| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Ahoj Karolíno !!!!30.6.2005 21:31:04
Holky, jen pro vysvětlenou - to je moje sestra.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Ahoj Karolíno !!!!30.6.2005 21:30:41
Ahoj Martino!
|
| Martina a Anetka | 31760 |
|
|
Ahoj Karolíno !!!!30.6.2005 21:26:54
Ahoj Martina
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: čtvrtek30.6.2005 21:22:09
Ztracená (vzdálená) - nikdy nevím tu přezdívku:-) - ať najdete hezký domeček dle vašich představ.
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: lezení30.6.2005 21:18:13
Ještě jsem zapomněla pozdravit Ztracenou! To je fajn, že jste v pořádku doma. Fotky jsou moc hezký, Nina je na tom s Dany dost podobně v motorice, chce to pořád hlídat:-( Tak hlavně, že nesmutníš.Doufám, že najdete hezký domeček.Zní to náramně! Gothic, ty tvoje masáže mě začínají zajímat čím dál víc. Taky mám pocit, že bych něco takovýho potřebovala.Tyhle masáže dělají normálně v nějakém fitku, nebo je to zdravotnický zařízení?
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: lezení30.6.2005 21:17:44
Amely - díky za pochvalu!
Matýsek se taky zvedá na ručičkách, propne se a zvedne celý hrudník. Zadeček je ještě trochu pozadu, ale dožene to:-) Pohybuje se točetím kolem své osy, jednu nohu zvedne (na bříšku) do úrovně pupíku, zapře se a točí se kolem své osy. A občas couvá. Ale lezení to ještě není. Gothic - gratulace ke zhubnutí! Já už mám jen kilo navíc, takže jsem nadmíru spokojená, už jím úplně všechno a kdykoli:-) Takže mám při svých asi 163cm 56kg. |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: lezení30.6.2005 21:13:30
Naše malá demoliční četa konečně usnula, tak koukám, co je nového.Přibývá nám lezců a sedících miminek, tak je v mnoha rodinách o zábavu postaráno. U nás momentálně vede vyhazování hlíny z květináče, snaha o zničení DVD a pouštění věže. Dnes z toho dostala málem psotník, protože předtím otočila zesilovačem a začalo to šíleně řvát, což nečekala :-) Snad to tu mršku na chvilku odradí. Nevím, jak se jí vždy podaří dostat se pod ochraný polštářový zátaras. Dnes jsem poprvé zeleninu nemixovala, jen jsem jí rozmačkala vidličkou, protože jsem si všimla, že i tu rozmixovanou kaši drtí dásničkama. Kupodivu jí kousky nevadily a snědla toho plnou misku.A dokonce se pak napila z hrníčku avent, kterýn vytrvale odmítala asi měsíc.Takže holky vytrvejte, kterým nechtějí pít děti z hrnku. Někdo tu psal, že mu ten hrníček teče.Byla jsem poučená, že je to jen voda, která zlstane v té hubičce a je to skutečně tak. Když to odcákáte, další kapky už se nekonají. Kate, to je mi líto té vaší průzkumnice, že se uhodila do hlavičky. To teď bude všude na denním pořádku :-( Rada paní doktorky proti klíšťatům má u nás jednu vadu, musela bych postříkat celý trávník. Daniela vydrží na dece jen do té doby, než dosprintuje k okraji a vydává se na trávník. Včera pojídala sedmikrásky a jetelové kvítky. Tak snad to nepočůralo moc psů :-)Všechny jsem jí určitě odebrat nestačila . Budu jí muset pořádně prohlížet. Kate, díky za zájem o vysvědčení. Nebylo to tak nejhorší, pár trojek sice, ale chování za jedna, což u nás taky není samozřejmé. Je to prostě kluk zlobivá. Spíš drškatá. Ale doma je v pohodě, nemůžu si stěžovat. Z Danielky je unešenej a pořád jí předvádí nějakým kámošům a holkám.Nejspíš to na ně zabírá :-) Je to docela pohoda, že jí může občas chvilku pochovat, nebo pohlídat, když mám zrovna něco akutního na práci.
Gothic, a co ten váš mrňousek. Už je to lepší s tím pláčem? Ty zuby, to je hrůza :-( Kajdo, Matýskovi to náramně sluší v té postýlce. A krásně sedí! Má moc sladkej čumáček, ten tvůj chlapeček! |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: lezení30.6.2005 21:08:49
Jani-tak snad, lebo on chce spat len u nas v posteli, inak narieka. No narieka aj tak, ale menej. :-)A celkovo je taky divny aj v kociku knuka stale, ale zas ked ma zabavu, tak to sa rehoce, ze sa cela ulica otaca :-)
Neboj, ona sa to Betuska nauci, vela deti je tu vo vyvoji na tom podobne, oni tie tazsie deticky musia niest vyssiu vahu svojho tela, tak im to ide tazsie. ESte som zabudla dat inspiraciu-dnes som mu spravila salat zo zemiakom, uvarila, olej, rasca, pomixovala a jedol ako taky drak. Zjedol vsetko, a asi by si dal aj viac, ale uz nebolo. :-)otrhala som tie kraje, lebo zevraj v strede okolo tej zily su dusicnany. No a vecer jedol kasu ako blazonko, tak snad sa to uz aj u nas troska lepsi :-) Dala som mu aj melonovu stavu s vodou, ale bez tej blanky v Avente a pil to viac, ako s blankou. A vydrzal 3h bez koja ked som bola na masazi, tak to je u nas velky uspech, kedze pije aj na smad. :-) |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
lezení30.6.2005 20:36:21
Snažím se jí pořád dávat na čtyři a poslední dva tři dny se mi zdá, že se začíná hodně zvedat na ručičkách až do záklonu a otáčí se tak kolem své osy a maličko se začíná posouvat do zadu i do předu. Je to velký pokrok, ale pořád to není lezení. Hlavně už ale na čtyřech neřve.
Gothic, to budou zoubky, nám jeden leze a brečí v noci co půl hodiny a přes den jsem nic neudělala, neřvala, ale kňourala pořád. |
| ztracenavdali+Nina11.11. | 19561 |
|
|
Re: Re: Re: Re: čtvrtek30.6.2005 20:32:44
Ahoj zensky a listopadatka!
tak jsme zpet v Londyne a docela ani nemam depku, coz nechapu.... Nevim, jak se vsechny mate, nejak nestiham cist,to moje cislo se taky musi neustale hlidat, neb leze, sedi, stoupa si a ja deeesne vytizena a neustale podnika nove dobrodruzne kousky a mlati se hlavou do vseho na co prijde.... Hledame taky nove bydleni, mmae smlouvu do srpna a chceme domecek na kraji Londyna, takze mame opravdu co delat. Tak se mejte krasne a ja sem obcas juknu. Jo, jeste par fotecek zen sraziku je pridanych i na nasich webovkach, link je v tabulce na listopadkach. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.