| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1730] Názory 17311740 z 31954  [Dalších 30214 >>]
Paffi a Ríša11/04 17114

Re: Re: Re: Re: pití

28.6.2005 23:42:38
Jo, jo Jani máš pravdu. Jenže on do toho "potvora" jenom kouše a když se mu náhodou dostane do pusy trocha, tak to vyplivne.....tak nevím co s ním, dneska třeba byl bez kojení od 15 do 19hod - a nechtěl nic pít a to jsme byli celou dobu venku v tom pařáku....ach jo...

jdu taky chrňět mějte se!
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: pití

28.6.2005 23:34:56
Paffi, ten hrnek vypadá dost podobně, ono to bude prašť jako bouchni. Ten Avent je fajn, že nemusí moc sát, ze začátku ho jen tak kousala a občas ukáplo a teď už saje. Dost se mi osvědčilo položit jí, podložit a nechat pít samotnou, to jí baví. Jenže to jde, protože neleze ani se neplazí :-(, Vám by utekly :-)
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: pití

28.6.2005 23:32:44
Tak to zabralo stoprocentně, jen jsem došla do koupelny :-)
Takže nakojeno, vysprchováno a jdu spát. My přes den mažeme taky indulonou, ten olej jen po koupání, ale na hlavičku ho dávám často. Tak možná zkusím ten mandlový.
Gothic, pokud má dost mokrých plen, asi mu stačí mléko, třeba Bětuška ode mně vypije míň.
Dobrou, mějte se a hezky se vyspěte
Paffi a Ríša11/04 17114

Re: Re: pití

28.6.2005 23:31:24
Ahoj holky,

na suchou kůži(Ríša ji měl asi první 4 měsíce na tvářičkách) a jako prevenci nám doktorka doporučila dávat do koupele olejovou přísadu Balneum hermal - psala mi to na předpis...1/2 litrová lahev vydržela na měsíc..bez doplatku....

Děkuju za pochvalu Ríšánka, je to "pytel blech", ale je zlatíčko. Buď se směje nebo řve..nic mezi tím neznáme..

K jídlu, já dala dnes k zelenině poprvé kuřecí maso a nic moc, uvidíme....zbylo na zítra, přičítám to tomu horku.

Pití - zatím neúspěšně. Kojíme tak co 2-3hodiny, čaj, vodu, šťávičky jen ze lžičky - zatím se nic jiného nedaří. Hrneček máme tenhle:

Unikátní nekapající pítko umožní dítěti přirozeně kontrolovat průtok tekutiny bez silného sání, které po delší době negativně ovlivňuje chrup. Easiflow toto nebezpečí snižuje a je jako jediný výrobek svého druhu doporučený Britskou dentální komorou.

Na víc si nevzpomenu. Mějte se moc hezky....
Gothic 22573

Re: Re: Re: pití

28.6.2005 23:28:54
Zabudla som pochvalit fotecku Matyska a Verunky, su prekrasni a ta fotka je skvela Sylva!
Gothic 22573

Re: Re: pití

28.6.2005 23:27:32
Ahojky.
Malemu sa tiez zhorsila koza po prikrmoch, bol aj vyhadzany. No a nam teda pomaha A-derma exomega krem, en sme pouzivali, ale teraz sme pridali olej do kupela a to je ako milion a jedno, uplne super koza oproti tomu, co mal.
Ja som uz skusala dat aj vodu+hrozno s jablkom od Hipp, ale nic, odvtedy nepije ani tie 2 hlty, co pred tym. Ale cika dost casto, tak to asi nepotrebuje, neviem.
Kate si mi spravila chut s tou polievkou :-)
*Kate 12933

Re: pití

28.6.2005 23:09:35
Jano, já taky dávám vodu a ona je z ní tak nadšená, že kope vzrušeně nohama do sedačky! Ta až někdy ochutná třeba džus, tak snad upadne do extáze.

Já Štěpánku dvakrát denně mažu modrou indulonou /teď potvory začali dělat místo ní nějakou univerzální/, nebo Lipobase, když ji mám. Někdy příští týden jdu na kožní, tak doktorce ukážu i Štěpánku, má teď zase něco u pusy a nelíbí se mi moc její záhyby vzadu na nohách, i když dětská to neřeší.

Sylvo, no jo, to už si říká fakt o nějakou publicitu, tohleto!
Sylva & Matyáš, 21.11.04 17950

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: potřebuju radu

28.6.2005 23:06:56
Jani, slyšela jsem už několikrát, že slunečnicový olej dlouhodobě vysušuje. Tak bacha. Třeba mandlový by snad měl být ok. A taky asi olivový, ale ten má tu svojí "vůni".
Jana + 4 16678

pití

28.6.2005 23:02:14
Bětka teď v horkách vypije až dvě deci vody a to jí fakt kojím hodně často. Avent mi neteče, jsem s ním nadšená, tak nevím.... A dokonce z něj pije sama.
Švagrová (má 9-ti měsíčního kluka a kromě toho je ve třetím měsíci :-) dává Tomíkovi ředěnou přesnídávku, kterou má rád a pak pije hodně. A kamarádka mi doporučovala čaje od HIPP, ale její kluk pije po mnoha pokusech jen jablečný. Já dávám jen vodu, zatím jí pije, tak si říkám, že jí nenechám poznávat nové chutě. Jdu zkusit tu sprchu, snad to vyjde :-)
Sylva & Matyáš, 21.11.04 17950

Re: Re: potřebuju radu

28.6.2005 23:01:58
Holčičky,
ještě jednou moc děkuju za rady. Snad každá se mi snažíte pomoct, je to od vás moc milý.:-) Určitě se budu spoustou těch rad řídit. A budu vás informovat o tom, jaký děláme pokroky.
Taky moc dík za pochvalu Matýska.
Verísku, Matýsek zdraví Verunku. Zkoušela jsem jednu fotku udělat černobílou a moc se mi líbí, jak to vypadá:
Naše rozjímající děti:
[<<Předchozích 1730] Názory 17311740 z 31954  [Dalších 30214 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.