| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 31954  [Dalších 30114 >>]
Brazilka & Romanka 11/04 18463

uz plaveme bez slzicek!

25.6.2005 14:27:51
Ahoj holky!
tak takhle plavame bez revu. Kloboucek ma na hlave kvuli tomu,ze se zrovna slavila Festa Caipira - Vesnicka party. Tak vsichni plavacci museli prijit plavat stylove obleceni...:-)

Paffi a Ríša11/04 17114

Re: Sobota

25.6.2005 13:04:34
Taky zravím po delší době......

Konečně jsme všichni zdraví(po Ríšovi to chytla celá rodina......i pes byl nějakej divnej)
U nás se usíná zatím dobře, ale v půlce nocise probudí a pak nechce třeba 1/2 hodiny spát, směje se a tak...Dneska v noci jsem byla tak hotová, že jsem zvolila taktiku nevšímám si tě a usnula jsem.
Máme doma ´"tryskomyš" leze tak neuvěřitelně rycle, že už ani nestačím odstraňovat potencionální nebezpečí. Navíc když se dostane k něčemu čeho se může chytit, tak se postaví, ale neumí padat, tak háže záda a to v kuchyni na dlažbě dvakrát dobrý není, tak jenom chytám padající dítě. Asi se dám taky na nějaký ten alkohol, občas mi z něho hodně hrabe. ......zrovna kouše kabel od tiskárny, takže končím, jdu opět zachraňovat.
Karolína +2 16165

Sobota

25.6.2005 11:08:26
Ahoj holky,

tak jsme se včera už snad nadobro přestěhovali zase domů, ještě teď nemám všechno vybaleno! Mno děs.

Matýsek teš spí, tak využívám situace a jdu vás pozdravit.

Dneska jsem koupila od Sunarky kaši s kuřecím masem a kukuřicí, vůbec si to nedokážu představit, jak to bude chutnat. Takže nechápu, jak může být v nějaký knížce, co tu citovala Macčí (nic proti tobě!), že se maso do roka nemá dávat, když ta kaše je dokonce od 4.měsíce!!!!

Dneska odpoledne se jedeme podívat někam po kuchyních, střecha už stojí, jsou už i zabodovaná okna a vypadá to dobře.
Amely 13045

Re: Re: Re: ceske kazety

24.6.2005 21:35:30
Tak předem se omlouvám, že určitě zapomenu reagovat na všechno, co mě zaujalo. Možná postupně :-) Od té doby, co Danielka leze prostě NESTÍHÁM nic. Snažím se všechno vychytat, aby nemohla nic zdevastovat a zároveň sebe zmrzačit a zjišťuju, že dítě daleko rychleji objevuje mezery v mých zabezpečovacích v manévrech. Dnes nevímjak dokázala u DVD přikrytého malým polštářkem otevřít CD mechaniku a odchytla jsem jí v okamžiku, kdy se za ní chtěla pověsit a postavit se :-( Takže DVD, video a vlastně celý náš nový parádní skleněný TV stolek je přikrytý velkým polštářem. Tím pádem dálkové ovládání nefunguje :-)) No, to byla jen taková malá ukázka mé denní náplně. Jinak se úspěšně zařazujeme k dětem odmítajícím usínat.A to jak večer, tak přes den. Připadá mi jak ti papíroví čerti v krabičce. POložím totáoně unavené dítě s napůl zavřenýma očima v setmělé místnosti do postele a v tu ránu, jak se dotkne matrace, tak se okamžitě přetočí na břicho a posadí se. V této pozici se samozřejmě blbě usíná :-( Takže tento ceremoniál opakujeme do úplného zblbnutí, až se mi jí podaří tak po půl hodině udržet vleže .Pak teprve usíná. Fakt otrava, takové to bylo vzorně usínající dítě :-( Jak tak čtu, nejsem v tom sama.
Zdravím Janu s Bětuškou.Fakt krásná holčička ! Kate, dost že jsi se ozvala.Už mi tvé příspěvky opravdu chyběly. Š. je neuvěřitelný krokodýlek. Nevyrostly jí náhodou nějaké zoubky i za jiné děti? Koukám, že taky lezete - to je nářez,co? Ale zas se děti samy docela dobře zabaví :-) LenkoB, úžasná bankovní příhoda. Jihoamerický temperament tvá krásná dcera nezapře.Nechtěa bych být v tvé kůži až bude v pubertě :-) Mě to úplně stačilo u mé středoevropsky netemperamentní dcerky.Verísku, užíváte si krásně rodinného života.To je fakt super.Takhle jsem si to vždycky představovala.Všechny zážítky prožívat s dětma a snažit se být spolu co nejvíc a hlavně žádný stereotyp. Společné zážitky, to je to, na co budou ti naši prckové až vyrostou nejvíc vzpomínat.Naše Dany je taky cestovatelský typ. Jen v autě se jí nelíbí - nejspíš autosedačka jí vadí.V kočárku je zlatá. Macčímámo, taky zdravím.Dlouho jsi tu nebyla. No, už končím. Zas to bude magapříspěvek. Přečtěte si na hlavní straně super článek Krásná jako lednička - fakt jsem se pobavila. Je to takové hezké varování před přílišnou dokonalostí. Ta mě teda opravdu nehrozí :-)
Gothic 22573

Re: Re: ceske kazety

24.6.2005 18:28:15
Ahojky.
LenkazB-super prihoda, zase som sa zasmiala, Romca vie, ako zbalit chlapa. :-)
My mame tiez humornu z rana, aj ked rano taka humorna zase nebola. Rano syslo bol u nas v posteli a zrazu pocujem, ze kaka, pohodicka, spime si a zrazu muz zakrici Jezis!! Pozrieme sa a po celej posteli, plachte, perinach rozmazane kakiny. No sila, este ze nezal ako ma v oblube nas tapkat po tvari a tele, to uz by ma porazilo, takze syslo putoval kompletne do vane aj s body a my sme o 6,30 prezliekali periny. :-)
Ine deti maju zapchu a on takto, A to mal este plnu plienku.
Co sa jedla tyka, tak moje dieta je asi american, lebo uprednostnuje kasicku s bananom na noc. Cez den som vypatrala, ze jedlo musi byt uplne riedke, pomixovane, musi byt biele, idu u nas kombinacie zemiak+kedlubna, zemiak+spargla, zemiak+cuketa. Tiez mam zemiak ako zaklad. :-)
Maccimama-tak nejak sa na tu stravu pozeram podobne.
Maso-ja nie som zastanca masa 6x a zltok 1x tyzdenne ako sa doporucuje. Skor sa priklanam k Fortovi a Hofhanzlovej, ze maso az po roku, no ale zacnem davat okolo 8m, vyvar tak 2x tyzdenne a od 9m, 2x tyzdenne maso.
Verisek-vy sa ale mate s tym vyletikom a hlavne tu disku vam stracne zavidim, mne to hrozne chyba, ale syslo sa budi po 2-3h od zaspatia na jedlo, takze je to dost nerealne. :-((
Verisek ty to mas vlastne do Brna daleko?
co sa tyka oblecenia, mne sa najviac osvedcili overaly so zapinanim vpredu. V tom bol maly stale. On neznasal navliekat rukavy na body. Viac som vyuzila body s kratkym rukavom a teraz uz vyuzivam aj tricka s kr. rukavom ked chcem aby bol frajer. A moja kamaratka rychlozavinovacka sa mi veeelmi osvedcila!!
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

Re: ceske kazety

24.6.2005 16:01:02
také na www.rakosnicek.cz a www.rumburak.cz mají kazety
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: webovka

24.6.2005 14:38:29
Ahoj holky, tak už jsme doma, byly to super téměř 3 dny, perfektně jsme si odpočinula a užili jsme si to jako rodina, prostě paráda. Byli jsme na výete kolem zámku Červená Lhota, kde jsme byli i na loďkách- s Veru i psem, zábava nasedat a vysedat, fakt sranda...No a pak jsme byli vyzkoušet koupání v přírodě- taky Veru s naším pejskem a musím říct, že to bylo super, Veru byla ve vodě úplně nadšená, kolem ní plaval náš pes a ona se smíchy zalykávala, prostě paráda. JČ jsou nádherný! No a taky jsme ji naučila při rybaření dělat jak je veliká a jde jí to. Zkoušeli jsme jí dávat na kolínka, aby poznala, jak si sednout, ale vydržela chvíli a pak přešla do poloha na bříško plazmo. Ale moc se jí tam líbilo, je to prostě holka cestovatelská a jen doma ji to moc nebaví, když s enic neděje. Spinkala tam úplně bez problémů. Prostě pohodička. My si i večer mohli dovolit sejít dolů, když usnula, dát si vínečko a tak. No a teď tady chystám véču- přijede ségra s přítelem na hlídání a my razíme s taťkou do kina a na diskotéku, takže dalších( snad) pár hezkých chvilek, zítra jdeme i se ségrou otestovat nové koupalko taky u nás...

Jinak ale stále sami nesedíme, nestojíme, nechodíme, nelezeme po 4, prostě lenošíme, ale nádherně...Vítězí u nás plazení. No a te´d milujeme jak je Verunka velká...

LENKO z B, super příhoda s R., je to pěkná erotomanka.

MASO- já dávám teprve asi týden, ale dr. říkala tak 2lžíce kuřecího, krůtího nebo králičího týdně. Žloutek ještě nedávám, ale začnu asi příští měsíc s ovocem, pak kašičky...

Vítáme Janu s Bětuškou!
Martina 1078

Re: ceske kazety

24.6.2005 14:33:01
Miso manzel nakupuje prez www.vltava.cz tak se tam zkus podivat.
Brazilka & Romanka 11/04 18463

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bodycka

24.6.2005 14:22:06
Ahoj holky!
maccimama: diky za ty rady o mase. Ja ji ho davam tak 1-2x tydne. Bramboru mame taky skoro furt, presne jak rikas, mam to jako zaklad. Ted jsem ale zjistila,ze ji chutna i aipim, coz je neco jako brambora,takze zase obohatim jidelnicek. U nas se taky spi mizerne, navic se nam vratil tatik z more, coz Romca oslavila bdenim az do 0.30...:-( Na dnesek ale sla spat uz v 23.10, tak snad se to zase srovna.
Kate:vy mate ale zubu!!!;-)Kratasova prihoda: Romca se v nestrezenem okamziku chytla panovi za kratasy a hulakala, nikdo ji nevenoval pozornost,za kratasy tedy poradne zatahla a navic si k tomu se stoje sedla a bylo ticho...kdyz jsme se spolecne s panem koukli,co se deje, videli jsme, ze pan ma zelene slipy s bilym prouzkem...he he he he...pan si rychle kratasy natahnul a nervozne se zachechtal.Romane rekl,ze je pekny cislo a ze je krasna a ze ji to odpusti a pogratuloval mi a nasledne pokracoval v konverzaci se sousedem...banka se dost pobavila...:-)))))))))

No a u nas novinky: vcerejsi plavco bylo super, tata sel s nama a Romca se vytahla,zase nebulela, plavala v kruhu, na karimatce s kuratkem, smala se...no hvezda. tatik byl cely pysny. Romca to pak jeste zavrsila pri prevlikani, kdy se na nej podivala, usmala se a povida: tata! Uplne krasne a jasne...no tatka byl cely namekko a ja zavidela...:-)Az zpracujeme fota tak sem nejaky soupnu,ted uz me ale vola to nase jecidlo...
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

ceske kazety

24.6.2005 14:13:55
Mam dotaz.Nevite nekdo kde se daji koupit pres internet levne detske kazety nebo CD?
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 31954  [Dalších 30114 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.