| Jana + 4 | 16678 |
|
|
26.12.2009 9:19:37
Cáco, tatínek byl taky do modra?
Nádhera, jste šikulky. U nás přímo na štědrý večer bylo spíš hodně náročně, moc emocí pro všechny. Ale zvládli jsme a už je to čím dál lepší. Aktuálně začínáme řešit "Já chci maminku, ne, já chci maminku" . Domácnost podle toho vypadá, že je mým hlavním pracovním úkolem tulení . Naštěstí Mireček vydrží u některých činností hrozně dlouho, např. vytírání mopem, čištění zubů....to všechno ho hrozně fascinuje a pořád to zkoumá. Takže ulovím chvíli času poklidit. Navíc oba kluci rádi pracují se mnou, tak to zvládáme. No a samozřejmě strašně moc pomáhal tatínek, jen dnes a zítra je v práci, tak uvidíme. Manžela obdivuju moc, je úžasný táta pro všechny tři. |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
25.12.2009 22:51:59
Všem dodatečně krásné svátky a trochu dopředu hodně štěstí v Novém roce.
Krásné fotečky a přání (já zase nemám nic) Cacando máte vše krásně laděno do modra,moc pěkné. Jani velká gratulace k Mirečkovi a opět musím napsat,velký obdiv. My jsme dnes (opět jako vloni) navštívili pokotovost v místní nemocnici,Richard má už 5 dní horečky přes 38st.Zdá se,že je to jen nešťastná kombinace zánětu nosohltanu a aktuálního růstu nadměrného počtu zoubků (cituji ze zprávy : dentice ) no rostou mu minimálně 4 stoličky najednou a jeden přední zub k tomu.Jinak se u nás ježíšek vydařil,všichni jsou snad spokojení.Kluci dostali baterky,autíčka a dvě sady little people od FP ( to jsem si Leny vzpoměla,jak jsi je kupovala před lety pro Lailu ).Takže teď momentálně trávím volný čas tím,že se věnuji konverzaci typu: ahoj,já jsem Matyáš .... Ahoj já jsem kráva (prase,kůň,slepice) ....Jak se máš?..... Já se mám dobře ..... a podobné "intelektuální rozpravy" ,ale jsem šťasná,že jsme se k tomu konečně v 5-ti letech dopracovali ![]() Tak si užijte ve zdraví,štěstí a klidu konec toho letošního roku a šťastně vykročte do toho nového. To Vám všem ze přejí Macci z Popovic |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
25.12.2009 22:12:25
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
25.12.2009 14:49:41
Adísku, jsem ráda, že jsi v pořádku doma. A jak je? Už jsi v pořádku?
U nás se sžíváme, jde to zatím docela hezky, tak uvidíme. Brazilko, super foto |
| Brazilka & Romanka 11/04 | 18463 |
|
|
24.12.2009 14:47:20
Ahoj vsem, chci poprat krasne vanoce, at jste vsichni zdravi, spolu a stastni!!!
![]() |
| ADÍSEK 04+květen12 | 53762 |
|
|
24.12.2009 11:39:58
Chtěla bych všem popřát krásné Vánoce. Hodně štěstí a zdraví v novém roce.Prostě pohodu a hezky si to užijte tu rodinku pohomadě.Já se včera vrátila z nemocnice a jediný co jsme si přála být doma s rodinkou.A podařilo pustili mě sice s přemlouváním ale pustili.
Jani vám moc gratuluji a moc vás obdivuji.Krásný dáreček. |
| Lenka,Matěj11/04+Kristýna9/07 | 16871 |
|
|
24.12.2009 11:11:26
Jani smekám, obdivuji a strašně moc Vám to přeju - u Vás mu bude nádherně.... Když pošleš foto, budu moc ráda, ale není to podstatné. Hlavně ať se sžijete - hlavně děti dohromady. Kauza koberec pokračuje - určitě napíšu víc.
Manžel vzal děti a jeli nakrmit zvířátka do lesa - vyzbrojeni batohy a košíky s mrkví, senem, jablky, žaludy a ořechy )Chci Vám všem popřát krásné svátky - s některými z Vás jsem v kontaktu, jiné nevídám a čtu novinky jen tady. Krásné a pohádkové Vánoce.... |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
23.12.2009 23:42:03
No to jsou uzasny zpravy.Desne moc gratuluju.Jak Mirecka berou deti? Posly fotecku;).
|
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
23.12.2009 23:10:33
Leny díky,
![]() PICASO také používám ,i když fotky si z foťáku ztahuju jinak,tak se mě to automaticky načítá i do Picasa a tam si jen vybírám fotky,které chci na "flešku",jinak tam nic nedělám,tak netuším ,který link,jestli si musím zveřejnit w.alba,abych mohla dát foto na Rodinku. Já dřív dávala fotky do deníčku a pak z něho jsem dovedla dát fotku sem,ale ztratila jsem adresu. Ale ten tvůj systém ,mě přijde lepší ![]() DĚKUJI ![]() ![]() ![]() |
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
23.12.2009 23:03:37
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.