| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: čtvrtek30.6.2005 13:42:12
Ahoj holky,
hmmm, koukám, že to tu opravdu zase žije, venku je dost hnusně a i tak tu nikdo není! Holky, kde jste všechny?? Teď jsem už po několikátý uvařila ty těstoviny se špenátem od Míši, vegetu jsem tam dala až jsem odebrala Matýskovi, takže dneska to dostane k večeři, tak jsem na to zvědavá. Dostal to ruky pár samotných těstivin a moooc mu chutnaly (neosolený samozřejmě, jen uvařený s trochou oleje). Jinak to spaní už je trochu lepší - možná to jsou zuby, k dr. jsem nevolala, stejně by mi řekla, že mu mám prostě dát najíst, když má hlad. To probouzení ve 2h už se šouplo na 4h, takže ok (dneska jsme spali pak až do 7h). Trvá to od soboty a už jsem z toho fakt hotová. Ještě do to mě vždycky "buzeruje" manžel, takže jsem v noci rozespalá jako blázen, připravuju poslepu (oči neslouží)mlíko, Mates řve a do toho ještě manžel, opravdu super:-( |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
čtvrtek30.6.2005 10:46:55
Zdravím všechny maminky a miminka,
GOTHIC tak mám doma také protivku,na zuby už to svádět nemůžu,tvrdím to už skoro 2 měs a pořád nic.Začínám se přiklánět k verzi,že jsem ho prostě rozmazlila :-(((( Na doslazování ovoce máme glukopur,nikde jsem o něm nečetla tak jsem ráda,že jsem koupila dobře,stejně ale sladíme málo Jinak moc gratuluji ke zhubnutí - já naopak přibrala, na kila přesně nevím kolik ale na objem docela dost - ach jo,už mě to začíná štvát bezlepkové obilniny podle Hofhanzlové -pohanka,rýže,jáhly(oloupané proso),kukuřice,amarath - jinak obilné klíčky obsahují zanedbatelné množství lepku(uvádí žito a pšenici) |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: piti29.6.2005 23:56:41
Pohanka je bezlepkova a moc dobra,taky muzes zkusit jahly.Jsou jeste jiny druhy "zrni",ale nikde jsem nenasla preklad do cestiny.
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: piti29.6.2005 23:43:11
Misa dik ze odpoved a vysvetlenie. Len som tomu nechapala, teraz uz rozumiem. Tu su len klasicke vlocky, tak to este pockam :-) Ale chcem skusit pohanku, ta by mala byt bez lepku.
Ja si tiez myslim podla toho kolko kaka, ze ma dost (su to uplne kvanta ani plienka nestiha a to dnes bolo 2x az na chrbte. :-) |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: piti29.6.2005 23:26:26
Gothic myslim,ze to co Valerik ji uplne staci.Znam deti,ktery nejedli nic skoro do roka.
Co se tyce tech ovesnych vlocek,tak nevim,jestli je to to same,co maji v CR. Tady se to jmenuje oatmeal cereal for baby a je to pro deti od 4.mesicu.Je to jeden s nejmensich alergenu a spolu s rice cereal se tim zacina pevna strava.Mas pravdu,ze obsahuji lepek,ale preze vsechny informace,co jsem se docetla,je tahle kase "bezpecna".Je to jediny,co davam,krome ovoce a zeleniny,chleba a ostatni hodlam davat nekdy mezi 8-9.mesicem. |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: piti29.6.2005 22:54:11
Misa dakujem, budem sa musiet odfotit :-) Mne asi pomohli masaze, ona mi ta startuje metabolizmus a bola som plna vody, inak jem ako pred tym.
Mam na teba dotazy :-) Pit davas z hrnceka? Je normalne ked mi zje 8m dieta tak plus minus 50ml zeleniny a vecer tak pol banana a asi 4 male lyzicky+MM kase? Ale niektore dni nechce jest vobec. Mam to brat ze to staci a nestresovat sa? Je pravda, ze on ma menej kil ako vecsina deti tu a to odost, tak to mozno nepotrebuje, neviem. A este posledna vec, pisala si, ze davas ovsennu kasu, tam je ale lepok nie? Lebo sa mi zda, ze si pisala, ze az po tusim 8m, alebo to som si poplietla? Ale to sa len tak pytam, lebo uz nad nim tiez uvazujem a ja ovsenne vlocky zboznujem :-) |
|
|
Re: Re: Re: piti29.6.2005 22:36:53
Gothic pochlub se fotkou.Jinak gratuluju ke schozeni.Pet kilo je hodne...vidis a porad si si stezovala,jak nemuzes zhubnout.
Ja jsem prave musela Verunce davat slazeny veci,aby vubec neco pila-mela nemocnou ledvinu,takze jsem ji davala redeny dzusy a cajiky.No a ted nesladky nechce. My jdeme na kontrolu pristi tyden.Zatim davam porad jenom jedno jidlo denne a jsem si jista,ze Natalka dost pribrala (podle faldiku:)-takze zaplatpanbuh mlicka porad dost.Presny miry budu vedet pristi ctvrtek. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: piti29.6.2005 22:32:56
Gothic, já mám teď na 169 cm 66 kg, tak to jsme na tom fakt stejně :-). Taky hubnu, kojení a nemít čas na jídlo je dobrá dieta :-). Dejte vědět, až vyleze ten zub :-)))
Bětka taky miluje, když s ní táta blbne, navíc je děsně lechtivá na žebrech a na bříšku, to se může utlouct, směje se jak krteček :-) |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: piti29.6.2005 22:28:21
Ahoj hoky,
já jen k tomu pití, taky ještě trochu kojím, ale dávám čaj Čajánek, doporučili mi ho v lékárně, že obsahuje laktózu. Jinak mu ale dávám jednu miniaturní lžičku do 150ml, takže to tam není ani cítit a barvu to má jak voda a pije v pohodě. Občas udělám šťávu z mrkve nebo jablíčka a teďka hodně melounovou. To miluje. LenkoB my jdeme 12.7. na osmiměsíční, ale mám pocit, že zase zhubl. |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: piti29.6.2005 22:25:59
Jani-kiez by to boli zuby, keby som vedela nejaky dovod, tak by sa to hned lahsie znasalo. Dnes zaspal vecer az po 7h. To inokedy vydrzi navecer max 4h.
Dakujem za pochvalu, no od tych fotiek uz mam 5kg dole, ani neviem ako to ide, uz som na predtehu vahe :-) Mam 63 na 164cm. Nic moc, ale bolo aj horsie :-) LenkazB-tak snad su to zuby, inak mame doma to iste, moze byt protivny az hroza, ale v momente ako dojde domov ocko, tak ho zacne zdravit a maly sa ide urehotat, uplne na to caka a smeje sa. No a uz chape take hry ako kukuk, a pod. proste vie, ze sa s nim jasime. Ja mu napriklad napodobneujem zvieratka a viem, ze pri kikiriki sa zacne rehotat a on uz uplne caka na to kikiriki sa tak posmejkava a ked poviem kikiriki, tak to vypukne. Chodi veselo uz aj s hrochom-take choditko, co tlaci pred sebou a dnes sa prechytaval z postele ku mne a normalne spravil ku mne krok bez drzania, skoro som odpadla. No ale jasne ze to za nejake chodenie nepovazujem, bola to nahoda. No ale uz ma take stavy ze drzi v kazdej ruke daco a pusti sa na par sekund sa pozabudne. Misa-ja s tebou suhlasim a dokonca som citala ze dieta nepotrebuje tie tekutiny az do roka (americka knizka). Ja to zatial nejak neriesim, ponukam vodu, skusila som Hipp jablko+hruska ale bez cukru a nic moc, do cajov sa mi nechce, v kazdom skoro je harmancek, a toho sa bojim ako alergenu. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.