| Aňa+4 | 27094 |
|
|
Re: Re: Re: Ahojky!!!27.6.2005 16:54:42
Laďka: dík moc za recept, musím ho co nejdřív ozkoušet, už se moc těším, mňam:-)
Davídek je velký šikula, jak stojí v postýlce a jak krásně sedí!!! My si budem muset ještě počkat...ale už aspoň máme od soboty první zub:-) |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: DARUJU DÍTĚ27.6.2005 13:45:46
Ladko krasny fotky,krasny dite:).Davidek je sikula.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
DARUJU DÍTĚ27.6.2005 7:36:34
Ahoj holky,
tak to byla zase noc! Mates večer usnul kolem 19h, do půlnoci spal krásně, jenže pak se začal hrozně mrskat, takže já běhala s pitím, s dudlíkem, neplakal, ale byl hrozně neklidnej. Ve 2h to gradovalo, dala jsem ho do kočárku, udělala 120ml Sunaru a při pití už měl plenu přes ksichtík, usnul, jenže ve 4h zase vzhůru, povídal si, tak jsem si ho vzala k sobě, neplakal, furt kopal nohama a přetáčel se z jednoho boku na druhej, prostě byl hrozně neklidnej, a v 6h jsme už museli vstávat. Takže až teď kolem 9h usne, půjdu taky, mám toho plný zuby! Pomooooc! Laďko - krásný fotky |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Ahojky!!!26.6.2005 23:12:20
LAĎKO, přenádherný fotečky, je vidět, že jste si to užili...Já se chystám taky hodit pár z výletu vc JČ a ze včerejšího koupalka, ale znáte mě, dlouho nic nic a pak nával fotek...Takže se těšte, zase to tady pak zacpu.
MASO- díky za názory kolem mražení, snad je to teda ok. GOTHIC, dobrý s tím čuráním pod postel, to mě včera Veru počurala přímo do klína na koupalku, když jsme seděli na restaurační terase...Dost dobrý trapas, vypadlao to, jakobych se počurala já...Já se tak lekla, najednou děsný teplo v klíně...No, je to mrška, pak se počurala ještě taťkovi na lehátko. Bobek naštěstí přišel až večer:))) Tak dobrou... |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Ahojky!!!26.6.2005 21:06:19
Omlouvám se za tu mezeru. A s dovolením vložím pár fotek z víkendu.
takhle se u nás stojí v postýlce ![]() v nové houpačce na chaloupce ![]() takhle se koupali moji kluci ![]() a Davídek v lavórku ![]() omlouvám se, to je všechno |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Ahojky!!!26.6.2005 21:05:28
Schválně jsem koukala do knížky, co mi koupila švagrová "Vaříme kojencům" nebo tak nějak a tam mimojiné je v díle 5.-9.měsíců, dávat maso 4-5x týdně.
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Ahojky!!!26.6.2005 21:04:20
Cauky.
Tak sme sa vratili od svokrovcov, nebolo az tak zle, ako som sa obavala, maly dokonca zaspal svokre na rukach, tak to som nechapala. :-) Verisek-chapem, ze si sa tesila, mna zas dnes rozosmialo, ked maly holy behal po izbe, prisiel k posteli, chytil si pipika do ruky a vycikal sa nam pod postel. CUral ako dospely chlap a tvaril sa desne dolezito. :-) Ja tiez teraz skapinam od alergie, v noci som minule nemohla asi 3h spat, bolo to hrozne. :-( LenkazB-aha tak uz chapem s tym plavcom, to mate super, vlastneho instruktora na 20minut. A tie pasove tricka su fakt sila :-) Ladka ja som este ani neskusala bazenik, pretoze sa obavam presne toho, o com pises, ze by zdrhal :-) No tak som dnes kupila nejaku stavu od Hippu, jedinu bez cukru, tak skusim nariedenu. A pre klud duse som kupila aj nejake masove predsnidavky od Hippu, ale ci ich dam, to este zvazim. Aj nejaky feniklovy sypany caj som skusila. Chcem skusit, ci viac nevypije, ked to bude mat ochutene. Lebo mam problem, ked sa zobudi, hned chce cicat, a zufalo place a obcas to este nemam hotove. Chcem sa spytat, ma niekoto tiez problem, ze sa dieta nechce kupat? Maly furt place, ked ho dame do vane. A dalsia vec, stale ma stikutku aj 5x denne, uplne hroznu a neda sa nicim zastavit. Vobec neviem, ci to je v pohode, alebo nie :-( |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Ahojky!!!26.6.2005 20:30:36
Ahoj holky,
tak vás zdravíme po náročným víkendu na chaloupce. Zdenek rozhodl, že nebudeme nic dělat, že se budeme jen válet, tak jsme si napustili bazének a koupali, se. No byla to sranda, Davídkovi se to hrozně líbilo, ale pořád si stoupal u kraje a lehal si na něj a tím si vylíval vodu ven a pak se hrabal v té mokré hlíně. Taky mu Zdenek pověsil houpačku,t ak se houpal, no byl jak Alenka v říši divů. Jinak už si dokáže stoupnout i jinde než v postýlce a plazí se kosmickou rychlostí. Nějaký večerní usínání u nás nehrozí, protože stojí v postýlce abuď řve nebo se směje, usíná tak kolem 22.30, ale co je horší, tak se nám začal v noci tak kolem 3 budit a chce mlíko,t ak nevím co s ním. Jinak jsem na zahrádce otrhala hrášek, tak mu uvařím zítra zelelninku s hráškem určitě mu bude chutnat, protože syrovej hrášek mu šmakoval. Vždycky jsem to rozkousala a dala mu to předžvýkaný. LenkoB, Romanka je kouzelná!!! Já ji chci taky vidět LIVE. Kajdo a Amely, já dávám maso taky často až jsem se vyděsila, že někdo nedoporučuje dávát do roka vůbec. Dávám vždycky 3 dny a pak 2-3 dny ne a pak zase 3 dny, ale zelenina s masem mu jede mnohem víc než bez. Verísku, vaše příhoda na silnici je opravdu drsná, toto se stát mě, tak se tam vyvrátíma odváželi by i mě. |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: a ještě jídlo26.6.2005 19:22:01
Verísku - nevím jak dlouho se to může nechat v mrazáku, ale myslím, že pokud to nenecháš rozmrznout, může to tam být dlouho, i několik týdnů, jakmile to jednou zmrzne, je to (podle mě) jedno, jak dlouho to tam je, pokud je ta teplota stálá. Určitě to děláš dobře, že dáváš uvařené jídlo mzrznout, protože pak to jen ráno vyndáš a v poledne máš oběd.
Já to dávám i do igelitových pytlíků, mám málo malinkých mističek, a ten pytlík "zavřu" takovým tím kovovým páskem, který se dá i koupit s těmi pytlíky, takový ten kousek "drátu" obalený v nějaký umělý hmotě (přivazují se tím třeba kabely od mixéru, když ho koupíš nový). Dají se koupit i pytlíky na zamražování a u nich tyhle drátky jsou. Snad jsem to popsala dobře:-) LenkaB - Díky za pochvalu kuchyňského setu, mooooc se na to těším, bude to úžasný! Kate - bydlení jsště není hotové, ale už jsou postavený vnitřní zdi, tenhle týden nastupujou vodaři, elektrika, takže to jede jako po másle. |
| *Kate | 12933 |
|
|
a ještě jídlo26.6.2005 18:11:17
ještě jsem chtěla napsat něco k jídlu - listovala jsem nějakou knížkou Kašičky a cosi a tam měli dobrý tip: do hotové polévky nebo pyré dát malou část zeleniny najemno nastrouhanou syrovou. Udělala jsem to tak dneska s kedlubnou a jídlo získalo výraznější chuť.
A k tomu masu - já jsem zatím mrazila jenom hotový pokrm /mimochodem, jak dlouho se může skladovat?/ a včera jsem ze syrového krůtího řízku ukrojila dvě malé kostičky a každou zvlášť jsem dala zmrazit. Na vaření používám vždy kostičku masa, tak 2x2 cm, a z toho mi vzniknou 3 až 4 porce, takže je to množství menší než malé. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.