| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1900] Názory 19011910 z 31954  [Dalších 30044 >>]
klokanik 25522

Re: Re: Re: Hezký pondělek,

20.6.2005 20:25:32
ahoj
tak jsme se vrátili od našich ale asi ve středu znova odjedem i s manžou k nim, protože jak je takovýhle vedro tak je tam super.malá se každý den cákala v lavoru.ještě jsem nekoupili bazének.a moc se jí to líbilo.
Zvládla jsme vše dočíst zpátky.zaujala mě ta knížka dítě a já asi se po ní kouknu.Jinak jsme ráda že se objevil Andílek pořád jsem na ně myslela jestli se jim něco nestalo.To je dobře že je Verunka v pohodě.
Ladko Davídek je fešák.
Lenny přeji vám hezkou povču.
a dál nevím:(
Jinak u nás vše při starým akorát ted byla malá pěkně protivná pořád chce chovat padala jsem večer na hubu měla jsem toho fakt dost.myslím že nám lezou horní zuby.Manža dnes dodělal poslední zkoušku:)dneska nás fotili na plavču pod vodou tak jsem zvědavá na fotky.adélka je pořád na čtyřech ještě neleze dělá spíš takový přískoky ale stejně je všude ani si nesednu a bude hůř:(
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Odjíždíme!!!

20.6.2005 18:28:08
Ahoj holky.
Tak poslední příspěvek před odletem. Letíme dnes v 5h ráno, na letišti máme být ve 3h ráno, uf.
Ještě nemám sbaleno, manžel v práci ... NO comment! Ale mám už většinu připravenou.
Laile roste jednička a dvojka vpravo nahoře. Snad jí to nebude moc trápit a bude si moct tu dovolenou také "užít".
Jsem domluvená s Lenkou, že jí pošlu sms jak se máme a tak a ona vám to sem hodí. Takže se tu mějte pěkně a dávejte pozor na prdelky. Jsme zpátky 1.7. večer.

Pa pááááá!
Gothic 22573

Re: Re: Re: Hezký pondělek,

20.6.2005 18:13:10
Ahojky.
LenkazB- teraz niekedy som ti chcela pisat, ako je to u vas so spanim. A mam odpoved. :-) U nas je to podobne a viac ludi sa stazuje, ze sa im pokazilo zaspavanie, a spanie. U nas kazdy vecer horor, maly je schopny byt hore kludne 7h, pri kupani zaspava, je taky unaveny, ze place a ani sa nechce kupat, no a akonahle je obleceny, ze ide spat, tak ako keby spal 12h, srazu ma kopu energie. Smeje sa v postielke, hra sa tam, stvia sa. No a potom zacne plakat. Najhorsie je ze nechce zaspat ani pri kojeni, je zniceny, ale odmieta zaspat, chce byt proste s nami.Postavi sa v postielke a kuka na nas, a hadze sa, obcas sa dost udrie. Jedine co zabera, ked je tam muz s nim a stale ho poklada, ked sa snazi postavit. Samozrejme to sprevadza hrozny rev, ale po par minutach pochopi, ze ide do tuheho a aspon sa necha uspat pri prse. Potom ho prekladam, to zacne plakat, ale staci ho pohladkat a je dobre. Budi sa ako kedy obcas spi aj 5h vkuse, obcas sa budi co 2h.Uz ho zobudi vsetko aj ked vonku steka pes. :-( Ja som mala vcera uz take nervy, ze som myslela, ze ma porazi. Potom som si poplakala, naliala deci cerveneho a bolo lepsie. A to sme mali vcera 1. vyrocie svatby, takze sme chceli pekny vecer a takto to dopadlo. :-(
Pocula som z viacerych zdrojov, ze v tomto veku sa im dost zacne kazit spanok, vedia sa uz udrzat hore, aj ked chcu spat, no proste hroza. :-((
Okrem toho nechce nic jest, tak som sa vytocila a bude len o mlieku a uvidime. Inak je dobry, vesely rano vstava okolo 7,30 a po 1,5-2 h zaspi na 3h, to je nas novy rezim :-))
Teraz odmietal spat, tak som ho vykopla, isiel s muzom na letisko 1. krat budu sami takto autom, tak mam aj strach, ale potrebovala som si oddychnut.
Ked nieco zase vymyslis na Romcu, tak daj vediet typy :-)))
Brazilka & Romanka 11/04 18463

Re: Re: Hezký pondělek,

20.6.2005 14:41:00
Ahoj holky,
koukam,z e jste si pekne o vikendu uzivali! To je parada.
Ja jsem tady mezitim na prasky z Romci. Uz treti noc blazni se spanim: v 21.30 usina ale ve 22.00 se s revem vzbudi a chce byt u me v naruci. Asi tak za 5 minut zase tvrde usne a pri polozeni do postylky opet rve jak kdyz ji vrazdim a tak to jde furt dokola az do 24.00!!!:-(( Co se to deje? Byla nakojena, vykakana, brisko mekke, teplota zadna, ani horko ani zima, zuby zatim nevidim...no myslela jsem, ze ji o pulnoci snad zahodim! ;-) No a v 6.30 uz by vstavala. Nastesti jsem ji prenesla k sobe a ukazala ji,ze je jeste brzy,nakojila ji a tak zase usnula a spala do 9.15. Jejej, to jsem si pekne postezovala!:-)
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Hezký pondělek,

20.6.2005 12:01:35
Ten penzionek ma stranky www.navysocine.penzion.com, ale my jsme tam byli od www.infodomecek.cz, takze to nebyla jako individualni dovolena, ale takovej specialni pobyt pro male deti s plavanim miminek, aquaaerobikem pro maminky a vytvarnou dilnou po vecerech (tam jsem ale ani jednou nebyla). Jo a taky s hlidanim deticek v dobe toho aquaaerobiku. Ale ja tam byla s manzelem, takze jsme si pindu hlidali sami :o)
Ikula 27147

Hezký pondělek,

20.6.2005 11:37:28
venku je zase krásně, tak to bude málo příspěvků.
Chtěla jsem Amely pochválit fotky ze srazíku, jsou krásné.
Verísku, a ty dej vědět, jak probíhal minisrazík se Sylvou.
Cacando, tak je vidět, že jste si dovolenou užili. Nevím, jestli jsi to sem psala, ale co to bylo za penzionek? Jestli jsou takhle připravený na rodiny s dětmi, tak by se to mohlo hodit.
Kajdo, snad už budete mít tu přestavbu brzy za sebou. Ale podle toho, co píšeš, to určitě bude stát za to. Mmch dnes jsem upekla margot buchtu podle tvého receptu a je to dobrota. Všem doporučuju!
Lenny, ať má Laila ty horní zoubky brzy za sebou, aby ji moc netrápily. Co si ty děti musí všechno vytrpět.
Naďo, nedělní výlet do Průhonic jsme měli taky naplánovaný. Jenže manžel byl táááák unavený, že jsme skončili zase jen na Kampě. Ale zrovna se tam konaly Chodské slavnosti, tak to taky bylo hezky strávené odpoledne. Hudba, kroje, klobásky, koláče, no prostě prima.
Naďa+Esterka+Valinka 23187

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srazik

19.6.2005 21:33:31
Ahojky při neděli :-)

Mě je dneska strááášně pěkně. Byli jsme na malém rodinném výletě v průhonickém parku-jen já, manža a esterka. Prošli jseme se, povídali si, zašli na obídek na zahrádku- no prostě takhle hezkou neděli jsem už dlouho potřebovala.
(Koukám, že tu nikdo není, tak asi taky všechny procházkujete :-))

A novina-E.pochopila jak se pije z netekoucího hrnečku avent-hurá.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srazik

19.6.2005 20:09:33
Ahoj holky!
Tak jsem si říkala, jak budu dočítat a ono nic :o) Asi jste byly všechny venku jako dnes my.
Dnes jsme šli na procházku kolem koupaliště a bylo úplně narváno. Hezký jak tam všichni dováděli ve vodě a tak :o)
Jinak už je to definitivní, lezou nám horní zuby. Je mrzoutek a u jídla poplakává. Pořád chce spát. Dnes se mi konečně povedlo se tam podívat a je tam pořádná bílá boule! Ty horní zuby jsou asi nějaký veliký, ne?

KRÁSNÉ FOTKY ZE SRAZÍKU!!!!!
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srazik

19.6.2005 8:18:43
Amely - jojo, koukala jsem na tofky, jsou opravdu super, ani nevím, že jsi ho tolikrát fotila. A jak sedí u mě na klíně a zívá - ta je dobrá:-)
Verísek+VELAMATO 23592

Re: pro LAILU

18.6.2005 22:35:46
CACANDO? krásný fotečky, malej je podle fotek celej taťka, viď???

PLAVÁNÍ, my jdeme zítra na 2. lekci Plaváčka, pak až 1. týden v srpnu na týdenní minikurz apak až v září, ale V. zatím nadšená, tak mám radost a tchán má na zahradě bazén, tak budeme trénovat v létě tam:)))

Jinak já mám dnes krásný zážitek s Verunkou z dvorečku od prababičky na vesnici, kde jsme dens byli- Veru na dece zjistila, že dělá na zemi stíny a pořád je honila ručičkou a pak schválně různě kroutila ručičkama, rozevírala aje a pozorovala je na stínech na zemi, no děsná sranda, všechny nás tam děsně pobavila, je to pusnika milovaná. A jedna dobrá zpráva, minisrazík se sylvou a Matýskem vypdá na poledne v pondělí, tak se už na Matýska moc těšíme...taky tady nějak mám po kamarádkách pusto, LENKO z B- jsem se během života něujak často stěhovala a mám je rozeseté všudekude jen ne tady...
[<<Předchozích 1900] Názory 19011910 z 31954  [Dalších 30044 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.