| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srazik18.6.2005 22:27:33
Ale neni to idelani... Spousta cizich, cakajicich lidi, nebudou tam ty pomucky, co jsme zvykli atd. No ale alepson neco. Ted mel tydenni nalejvarnu, plavco kazdej den, tak bych fakt nechtela, aby to zapomnel :o(
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srazik18.6.2005 22:25:39
Lenny, asi te zklamu, ale v Letnanech pres prazdniny vubec ty kursy nejsou. Dalsi kurs zacina az 20.9. Taky me to stve a bojim se, ze to, co se do ted Filda naucil, zapomene za ty skoro 3 mesice "abstinence". Budu s nim holt ted v lete chodit do bazenu individualne. Adi do tech Letnan (je tam pry skoro nejlepsi voda pro mimina), ale jako sama bez instruktorky. Stejne uz presne vim, co se ma delat.
|
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srazik18.6.2005 22:20:11
Ahoj!
Cáco, moc hezké fotky :o)) Musím se tě někdy zeptat na to plavání. Začalo se to Laile strašně líbit, vůbec nepláče, cáká kolem sebe a je nadšená. No jenže problémek... Od července máme začít plavat 2x týdně a to já prostě nezvládám. Je to pro mě docela nelehké cestování na to Kladno, takže jednou týdně je to tak akorát, navíc to nemám ani lehké s autem. No ale jednou týdně to asi prý nepůjde, protože bychom byly pozadu oproti jiným dětem. Jenže kvůli tomu toho nechci nechat právě když jsme se začaly učit potápění a Laile se to začalo moc líbit. Napadlo mě tedy začít chodit do těch Letňan. Chodíš jednou týdně, viď? A už se potápíte? Jinak Laila mi zase odmítá pít mlíko. Chce jen přesnídávky a čaj když má žízeň, ale když jí nabídnu flaštičku s mlíčkem, trošku jí nateče do pusinky a spustí pláč. Je to děs, jsem z toho zase trošku na nervy. Tohle dělala když jí rostly spodní zoubky. Tak nevím jestli je teď zase kvůli zoubkům :o(( Vypadá to, jako by jí tam to mlíčko nějak pálilo, štípalo nebo tak. Já nevím, sakra! |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srazik18.6.2005 22:20:07
Diky za pochvalu fotek... Jojo Amely, to je nas tatik :o) Byl uplne uzasnej, hlidal Fildu v dobe aquaaerobiku pro maminky, kdyz jsem sla na kosmetiku, na manikuru a dokonce jednou jsem si sla dat sloficka i po obede :o)))) No fakt parada...
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srazik18.6.2005 21:40:41
Ještě jsem chtěla narychlo pozdravit Cácu, moc pěkný fotky! Filda zas o něco vyrostl :-O To je muž, na té prostřední fotce? Před chvilkou jsem přijela z chaty, tak nestíhám. Musím běžet něco dělat. Vše nejlepší všem k mininarozkám, jsem ostuda, zapomněla jsem se dívat, kdo slaví :-( Tak se omlouvám.
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Srazik18.6.2005 21:38:34
Kajdi, koukala jsi na rodinku na fotky? Matýsek tam na některých vyšel hezky :-)
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Srazik18.6.2005 21:37:06
Cáco - fotky jsou opravdu super, hlavně ta poslední v tom Snoopy tričku:-)
|
|
|
Re: Re: Re: Srazik18.6.2005 20:29:44
Tak slibene fotky, snad se nebudete zlobit za tapetovani: z plavani, z hernicky a z vyletu na Vysocine :o)
![]() ![]() ![]() |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Pozdrav18.6.2005 20:10:06
Ahoj holky,
jdu vás jen pozdravit a jdu zalést na sedačku a dívat se chvíli na tv, hrozně mě bolí hlava as tak zalezu do peří. Já jsem ode dneška zase doma, ale v pondělí zase ještě jedu do pátku k našim, snad už tohle stěhování skončí! Už jsou na naší střeše okna, vypadá to mooooc hezky. Mám i jedno přímo nad kuch.linkou, to bude super! Strašně se na to těším. Lenko - jak je to s těma zubama?? Nečetla jsem vás zpětně, mám zase týden Áčko a to číst? - na to nemám, teď určitě ne. Páteční sraz - super - Človíčkov byl dobrý nápad a já alespoň zjistila, že už KONEČNĚ existujou vyhrazená parkoviště pro mámy s dětma (je to v Metropoli). |
|
|
Re: Re: Srazik18.6.2005 20:05:01
Ahoj holky! Zdravim vas po tydnu...
Na Vysocine jsme se meli krasne, pocasi dobry, ubytovani i papani vyborny. Plnej penzionek maminek s detickama od 6 mesicu do cca 4 let, no sranda :o) Super zazemi pro deti, hernicka, bazen s teplou vodou, mikrovlnky, rychlovarne konvice, postylky k zapujceni atd. Fifina tam oslavil 7. mesicu, prospal poprve celou noc a zacal pit cajcek... HURAAAAA :o))) Jo a asi mu brzo poroste dalsi zub (dvojka dole). Uz tam ma takovou bilou tecku videt, ale zatim necinka... Zpatky jsem moc necetla, tyden bych asi nezvladla, jen jsem zaregistrovala, ze jsem prosvihla nejakej srazik. Beeee :o((( No tak snad priste... Kdyz to nejak zvladnu, hodim sem par fotek na ukazku :o) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.