: Nina je divoska! U nas take frci ruzne ovladace. Neustale mi vypina ci prepina TV, furt mi tam dava nabozenske porady...:-))) Tuhle TV tak rozhasila, ze jsme ji pak museli asi dvacet minut zase davat do kupy... U nas novinka, ktera je asi u vsech jiz davno samozrejmosti - mala si zacala cucat palecky u nohou, nejlepe oba.Drive ji to neslo , pres ty faldy... Holky, kdyz pisete ze davate polivcicku. co tim myslite? Asi jsem blba ale jak to delate a jak to vypada? Jak se to lisi od tech normalnich mixu? A nevite kolik stoji zapsani ditete do pasu, jestlis e teda neco za to plati? Zitra jedu na ambasadu, prisel nam cesky rodny list Romanky, takze bych ji robvnou zapsala k sobe do pasu. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: lezení30.6.2005 22:47:20
Amely, Kajdo, děkuji za povzbuzení, už se mi o tom lezení i zdá, měla jsem z toho dnes depku v kombinaci s růstem zubu :-(. Ale dali jsme si s manžílkem Čínu na zahradě při svíčce, tak je mi líp :-). Dobrou
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Ahoj Karolíno !!!!30.6.2005 22:01:07
Kajda dakujem, no na teba nemam :-) Ja mam o kilo menej ako pred tehu, ale je to stale o 6kg viac ako ty. :-) Ale ja tak uspech.
Amely dakujem za opytanie, bojujeme dnes som spala 4h. Proste do 2 plakal asi 10x, tak som to vzdala, a spal s nami, ale o 6,45 vstaval a to chodi spat o 22,00. V poslednej dobe ma zase svoje obdobie-staci mi spat 12h. Snad sa to zase zmeni. Teraz som s nim zase hodinu bojovala so zaspatim, nakoniec som ho uhladkala v postielke. Vo chvili zufalstva som skusila aj jeden dudel od Mam co tu mam zabudnuty a cucal ho, potom ho chytil, zacal sa s nim hrat a este sa prebral, takze efekt 0. Masaze sa robia v jednej cajovni, maseri maju na vsetko certifikaty, robi tam aj jedne doktor-zevraj najlepsi slovensky chiropraktik, k tomu este len pojdem. Kazdopadne lymfodrenaze mi vobec nerobi (moja maserka), lebo mam tak znicenu chrbticu, ze to je priorita, ale masiruje mi chodidla, tym padom startuje metabolizmus a fungovanie organov, a bankuje ma (po tom mam obrovske modriny), tym bankovanim sa odstranuju skodliviny. Dnes ten pocitac, maju stranku www.energy.sk skus pozriet, ja som tomu moc neverila, ale ono mi to zistilo take veci, ze som mala dost. Napriklad bolel ma jeden reflexny bod na nohe, tak som sa pytala maserky co tam je. Bolo to hrube a tenke crevo a diagnostiku robil uplne iny clovek a tiez mu tam vysly tie creva pri tom ja s nimi nemam problemy, tam sa ale sleduju toky energii a cakry a tie veci sa daju riesit skor ako nastane problem a skor ako to mozu zistit lekari (skor ako sa prejavi priznak), no bolo by to na dlho ale potesil ma ze nemam okolo seba ziadne zle geopatogenne zony, elektro smog, rakovina mi nehrozi, celkovo som zdrava, len urcite veci treba doladit. A to som mu vzdy povedala o probleme, az ked mi ho on diagnostikoval, dokonca mi zistil ze mam v sebe bakteriu salomelozy a ja som ju vazne kedysi prekonala, este aj taku srandu, ze ma boli zub. No sila. Ten pristroj sa zevraj najprv pouzival u kozmonautov, zevraj teraz uz aj v medicine, ale inde to stoji okolo 5000, tam som platila 800 sk venoval sa mi hodinu. A presne mi aj urcil, ze mam problemy s krcnou chrbticou a krizovou, ze zo 5 stavcov mam zle 4 :-(( |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: čtvrtek30.6.2005 21:53:24
Kate, díky
|
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: čtvrtek30.6.2005 21:38:05
Jojo, na Matese od Kajdy jsem zapopmněla, je fakt hezoučký!
Ztracená, vítej! Jak jsem byla těch 14 dní pryč tak mi evidentně unikly klíčové události, tvá cesta do vlasti. Škoda. Gothic, jsi dobrá, že o sebe pečuješ! A snad Lerika to kňourání přejde, oni mají tak bohatý život, každý den vidí tolik věcí úplně poprvé v životě, tak to asi takhle zpracovává. Naše dieťa ještě nespí, odpo spala do šesti a teď mi hrozí, že zmeškám Redakci. |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: lezení30.6.2005 21:35:30
ahoj holky,
u nás je všechno při starým, tak se nemám ani čím pochlubit. Davča za mnou pořád leze jak ocásek, dneska jsem ho výjimečně uspávala u mě v posteli a ležel mě na ruce a držel se, no bylo to krásný. Mám splín an srdíčko, tak se tak tulím s tím mojím sluníčkem. Gothic, tak moc gratuluju, k tomu, že se snad Syslík rozjedl a teďka vás sní:o)) Co masáže, pohoda, že?? Taky bych šla. Amely, tak jsem ráda, že spásání trávy se nekoná jen u nás. Taky nám moc chutná hlína a různý kamínky a smetíčka. JInak ty masáže jsou u nás docela drahý, chci to jako dárek k narozeninám, ale jedna stojí kolem 600Kč a pro dobrej efekt bys měla jít 10 dní po sobě, je to 100% úspěšnost hubnutí. Dá se sundat i 10kg. Tal jsem si nachystala propriety na noční (ranní) krmení a asi se půjdu vykoupat a do hajan za Davídekm. Tátu máme zase a opět v práci,t ak jsme tu sami. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.