| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 31954  [Dalších 31774 >>]
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: úterý

16.8.2005 15:51:08
Jé, holky vy máte hudebně nadané dětičky. To je paráda. Gratuluji a závidím všem maminkám, na které jejich prdelky neházejí bobek a které vzorně žvatlají ,,máma" . U nás se svěřepě jen tátuje. To je fakt nespravedlivý !!!
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: úterý

16.8.2005 15:41:18
Míšo, tak to znám, to máme doma taky a je to děsná sranda. Naše dítě se do hudby nejen pohupuje (dost vehementně), tleská, ale taky "zpívá" a to dost hlasitě. Sranda je to např. na shromáždění (tak u nás říkáme bohoslužbám), když se společně zpívá, tak se všem zpívá líp, když se dívají na Bety, protože ona je v té chvíli strašně nadšená a předvádí celý svůj pohybový a hudební repertoár. Reaguje tak i na CD nebo rádio, ale nejvíc na živou hudbu. Předvedla to taky na vítání občánků, všechny děti vyjukaně seděly a Bety to při hudební vložce "rozbalila".
Laďko, gratulujeme k prospané noci, já vždycky na Bety sahám, jestli je "teplá", když dlouho spí :-). Já myslím, že jsme takhle šáhlé všechny, prostě se o ně bojíme.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: úterý

16.8.2005 14:26:08
K tomu tleskani....S Natalkou je ted hrozna sranda.Jakmile zacne hrat jakakoliv hudba,tak se zacne pohupovat do rytmu a tleska.Dela to,i kdyz stoji.Takze se pusti,zatleska a spadne na zadek:).Ale s tou hudbou je to vazne super,asi bude mit dobry sluch:).
Laďka+2 25367

Re: Re: úterý

16.8.2005 12:58:56
Ahoj holky,
tak jsem si vás přečetla a vůbec nic si nepamatuju, jen Bětušku na záchodě:)))

Musím pochválit to naše sluníčko, včera večer usl po stráááááášně dlouhé době ve své postýlce a spal tam až do rána jen s jedním probuzením na dudu. Byla jsem z toho tak nervózní, že jsem ho každých 5 minut kontrolovala, jestli dýchá, takže jsem se vůbec nevyspala. Noc před tím spal od usnutí až po probuzení s náma v posteli. Už jsem si na něj tak zvykla mezi náma, že je mě po něm v noci hrozně smutno a jsem nervní když ho tam nemám. Jsem asi blázen, co?
Jinak počasí je pěkně hnusný, ani ven se nedá jít. Včera jsme šli pro chleba, tak jsem musela vzít Davču do vaku, deštník a valili jsme. Hrozně se mu to líbilo.
No a boty jsem mu samozřejmě ještě nekoupila, jsem hrozná matka, už je potřebuje jak sůl.
O víkendu jsme byli na hodech. V sobotu večer i na zábavě (poprvé po víc jak 9 měsících večer venku), malej spal u mamky v pokoji, ale jak jsme se vrátili, tak jsem si ho vzala mezi sebe. No a v neděli tam byl s náma. Ze začátku se hrozně bál dechovky když začali hrát, ale potom tam pořád koukal a líbilo se mu to. Jinak u nás nic novýho, snad jen to, že si malej začíná hrát sám. Včera jsem si dokonce četla když si hrál, to se mě ještě nestalo. No a to že si už sám sedá jsem myslím psala a taky lozí po 4 rychlostí blesku.
*Kate 12933

Re: úterý

16.8.2005 12:36:46
Teda holky, Jano a Lenny, ty vaše holky ale mluví! U nás jen tatata mamama, prskání ... Jenom chvilku říkala psovi Unga, ale pak tak začala říkat všemu, co se jí líbí.

A Míšo, malá už jí sama kousky, taky dobrý. S kočárkem bohužel neporadím, vůbec tomu nerozumím ... ale Verísek si tady chválila nějaký, vzpomínám si.
Jana + 4 16678

úterý

16.8.2005 9:01:39
Holky, díky za pochvalu fotky. Jen pro upřesnění, Bětušku jsem tam samozřejmě donesla, když jsem tam sama v klidu potřebovala pobýt :-). Pravda je, že jsem jí položila jinak, o kus dál, mezi dveře se už dostala sama a "zašprcla" se taky sama. Ale jinak si to Lenny vystihla - Bětka se vždycky někde "zasekne" a to jak obrazně, tak skutečně. Prostě ji něco zaujme a vydrží u toho hrozně dlouho, nemá potřebu podnět měnit.
Kate, u nás je to s tleskáním jako u Lenny, uměla to skvěle, i s tím "zvukem", teď to zapomíná a dělá skvěle pá, pá, tak to zas musíme obnovit. U pá, pá je srandovní, dělá to totiž jen ručičkou, ne celou paží - otvírá ji a zavírá.
Žvatlá skoro pořád, hlavně když jsme doma samy. Kromě všech těch táta, bába, máma, nene, už začíná ukazovat na různé věci a říkat "tě", apod. Postupně začíná napodovat zvuky slova, takže kočička už je většinou "ka". Juj, to se chlubím :-)
Míšo, vydrž, za chvilku je máš doma. S kočárkem neporadím, nemáme auto, tak nemám tu správnou zkušenost.

Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno

16.8.2005 7:24:11
Kate, gratulace tleskačce a k "mama" :o))) U nás tleskání nehrozí. Když ji chci vzít za ruce, že jí to ukážu, tak se okamžitě přitahuje za moje ruce do sedu. A když to zkusím když sedí, tak se přitahuje do stoje. Ale paci paci už uměla skvěle, je to tak dva měsíce zpátky, mám to i natočené, ale pak jsme přestaly trénovat a přehlušilo se to něčím jiným. Teď dělá hezky pa pa.

Jo, tento týden začala říkat i ham ham. Když papá, dělá po každém soustu ham ham a včera večer jsem si udělala večeři, ona na mě závistivě koukala a dělala ham ham, tak jsem musela odejít do kuchyně, bylo mi jí líto :o)
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno

16.8.2005 7:19:48
Jani, to je super fotka :o)
Vždyť je Bety pěkně šikovná, když se tam takhle dostala! Je jasné, že se nemůže pohybovat vpřed když se takhle někde zasekává :o)
Fakt jí to moc sluší, hezká holčička!
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno

15.8.2005 23:07:30
Ahoj,
tak se opet hlasim.
Fotky mate vsechny nadherny,jedny lepsi nez druhy.

Musim napsat,ze se mi uz hrooooooooozne styska,nevim,po kom vic....
Verca je zatim uplne v pohode,nestyska se ji vubec,az si rikam,ze je to divny...no je to nevdecnice,co nadelam.Pocasi jim teda moc nevyslo,ale ono je to letos v CR na prd cely leto co?]

Natalka ted vetsinu dne prostoji oprena nekde o nabytek,trenuje si nozicky,tak jsem zvedava,kdyz bude chodit.Tipuju to na 11 mesic.
Uz zacala jist kousky sama prstickama,tak je super,ze u ni nemusim cely cas jidla vysedavat.

Chtela jsem se zeptat,jaky se v CR prodava kocarek,aby se dal snadno slozit,dat do kufru auta,ale jinak,aby byl dost pevny,dite melo v sedu zada do praveho uhlu a dost mista,popripade prehazovaci rukojet.Ja vim,sem nenarocna:).
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno

15.8.2005 22:19:29
Jano, krásná fotka. Bětuška má opět svůj spokojený výraz s vypláznutým jazýčkem :-) Hezky se tam vzpříčila mezi dveře, super. Souhlasím s Kate, při změně dupaček to chce vyměnit štětku.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 31954  [Dalších 31774 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.