| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Srazik18.6.2005 14:40:06
Taky preju k narozeninkam.
LenkoB me vlasy zatim padaji radostne dal. Taky uz netrpim syndromem "opustene" matky a radostne deti prenecham manzelovi.U me to nebyva dele nez na dve hodiny kvuli kojeni.Ale s Vercou jsem nesla od ni na krok do 8.mesicu a dlouho mi trvalo se "osamostatnit":). Ty tam vazne nemas zadny kamosky na pokec? To je blby.Ja mam teda asi stesti.Kazdy tyden se tady schazim s 3-6 ceskama s detma a to same s americankama.Pravda je,ze se spoustou mamin jsem se seznamila az po tom,co jsem byla doma a mela dite.Do te doby jsem porad pracovala,takze jsem ani poradne nevedela,kdo bydli v ulici. Prilet za mnou,mas to kousek:). Natalka zatim moc vlasku nema.Chutna ji vsechno,co ji nabidnu.Jelikoz ji jenom 1x denne pevnou stravu a musim tri dny cekat kvuli alergicke reakci,tak nemame odzkousene jeste vsechno.Zatim jedla s chuti jablicko,banan,hrasek,"sladke" brambory (yums),ryzovou a ovesnou kasi. Fotky ze sraziku jsou super. |
| Brazilka & Romanka 11/04 | 18463 |
|
|
Srazik18.6.2005 14:11:57
Ahoj holky!
Teda fotky ze sraziku jsou bajecne moc vam zavidim a jako vzdy jsem se u nich tradicne rozbulela, ze bych sla taky a ze jsem tu sama...no , mam dost...:-))) Deticky jsou k sezrani a je super jak spolu dovadi. Kdyz Romca potka nejake miminko, tak jen kouka a dela, ze tam nikdo neni, maximalne do deti kopa... Za 14 dni za mnou prijede muj milovany braska, desne se na nej tesim ale taky si preju aby snad radsi nejezdil, protoze dobre vim jak budu rvat az bude zase odjizdet, no jsem ja normalni???? Gratuluju vsem oslavencum k mininarozeninkam. Verisku: ten stesk znam. Tuhle me tatka poslal at si jdu do mesta, neco si tam koupim a orazim si,zajdu s nekym na pokec, ze se o malou postara. Samozrejme, ze jsem se vratila velice brzy, taky se mi styskalo...ja jsem bez kocarku jak bez rukou, he he he...:-))) Chtela jsem se zeptat, jak jsou na tom vase miminka s vlaskama? Nam se ted nejak rozrostly, mame svetle hnedy, na slunicku pak jako panna Zlatovlaska. Co ty hubnouci kremy, uz mate nejake vysledky? Ja jsem zjistila, ze mi uz nepadaji vlasy, tak mam radost!:-) Chutna vasim prckum ovoce? Romana nenavidi banan a hrusku, zatim...chutna ji jablicko, svestka, papaya, jakykoliv meloun, caju, pomeranc a mandarinka. Dal jsme se zatim nedostaly..:-) |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
pro Verunku18.6.2005 10:02:36
Verunce od Andílka taky přejeme všechno nejlepší k narozeninkám.
|
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
pro LAILU18.6.2005 9:57:45
všichni na Tebe včera zapoměli i my, tak ti dneska opožděně přejeme všechno nejlepší k narozeninkám.
![]() |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Čauvec!!!17.6.2005 23:21:21
Krásný fotečky ze srazíku, závidím vám to, pražandy!
|
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
Re: Čauvec!!!17.6.2005 23:15:11
Laďka, tuto
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina17.6.2005 23:15:10
Tak jsem asi nenormální, ale já už jsem od 8hod. doma z akce PRASE- byla jsme tam od půl 3. a manžea mi měl V. dovézt na kojení kolm půl 6. a pak půl 8., nakonec dojeli až v 7hod. a mně už se tak stejskalo, že jsem se sebrala a odjela s nima domů:))) Ale i tak to bylo fajn, byť ne do noci, jak jsme plánovala, ale odpočinula jsem si, popovídala a těšila se na moje zlatíčka domů...Nejsem asi moc normální, co???
Jinak my možná spácháme nějaký ten srazík se Sylvou a Matýskem na Vysočině- od včerejška je tady kousek od HB, ale mají nějaké oslavy narozenin v rodině, tak mi dá vědět, kdyby jí to vycházelo a pokud budeme i my "volný". Ve čtvrtek nám to nevyšlo- dala mi to vědět pozdě a my byli celý den na výletě a dnes mohla odpoledne po 2.hod. a to já zase byla na té akci prase, tak snad o víkendu...Tak pak taky přispějeme nějakými fotečkami Verunky a Matýska, bylo by to super, Matýsek je jen o den mladší než Verunka:)))a moc hezkej:))) Tak dobrou. |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Z mezinárodního srazíku ...17.6.2005 22:33:19
Uff, to jsem si dala. Fotky z dnešního srazu jsou v albu na listopadkách. Bylo to fakt super! V človíčkově jsme děti vypustily do takové šusťákové ohrádky s plyšákama a polštářkama pochybné čistoty:-) Ale jim se tam evidentně líbílo, nejvíc naší světoběžnici z Londýna :-) Ta tam vydržela nejdýl.Sebastian byl chudák z holek tak paf, že se z nich rozbrečel a šel zpátky do bezpečné náruče maminky:-) Ani se mu nedivím, jsou to pěkný rošťačky, ty naše holky. Zas jsme se sešly v nové sestavě, to je paráda. Za chvilku se budem znát všechny :-)
Andílku, byla jsi fakt pohřešována. Nemohla jsem srovnávat naše dvojče na dálku, jak nám roste:-) Ta svatba, to snad ani není možný.To vymyslí jen život, takové zápletky. Ještě, že je malá v pořádku. Hoď taky nějaké fotky, ať vidíme,jak ti roste. LenkoBrazilko - Romanka si to tam nakonec oblíbí, jen co zjistí, že jsou tam fešáci trenéři a samoobsluha hraček :-) Verísku, grilování závidím. Docela bych si dala nějakou akci bez toho malého třeštidla. Ale kdo ne,co? A Telč si určitě někdy naplánujem na výlet. Minulý rok jsme byli na Orlíku a tam se to zas moc líbilo mě.Bylo krásný počasí a nádherný výhled na řeku.Tak kdybyste měli někdy někdo cestu kolem, tak se tam podívejte. Je to tam jak v pohádce, jak okolí, tak zámek a vstupné je za hubičku. |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Z mezinárodního srazíku ...17.6.2005 21:12:33
Tak máte to album, tak šup tam s fotkami, ať se můžeme podívat.
Nazvala jsem to zase jako sraz, aby to šlo abecedně za sebou a šlo to dobře najít. Jsem grogy, jdu spát. Dobrou!!!! |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Z mezinárodního srazíku ...17.6.2005 20:52:21
Lenny, ještě než budu reagovat na příspěvky, mohla bych tě poprosit o založení alba na dnešní srazík na Zlíčíně? Nazvi to třeba Človíčkov 17.6.05, nebo jak chceš. Chci tam dát taky nějaký fotky. Předem děkuju moc, moc, moc :-)
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.