| Aňa+4 | 27094 |
|
|
Ahojte holky23.6.2005 21:51:22
Nevím jestli se na nás ještě pamatujete, ale po dlouhé době jsme se zase na vás přišli podívat a nikde nikdo(((
Mrkla jsem pár stránek nazpět a musím všem moc pochválit miminka, teda jestli se to tak ještě dá napsat, pěkně jste povyrostli, to už jsou tu samí chlapáci a krásné slečny:-) Koukala jak moc jste šikovní sedíte,lezete, zubky venku... Holčiny chtěla jsem si konečně zítra udělat tirramissu z pomazánkového másla, ale bohužel jsem zjistila ,že vaše stránky zaheslované((( a já si ten receptík předím neopsala(, taky jsem se chtěla mrknout jaké máte fotečky jak bylo téma na každý měsíc, funguje to ještě? Nevím jestli máte jsou vaše stránky už jen pro listopadky,takže prosím prosím, můžete mi někdo zkopčit ten receptík a poslat na mail?dík moc |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Sediiii???23.6.2005 17:59:16
Ahojky.
LenkazB-ty si ma tak rozosmiala s tou prihodou, dik. ROmca je borec!!! Cacanda, no jasne ze to je sedenie!! Ja by som aj povedala, ze nie len pokus. Gratulujeme, Filda je sikula!! Kate-gratulujeme Stepanke k lezeniu!! S kym sa vy vsetko nestretnete. :-)Vidim, ze vediete bohaty kulturny zivot. :-) A ako doma s muzom? Tak mame aj my nove pokroky, zacali sme ba, ba mi ho dnes varovala mamka a naucili ho to, a aj to bac bac uz robi na povel :-)chodi popri nabytku, no uz nemam moje male babo :-(Vsetky fotecky nadherne!!! |
| Brazilka & Romanka 11/04 | 18463 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Sediiii???23.6.2005 15:17:02
Cau holky!
Nazdar Kate, uz se mi po Tvyhc prispevcich styskalo! Cacando: Filipek ma krasny zoubecky a jo, sedi! Gratuluju! Jana: moc hezky fotky! Ladka: teda ten bazenek chci taky!Kde ho maji? Prijede za mnou bracha, takze by ho dovezl...takovyhle by Romcu uchvatil!!! Holky jak se tu psalo,ze kazdy mimi je sikovny v necem jinym, tak u nas je to jednoznacne svlikani!:-) uz ji nestacim ani ja na svlikani a vcera v bance sundala panovi ve fronte pred nama kratasy!! :-o My jsme sedely a on vedle stal a povidal si s nekym, ja koukala do blba a Romca si vyskala...no a pak ticho a uz jsem se nestacila divit! Jeste mam dotaz: jak casto se ma tem nasim mimiskum davat maso?A co davate k vecerim? |
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Re: Re: Sediiii???23.6.2005 14:08:28
Cacando, no jasně! schválně, za jak dlouho k tomu od teď dospěje.
Gothic, díky za radu s tím zábalem, už to tam mám. ještě jsem si vzpomněla na zelí, ale to neměli. Jojo, biomasko bych taky brala, ale na Kladně, pokud vím, nula bodov, a vozit to z Prahy v tom vedru ... neee. Zkusím asi toho králíka nebo krůtu. Jinak opravuji své včerejší tvrzení, že Štěpánka ještě právoplatně neleze. Ale leze, leze, holka jedna. Ach jo. Ale zase ji to víc baví samotnou na zemi, když může vyvádět skopičiny. Ještě nedávno, když lezla jenom dozadu, ji stačilo nastavit tak, aby se po čase zarazila o něco neškodného a byl klid, teď je třeba mít oči na šťopkách. Jo a Gothic a Aduško, tak si představte, že mi Štěpánku obdivovali lidi z divadla Astorka Korzo. Teda ... obdivovali ... označili ji za "papulenu". Seděli jsme v Luhačovicích na kafi a oni seděli vedle nás, měli tam představení. Nepochválila jsem fotky, takže: výborné! Nejlepší je ovšem Mates balící Verunku, ten kluk to má prostě v krvi, Sylvo. A vítám po dlouhé době Janu s Bětuškou! |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Sediiii???23.6.2005 13:32:23
Cacando trefila si hrebikem na hlavicku.
|
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Sediiii???23.6.2005 11:59:08
Jo jeste jsem zapomnela napsat, ze to dela z polohy na vsech 4...
|
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Sediiii???23.6.2005 11:58:25
Holky, Filipek mi pred chvili zacal cilene a opakovane delat toto? Myslite,ze se snazi sednout?
![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Dobré ráno23.6.2005 9:31:38
Dobré ráno či spíš dopoledne,
k masu - vepřové bych taky neriskovala, mně doporučovala pediatrička kuřecí, krůtí a jednou za čas králičí, to prý ne moc často (tak jednou za 14 dní). Přeji všem krásný den, je nádherně, tak vyrážíme ven. |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: ahoj22.6.2005 23:23:11
Kate, ja som mala take zacervanliny dost casto a ked nebola teplota, tak to preslo same, Inak pomahaju tvarohove zabaly.
Nechem ta poucovat, ale veprove je jedine maso, ktore sa detom do roka vobec nedoporucuje kvoli tomu, ze je velmi tucne. Doporucuje sa kralik, telacie, jahnacie, morka, kura. Ja to teraz riesim tiez, lebo krpaty nechce nic jest a zvazujem, ze asi kupim kralicie. Hormony v drubezi sa mi tiez nepacia. A tu bio-maso nezozeniem :-( No ja som zvecsa cudna, ale minule ma maly ale tak vytocil s tym zaspavanim, ze som si dala asi deci damenovky, uz som proste nevladala. Stepanka je sikula sikovna, maly len bucha ruckou, bac, bac, ale moc na povel to este nevie. :-) |
| *Kate | 12933 |
|
|
ahoj22.6.2005 22:54:16
Nazdárek,
taky se hlásím po delší době, byli jsme na Moravě u mých rodičů ... popravdě jsem si to podstatně prodloužila, manžel už pro mě přijel, šli jsme se naposledy projít ... a nakonec odjel sám, nějak se mi tam zalíbilo. Přece jen, takový čisťoučký vzduch a cvrkající cvrčky pod oknem na Kladně fakt nemáme. Jak to tady tak čtu, tak děti udělaly během uplynulých týdnů pěkné pokroky. Štěpánka taky - doslova mi "stárla" před očima, bylo kolem ní hodně lidí, včetně malých dětí, a to ji neuvěřitelně strkalo kupředu. sice ještě nesedí, ani vlastně právoplatně neleze, ale umí třeba už odstrčit psa, když ji nebaví jeho olizování, neskutečně reaguje na lidi, žvatlá, zpívá ... jo a moje matka ji naučila "jak se má Štěpápnka?" - "tak tak všelijak" - kroutí oběma ručičkama, no úžas. Teď už jsme teda doma, za těch 10 minut, co jsem ji nechala volně v obýváku, zničila jednu knížku ... začíná fakt peklo. Musíme taky snížit postýlku, vypadá to, že je schopná z ní snad seskočit nebo si aspoň pěkně nabít držtičku o šprušle. Jo a strašně jí - dopoledne kaše, v poledne polévka /maso nebo žloutek, nakonec má většinou vepřové, nějak se mi příčí pomyšlení na ty hormony v drubeži/, potom mívá banán a večer nášup od oběda. Tak nějak to vyplynulo samo, ani sama nevím, jak se to stalo. Jo a normálně mám asi zánět prsu. Docela bolí a je červený, tak to je ono, že? Co mám dělat? Nějaké zatvrdliny tam necítím, kojím hodně často, horečka žádná. Přejde to samo? Tak zatím. Mimochodem, docela jsem se rozpila, Gothic si cudně dává decinu vína, já jsem tam každý večer házela pivisko nebo víniska aspoň dvě sklenky, no fuuuuj, kojící matka. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.