| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1880] Názory 18811890 z 31954  [Dalších 30064 >>]
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Fotky

22.6.2005 16:16:40
Jani, nas Filipek taky jeste neleze (jako po kolinkach). On se zatim tak nejak plazi po brise, pristrkava se rukama a nohy taha za sebou. Ale jako o spravnem lezeni nemuze byt ani rec :o) A taky vubec nemluvi, obcas se zasmeje nebo vyskne, ale neco jako slabiky, tak to ani nahodou. Ani nesedi... Kdyz ho posadim, tak se kaci na stranu. No, takze asi tak... Ale myslim, ze maj snad jeste cas :o)

Jo jinak jsme byli dneska na kontrole kycli a uz mame jadyrka, tak uz tam nemusime. HURAAAAAA!!!
Brazilka & Romanka 11/04 18463

Fotky

22.6.2005 14:07:44
Ahoj holky!
Tak vcera bylo velke vitezstvi; Romca na plavani uz vubec nebulela a uzivala si to! Hura! :-) vecer mi pak pekne pomahala s prebalovanim: Sundala jsem ji kalhoty, dala ji na zem a sla si pro ubrousky. Mezitim si prdka sama plenu sundala a pri mem navratu mi mavala pokakanou plenou a ani si nezapomnela uspinit obe rucicky.Naslednemu roztirani po vsem moznem jsem vcas zabranila! Pak jsem ji drhla nehticky, to byl teda zahul!:-)))))To vse ji asi vycerpalo, takze usnula v 22.30 a spala az do 7.30 jako hodna holka!
Miso: moc hezky fotky! Nejvice se mi libila "tatova holcicka" a potom " vzdy v dobre nalade" a vsechny krteci. Ten oblecek je proste bozi... :-) Jste fakt pohodari!:-)
Ladko: Davidek je moc roztomilej,bazenek je fakt peknej, ty veci okolo piskaji a tak?
Verisek: uzijte si to hezky v penzionku!
Amely: ja se dostanu na PC jen ted rano na chvilku nez se Romca rozkouka a pak uz ani nahodou!Jeste ze je tak malo prispevku..:-)Moje vlasy mi prestaly tak silene padat zhruba pred mesicem, kdy jsem plne nahradila poledni kojeni. Jinak ale porad beru vitaminy pro kojici matky.
Jana: me taky dite neleze ale snazi se stoupnout.Ted tu provozuje neco jako polovicni stoj na hlave: oprena hlavou o zem stoji na nohach...

Jana + 4 16678

Re: Re: Lenny

22.6.2005 13:48:32
Ahoj maminy a batolata :-)
tak nevím, zda k Vám ještě můžu, neměli jsme doma internet a tak jsem tu nebyla skoro od narození Bětušky. Koukla jsem jen na pár příspěvků zpět, mám doma moc práce, ale neodolala jsem nenakouknout.
Dětičky máte moooc krásné. Jak to tak sleduji, tak všechny lezou, že? Bětušce se nechce, ale snažím se to moc neřešit. Už dost hezky sedí, chce stát, taky povídá (už občas i něco jako máma, ale nejradši táta, nene, atd.).
No ale na bříško se jí prostě nechce, ach jo.
Vlasy mi padají taky pořád dost, zkouším Mamavit, tak uvidíme, jaký to bude mít úspěch. Už jsem je trošku zastřihla a zlepšilo se to.
Budu se snažit občas nakouknout, snad nás nevyhodíte.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Lenny

22.6.2005 13:27:28
Amely dekuju moc za pochvalu fotek.Tvoje slova vzdycky moc potesi a zahreji u srdce.
Lenka,Matěj11/04+Kristýna9/07 16871

Lenny

22.6.2005 10:56:50
Ahojky!

Zdravím a předávám vzkaz od Lenky: včera přistáli před půl osmou ráno, psala, že let byl super a Laila byla nejhodnější dítě v letadle.
Čekatel na smazání 19487

Re: Re: webovka

22.6.2005 9:10:11
Ahoj vsem, fotky mate super, taky jsme aktualizovali z nedele kde jsme byly v brnenske zoo.

Amely a kojis jeste nebo ne? Dance padaly vlasy plny hrsti, bylo to vsude po celem byte, a jak skoncila s kojenim zacali ji uz zase vlasy rust a vypadavani se v takove mire nekona. Brala taky vitaminy Hairfit specialne proti vypadavani vlasu, kupovali jsme to v hypernove nebo tescu.

Jinak jsem tu dlouho nebyl porad se doma neco deje nebo v praci tak netusim co se za tu dobu udalo.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj při pondělku...

22.6.2005 9:06:51
Ahojky, tak my dnes vyrážíme užít si sluníčka do JČ do penzionku u řeky- taťka bude rybařit a my se slunit- teda hl. já a odpočívat. Vracíme se v pátek, kdy přijede ségra hlídat malou a my jdeme do kina na Příběh obyčejného šílenství a pak na diskotéku!!!Poprvé od porodu zatrsat, už s emoc těším, tak snad den Blbec už jsme si odbyla včera...Jinak moc krásný fotečky DAVÍDKA, LAĎKO!!!Je kouzelnej, miluju na klukách řetízky:)))Tak pa v pátek.
Amely 13045

Re: webovka

22.6.2005 8:42:46
Míšo, ty fotky jsou vážně krásný! Holky jsou panenky, pokaždé sladěný od botiček ke klouboučku. Zvášť všechny ty kloboučky jim moc sluší.Verunka si to focení evidentně užívá.Jinak jako rodinka působíte strašně sympaticky a spokojeně. Taková rodinná idylka. Realita je ale o trošku uspěchanější,co? Ty dvě maličký děti musejí dát spoustu práce, takže klobouk dolů. To mi připomíná, že bych měla jít něco dělat. Malá spí, tak rychle vytřít podlahy, než mi je tu vyleští kolínkama. Padají mi vlasy pořád stejně strašně, tak jich má Danielka neustále plný ručičky, jak leze po zemi. Jsem z toho na mrtvici, ale pořád oddaluju ostříhání, když jsi říkala, že to stejně nepomůže.Krátký vlasy jsem nikdy neměla. Možná by to chtělo nějaký special vitamíny.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

webovka

22.6.2005 4:54:36
Tak jsem dneska cely vecer makala na fotkach.Nektery uz jste asi videli,ale je tam urcite spousta,co jeste ne:).
Je to na http://rodina.cz/dolakovi

Ladko Davidek je rozkosnej
Amely 13045

Re: Fotečky

21.6.2005 22:28:54
Hurá, včera jsem se nemohla přihlásit.nějak mi to blblo. Laďko, Davídek je fakt kouzelnej chlapeček.Takový smíšek.A má super bazén. je to teda kus chlapa, je vidět, že ho dobře živíš :-)
Verísku, taky moc hezký fotečky!! To jste si užili se Sylvou a prckama! Je to super, když je víc dětí takhle pohromadě. Ten den byl opravdu záživný.Hlavně ten pes v rybníce :-( Náš kokr tohle dělal naprosto pravidelně. Jednou dokonce v zimě, když bylo -20 ! Než jsem s ni doběhla domů, zmrzla na ní voda do rampouchů.A bahno bylo její oblíbená zábava. Rázem jsem měla z bílého psa černého. Bohužel už není, tak mi ty její výstřelky trochu chybí.
LenkoB, tak zimu teda nezávidím. Já se na léto vždycky těším! Vedro mi vůbec nevadí. Nevím jak vy, ale já vůbec nestíhám chodit na rodinku.Kolikrát ani nezapnu počítač, až odpoledne, nebo večer. Musím být stále ve střehu a stejně se Danielkce vždy povede něco provést. Mám fakt strach, aby si něco neudělala, tak jí nespouštím z očí. No, spíš ani ona mě. Když vařím, tak se mi motá v kuchyni pod nohama . Každou chvilku se někde uhodí do hlavičky.Doufám, že se to obejde bez následků :-)
[<<Předchozích 1880] Názory 18811890 z 31954  [Dalších 30064 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.