| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 31954  [Dalších 30224 >>]
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: úterý

29.6.2005 13:44:37
Natalce davam pit jenom po veceri vody a vypije tak 50ml,nekdy vic,kdyz ma hodne zizen.Denne je tady 30 stupnu.Kdyz je dite kojene,tak nepotrebuje zadnou jinou tekutinu min.do 8 mesicu,pokud je na UM,tak si nejsem jista.
Ja ji tu lahvicku davam spis proto,aby se ji pozdeji nebala a vedela,co s tim.Spis ji pocucava a obcas ji z toho neco vytece.Kdyz ji do toho dam fenyklovy caj od Cajanku(myslim,ze je to ono),tak je schopna vypit i 100,ale nechci ji ucit na sladky.Naucila jsem si takhle Vercu a ta mi nechce pit vodu.
*Kate 12933

Re: úterý

29.6.2005 13:42:21
GOTHIC,

vzpomněla jsem si, že ses ptala na škytavku a nechuť ke koupání. Ale bohužel, ani s jedním ti moc neporadím, Š. se vždycky rozškytá, když se nahlas směje - zabírá kojení.

S tím koupáním fakt nevím, předpokládám, že kolem toho děláte nejrůznější blbinky, máte tam hračky, kluk už ve vaně sedí ... a zkoušel se třeba manžel koupat ve vaně s ním?
*Kate 12933

úterý

29.6.2005 13:37:43
CACANDO, to nevadí! Je to prostě vytížené datum, to je mi jasné. Když tak ji dáme někam ke stěně na dvojlůžko.

AMELY, no jo, šup pro leporelo, ať je na světě další čtenářka. Mimochodem, co vaše rodinka a vysvědčení? Nějaké stresy, překvápka, nebo naopak chystáte synovi věcné dary?

JANO, fakt hezká fotka, dobře, že to sem Amely vytáhla. Bětuška mi trochu připomíná Štěpánku, to bude tím, že naše holka taky "nemá" vlasy.
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: potřebuju radu

29.6.2005 10:15:55
Kate, postylku, bych ti rada pujcila, ale obavam se, ze ji zrovna taky budeme potrebovat. Jedeme pryc v cervenci i prvni tyden v srpnu po tydnech a pak chceme jeste nejaky vikend taky na Moravu. Zrovna je to dost natriskany obdobi, takze se asi casove prekryvame...
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Re: Re: Re: Re: potřebuju radu

29.6.2005 10:13:49
Ahoj, holky, zdravim pri strede :o)

Jen, co se tyka toho piti, tak jsme meli taky velke problemy. Filipek nechtel vubec nic (vodu, redenou stavicku, caje ruznych chuti) a vubec z niceho (flaska, hrnecek, lzicka).

Az jsem jednou v lekarne uvidela nejakej pomerancovej ovocnej sackovej cajik pro deti a rekla jsem si, ze to zkusim. No a svete div se, on to zacal normalne z flasky pit. Je fakt, ze mu to musim malilinkato osladit (koupila jsem hnedej cukr a davam uplne malinkou lzicku do 250 ml). Ale tohle mu jakztakz chutna a obcas se napije. Takze to mozna chce vyzkouset taky par chuti, co tem nasim drobeckum zachutna.
Jo jinak se pomerancovej jen asi jmenuje, protoze ve slozeni, je jen jablko, ibisek a sipek...no a pomerancovy aroma. Je od Lerosu a jeste ho delaj tresnovej. Ten mozna zkusim priste :o)
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: potřebuju radu

29.6.2005 10:01:14
Ahojky,

SYLVi, fotečka našeho párečku v ČB nemá chybu, fakt jim to sekne, jak dva intelektuálové, co???

JANi, koukám, že Verunka s Bětuškou mají v 7 měs. hodně podobné míry- Veru 8800g a 71cm!!!Jinak je fakt moc hezká holčička:)))

My mažeme Linola Fett krémem denně po koupání a 3x týdně koupeme v oleji BAlmandol a jsou oboje super. Dr. mi je píše na recept, asi polovina se doplácí( cca 120kč za oboje), vydrží tak na měsíc. Veru měla taky suché tvářičky a občas suché flíčky na ručičkách činožičkách a já měla hrůzu, že se jí rozjede po mně ten atopickej, tak mi to hned písla, že díky mým genům to riziko je, ať raději mažu, čím dřív, tím líp a kámoška- kožařka mi to naprosto potvrdila, když se začne včas promazávat, nemusí s eto rozjet do takového extrému, že to začne šupit, praskat, mokvat, krvácet...A vyhnu se tak nutnosti kortikoidů a jiných hnusů. Takže mažu jak o závod. Vím, jaký to byl hnus, když jsme byla malá.

Naďa+Esterka+Valinka 23187

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pití

29.6.2005 8:18:27
Ahoj při ránu :-)

zdravím Janu, se kterou se neznáme :-))

Gothic, Paffi- Esterka taky nechtěla pít ani ve vedrech, až jsem z toho byla špatná. Má hrnek Avent a jen ho kousala, tak jsem vyndala tu membránu a udělala z toho tekoucí hrnek, ale stejně to vypouštěla koutkem pusy ven ...
Až jednou večer plakala a byla po kojení, tak jsem jí zkusila nabídnout čaj a ona jak byla zblblá, tak z toho hrnku "zatáhla" správně (teda hned se zakuckala, ale na princip přišla). Vrátila jsem membránu a zkusily jsme to znova, no a od té doby už pije sama.

Jo, je to obyčejný fenyklový čaj, voda i džusík vyplivala.

Chtěla jsem se zeptat, jak řešíte klíšťata ? já už jsem něco málo zjišťovala, ale čím víc rad, tím líp .-)
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pití

28.6.2005 23:51:43
Ta fotka je opravdu skvělá.Už dlouho se chystám Danielce koupit nějaké leporelo, tak po téhle fotce pro něj fakt vyrazím. Doufám, že si doma vychovám konečně nějakého podobně postiženého knihomola, jako jsem já. Je třeba začít už odmala :-) Betynka je kouzelná holčička!
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pití

28.6.2005 23:49:10
Jani, tuhle?
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: pití

28.6.2005 23:44:17
Paffi, asi mu nic nechybí, neřeš to.
Holky, přidala jsem (takhle spím :-) do alba čtenářskou fotku Bety. Pokud budete některá moci a chtít, mohla byste mi prosím poradit, jak ji vložit sem(zatím mi to nikdy nevyšlo), nebo ji vložit? Chci se pochlubit :-) Díky a opravdu dobrou noc
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 31954  [Dalších 30224 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.