| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno15.8.2005 18:15:28
Jano, výborné!!! Předpokládám, že když má dítě růžové dupačky, tak měníš na záchodě štětku:)
Cacando, Filda s tatínkem jsou opravdu dvojka, ti se nezapřou. Filípek je samý úsměv, a ten obleček, no velký chlap. Štěpánka dnes poprvé sama "tleská", zatím ještě neumí ten úder, aby jí to zaznělo. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno15.8.2005 14:31:04
Holky, neodolala jsem:
Bětuška objevuje nové prostory aneb u nás musí dítě ladit i s odpadkovým košem na záchodě :-) ![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno15.8.2005 14:03:14
Kate, asi máš pravdu, tak já ji ještě nebudu trápit :-). Cítím se celkem fajn, dneska zatím dokonce nemám teplotu, ale třeba v sobotu zase vylítla přes 38. Tak a přestávám s tím otravovat, za 14 dní dám vědět, jestli antibiotika zabraly :-).Ikulo, písnu Ti radši mailík.
Přestává pršet, možná chvilku vyrazíme ven. |
| Ikula | 27147 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno15.8.2005 13:42:12
Jani, děkujeme za gratulaci. Ale můžu tě uklidnit, že se o žádné velké lezení nejedná, zatím leze jen na krátké vzdálenosti a musí k tomu mít opravdu velkou motivaci, např. starý uschlý list nebo dlouhodobou absenci mámy, která nereaguje na vytrvalé a hlasité volání mamam. Takže se Bětuška rozhodně nemusí stresovat :-), Andrejka je pořád stejný lenoch.
Prosím tě, já jsem nebyla na netu, když jsi sem začala chodit a asi mi toho dost uteklo a teď si tu připadám jako tydýt, že nejsem schopna rozšifrovat tvoji nemoc, která se schovává za písmenky CF. Můžeš mi to, prosím, rozšifrovat. Jestli to tu nechceš opakovat, tak mi to písni na mail? A ty ještě u té nemoci pracuješ? To tedy klobouk dolů! Kate, ty děti už to s námi koulí. Stačí jim říct mama a my jim zobeme z ruky :-) |
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Re: Re: Re: dobré ráno15.8.2005 13:09:18
Jano, a jak se cítíš? Ať ty atb rychle zaberou! Bětušce o lezení nic neříkej, ať máš ještě chvilku - relativní - klid, než se doléčíš.
|
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Re: Re: dobré ráno15.8.2005 13:05:47
Nazdárek,
tak teda Lenny, Štěpánka vyrukovala taky s mamama, myslím,že v pudu sebezáchovy. V noci se budila každou hodinu a půl a bylo to vždycky nadlouho a ráno potom mi nechtěla dovolit, abych jí dala plenku. Regulerně jsme se rvaly a už jsem chtěla využít práva silnějšího, když tu vyloudila dojemné mamama ... tak jsme se udobřily. A Verísku, taky jsem si prožila okamžik paniky - takhle zase navečer přebaluju a jsem ráda, že dítě víceméně klidně leží - ocucává si flaštičku ... najednou má ale její uzávěr v druhé ruce a pusu mastnou ... flaštička prázdná a já mám v takové salicylový olej, což asi není moc zdravá pochutina. Panika, přemýšlím, kam volat ... když tu si prohlédnu flaštičku a ona naštěstí je s olivovým olejem - kolik toho holka přesně vypila, nevím, a je mi to fuk, to by se nanejvýš pěkně pos ... a tak tu žijem. Prší, no to je teda srpen, i když možná lepší než vedra. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: dobré ráno15.8.2005 12:58:33
Ikulo tak už i Andrejka leze? Gratulujeme! To musím hned říct Bětušce :-):-) A přejeme, ať to malování zvládnete.
Pořád prší, už vymýšlím, jak jí zabavit, naštěstí dlouho spala, tak jsem stihla i pracovat. Jinak do mých teplot se vložil pan doktor, který se o mě stará kvůli CF (vlastně jediný odborník přes CF pro dospělé u nás, jestli se nepletu), takže to snad konečně bude dobré. Podle něj je problém, že u mě musí být infekce zaléčená hned antibiotikama (normálně se s nimi šetří), jinak se rozjede po celém těle, a to ještě pořádně, tedy minimálně 14 dnů. Navíc si myslí, že stafylokok mohl napadnout mléčnou žlázu. Tak dnes začínám antibiotika, budu je mít na 14 dní, když nezaberou, tak jiná a pak případně další vyšetření. Ale to už doufám nebude třeba, držte palce. |
| Ikula | 27147 |
|
|
Re: Re: dobré ráno15.8.2005 12:20:42
Ahojky,
tak jsem zase z chalupy doma na pár dní. Zatím jsem nic nedočítala, jen vidím, že se Laila trápí s opruzeninami, tak bych doporučila Pityol. V lékárně ho mají za pár korun a námuž několikrát pomohl. Jinak Andrejka se za ten týden, co jsme byly pryč, trochu rozlezla, tak mi udělala radost. Sice se to zrovna moc nehodí, protože se chystáme doma malovat a máme tu všechno namačkané a rozstrkané po zbylých místnostech. Takže je tu pro tu spousta zajímavých ale nebezpečných věcí, takže vlastně nedělám nic jiného než bodyguarda naší malé slečny. |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: dobré ráno15.8.2005 11:15:01
Holky díky moc za rady! Bepanthen na to vůbec nezabírá. Zkusím to ostatní co jste psaly a kdyžtak jdeme ve čtvrtek na 9ti měsíční, tak to ukážu dr. Nebo kdyby se to moc zhoršovalo, tak tam půjdu dříve.
Hodně ji větráme, pravě mi volal manžel, že mám počůranou postel :o) Jo, jinak Laila od včera říká "mama" :o) Dnes to také stále opakuje. Jsem šťastná jako blecha. Ještě nikdy to neříkala. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
dobré ráno15.8.2005 9:05:10
Ahojky,
Macčí - moc se těším a dnes dej vědět, jak jste dopadli. Lenny - mohly by to být opruzeniny. Bětuška na to dost trpí, tak máme od doktorky Pevaryl a jsem nadšená, když mi došel, zkoušela jsem Bepanthen a nebylo to ono. Když je to hodně, až mokvavé, tak nám doporučila nejprve potřít gencianou (fialová vodička), ta to vysuší. Ale jednotlivý tečky u nás byly alergie na pleny a na vlhčený ubrousky. Musím kupovat Pampers a normální nevlhčený papírový kapesníky. Verísku, ještě že to tak dopadlo. Verunka Ti chce ukázat, žes jí neměla nutit lézt :-) :-). Venku prší, jsem zvědavá, co budeme celý den dělat. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.