| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1890] Názory 18911900 z 31954  [Dalších 30054 >>]
Laďka+2 25367

Fotečky

21.6.2005 21:41:51
Mohla bych vám semka dát jak to u nás dneska vypadalo při koupačce a jednu pózující modelku??

Martina 1078

Vigantol

21.6.2005 20:23:01
Holky mam dotaz, kdo kapete Vigantol kapku denne a kapete vice-mene pravidelne, kolik mate jeste v lahvicce? Matej mi ted Bare v nestrezenym okamziku nakapal do pusy, tvrdi, ze dve kapky ale j avubec nevim, kolik toho v ty lahvicce bylo tak bych si to radsi chtela overit. Diky!
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj při pondělku...

21.6.2005 20:07:30
Ahoj holky, tak zse po dlouhé době zdravím, mám tu pěkný ÁČKO, protože nějak nestíhám.

Verísku, ty fotky jsou fakt nádherný. To by mě zajímalo co ty děti doma vidí, kdž se takhle ošahávají :-))))) Jinak ten dnešní den ti opravdu nezávidím, když si to člověk naplánuje, tak to vždycky dopadne nějak jinak než chce, to je zákon padajícího ho..a.

Jinak Lenny samozřejmě závidím, už se nejspíš válí někde u moříčky, to musí být paráda.

LenkoB, myslím, že by jsme byli radši, kdyby bylo trošku chladněji, je tady vedro jak blázen.

Davídek je pěknej šmejdil, vleze kam jenom může, dokonce i na záchod nám dělá doprovod, takže paráda. Dneska jsem ho dala do postýlky, koukám na něho a on se tam postavil, no nestačila jsem se divit kam na to chodí. Skoro celej den jsme byli u našich. Napustila jsem Dádovi bazének, to byla parádička, hrozně se mu to líbí, ale musíme mu napustit teplou vodu z kohoutku, jinak řve, že ho to studí. Je trošku rozmlsanej. Lozil u našich po celým baráku, mamka pěkně zírala. Dala jsem ho na dvůr spát do kočáru, ale tam se mu nelíbilo, takže se v něm stavěl, sedal si apod. No říkala mamka, že se mnou pěkně cvičí. Jinak samozřejmě v tom kočáru ho nemůžu nechat spát bez dozoru, protože kdyby se náhodou vzbudil, tak by vyskočil i když by byl připoutanej. Zkrátka je to pěkný číslo.

Taky bych se ráda pochlubila, že po týdnu bez sladkostí (uááááá):((((, mám dole 1,5 kg, což mě potěšilo.

Tak tak je to teďka u nás.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Ahoj při pondělku...

21.6.2005 17:35:32
Zku...den!!!Manžel odjel s tchánem na celý den na golf,tak já, že si s v. aspoň uděláme hezký den venku, že nebudu muset vařit atd. No, tak jsem nás vyšňořila, psa načesala, nastříkala proti klíšťatům, proti chytání bordelu na chlupy a šli jsme. No a výsledkek úžasnýho dne jsou ztracený brýle, co jsme si min. týden po dlouhý době koupila( brýle nesnáším a jejcih vybírání už vůbec ne)- nechala jsem je asi na lavičce, když jsem V. posazovala v kočárku, když křičela, uvědomila jsem si to asi po 3 min. a makala nazpátek- snad na nejopuštěnější lavičce a i tak byly pryč- 1. nasrání. Po pár metrech mi pes spadl do rybníka z blbýho svahu a nemohl se vyškrábat ven, musela jsme pro něj do vody, fakt paráda. Přijdu domů a chcípla mi nejoblíbenější rybka v akvárku. No, fakt super den. A to mě od včera zase a opět pobolívá ten zatracenej moudrák. Ať už je zítra!!!
Brazilka & Romanka 11/04 18463

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj při pondělku...

21.6.2005 15:00:38
oprava: davam ji do postylky po zadech a ona chce byt na brise...
Brazilka & Romanka 11/04 18463

Re: Re: Re: Re: Ahoj při pondělku...

21.6.2005 14:59:35
Ahoj holky!
tak vam zacalo konecne leto a u nas zacala zima: celke stylove, leje jako z konve, je zima a tma uz v 17.00...:-(
Verisku: no ale to jsou krasny fotecky!!!:-) Ta osahavaci je proste bozi..:-)))A co ta fotka v tlame ze Zoo? Fakt super!!!
Lenny: stastnou cestu a veselou dovcu
Gothic: to jsem rada,z e nejsme samy s tim spanim...vcera v noci zase to samy...nakonec usnula v 23.45 na brise u TV, prenesla jsem ji i s podlozkou v poloze na brise do postylky a uz spala fajn. Ted spi na brise dost casto. Tak jsem myslela jestli to n eni tim, ze ji davam do postylky po zadech, ze ji to treba vytoci, ponevadz chce byt na zadech...vyzkousim dnes vecer. jeste me napadlo, zda ji nestudi postylka, protoze tady uz je zima ( je 20C, v noci i 16C!!), tak ji zkusim nahrat nez ji tam soupnu...jinak uz fakt nevim!:-(
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Ahoj při pondělku...

21.6.2005 14:15:05
Verisku naaaaaaaaadhernyyy fotky.
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Ahoj při pondělku...

21.6.2005 8:26:14
Verisku, uplne uzasny fotecky :o))))
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Ahoj při pondělku...

20.6.2005 23:44:30
Ahojky při večeru. Tak minisrazík se povedl, házím sem pár foteček, jak to dnes v HB vypadalo. Bylo to super, procházka parkem, pak po městě a kafíčko se zmrzlinkou na zahrádce kavárničky. Matýsek se nám moc líbil a podle fotek jak vidíte Verunka jemu:)))
Jinak my snad zažehnali spací krizi, takže spinkáme zase hezky celou noc, ale nezakřiknout! Moc vám všem přejeme ať se to i u vás zhoupne k lepšímu. No a dnes měli poprvé masíčko- kuřecí v polívčičce, takže jsme už i masožravci. Verunka dnes "oslavila" 7 měsíců...

Takže tady dnešní den:

Válení se na dece v parku při procházce a svádění Verunky Matýskem:

Osahávání a další fáze svádění, Verunka odolává:

Svorně pasoucí dětičky:

S pyšnýma maminkama u kafíčka:

A ještě jedna slíbená ze ZOO v Jihlavě z minulého týdne:

Paffi a Ríša11/04 17114

Ahoj při pondělku...

20.6.2005 21:38:17
Tak jsem si chtěla postěžovat a není proč...jsme na tom asi všichni stejně.
Nevím, co se s Ríšánkem děje, ale posední dva dny je děsně ukňouraný a protivný. Nechce lozit, stát ani se nosit, pořád jenom pobrekává. Horní zuby nerostou, teplotu nemá, pěkně papá, tak nevím....doufám, že ho to brzo přejde, jinak zešílím(naštěstí usínání je v pohodě...)
Lenny, příjemnou dovolenou (závidím)........
Cacando, děkuji za dobrý tip na dovolenou s mimísama, už jsem to poslala po kamarádkách dál.....
LenkoB - Ríša se začal taky budit nějak často a bez příčiny, třeba 1/2 hodiny po kojení.....
Gothic - nezávidím, Ríšu už taky v poslední době probudí cokoliv, místo odpolední procházky po městě musím do parku, aby aspoň chvíli spal. Maximálně tě obdivuju, já bydlet s Ríšánkem a Romanem(skoromanžel) v 1+1, tak už dávno visím na nejbližším stromě...
[<<Předchozích 1890] Názory 18911900 z 31954  [Dalších 30054 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.