| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1930] Názory 19311940 z 31954  [Dalších 30014 >>]
Ikula 27147

Re: Z mezinárodního srazíku ...

17.6.2005 20:47:34
Vyšlo mi to samozřejmě mrňavý, takže na první fotce je Bastík s maminkou a na druhé Nina a Danielka.
Ikula 27147

Z mezinárodního srazíku ...

17.6.2005 20:44:42
.. alespoň dvě fotky

Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Čauvec!!!

17.6.2005 20:36:51
Ahoj!!!

Vítám zpátky Andílka! To byl tedy příběh - šílený! Hlavně, že všechno dobře dopadlo.

Ká, to je tedy příběh, ach jo. Moc bych tomu tatínkovi přála, aby bylo to miminko zdravé a vše se povedlo, ale zní to příliš idealisticky, se obávám.

Dnes jsem brečela u zpráv kvůli tomu 2 letému chlapečkovi ze Slovenska. Zabili ho ti únosci v Kambodži. Je to strašný!

Dost takovým příběhům.
Gothic 22573

Re: Re: Čauvec!!!

17.6.2005 19:39:28
A este som zabudla pochvalit Verunku-Andilek ja len pozeram, co vy uz vsetko viete!!
Gothic 22573

Re: Čauvec!!!

17.6.2005 18:50:56
Caute.
Andilek konecne ste sa ozvali, uz sme mali o vas strach! To je dobre, ze zase budes pisat, uz sa tesim na tvoje komentare a co mate nove.
Tak ste si uzili, len co je pravda. :-( Snad ste si vybrali vsetko zle na 100 rokov dopredu a teraz budete mat len pekne chvilky.
LenkazB-tak super, ze sa kocke Romanke plavanicko a ujo instruktor zapacil.
Erika-oki, uz mi to doslo, idem na to :-)
Laďka+2 25367

Čauvec!!!

17.6.2005 16:13:46
Ahoj holky,

u nás se teďka spinká, tak mám chvíli na vás čas.

Eriko, mohla bys prosím ještě jednou napsat ten odkaz an tvůj porod??? Děkuju.

LenkoB, díky za pochvalu Davídka, teďka má (teda 8.6.) 9200g, už jsem to psala, zhubl nám za poslední měsíc o 200g.

Verísku, ty se máš. Pobavíš se a ještě si odpočneš od mateřských povinností. My jsme byli na seleti asi před měsícem, ale s malým a 4.6. slavil táta narozky, tak jsme opíkali krůtu, to byla taky parádička. Takže vím, že se budeš mít dobře.

Andílku, gratulujeme k zoubečkům a ke kecání. Jinak svatba u vás teda opravdu nebyla vůbec nudná. Ještě, že je Verunka v pořádku. To bude mít ségra manželství na celej život!

ká, článek jsem četla taky už ráno, je to hrozný. Ale moc bych nevěřila tomu, že když mimčo přežije, že bude v pořádku.
Erika a Peťko 20613

Gothic

17.6.2005 15:15:55
posielam ti môj životopis, ako som ho poslala jednej kamoške, s ktorou som sa zoznámila cez Babetko. Máme dosť podobné osudy, je to fakt dosť dlhé, niektoré veci moc osobné, tak ti to radšej posielam na tú adresu na Azet...
Brazilka & Romanka 11/04 18463

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina

17.6.2005 14:43:11
Ahoj holky!
Vcera bylo opet plavco a Romca bulela jen na zacatku a pak jeste kdyz ji dal do vody a potom uz ne. Pekne plavaliUkradla tam polystyrenovou rybicku a kdyz jsem ji chtela pri odchodu vratit tak rvala....:-))) Tak jsme si ji mohli vzit s sebou...he he he...
Ladko: Davidek je nadhernej,sikovnej rostacek, Romanka ma fakt super napadnika! KOlik ted vazi?
verisek: pekny vylet, hlavne, ze jste neztratili hlavu a cekali az bude hezky. Dnes to prase bude asi parada, co!
Gothic: ta knizka vypada dobre, asi si ji taky poridim. Neco jsem si koupila tady ale je to jen do 2 let ditete.Navic radeji si to prectu v cestine,ze...:-)
Ka: clanek je hustej...
Andilek: teda to byla ale svatba! GHlavne ze vse dobre dopadlo, proste jako v pohadce!:-) S tim padem me uplne zamrazilo...mas pravdu, spechat s miminkem se ale vubec nevyplaci...
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina

17.6.2005 12:04:21
ANDÍLKU, no to je síla, to je na román! Hl. že vše nakonec dopadlo dobře, ale nervy pěkný:)))

Já mám dnes odpoledne prase s lidma z práce- slaví se jedny padesátiny a jedno nové mimčo:)))Venku je na to hezky, už s emoc těším, manža mi bude vozit V. na kojení a celý den ji bude mít na starosti vč. koupání a uspávání, naštěstí už se vrátila ke svému spacímu normálu tj. budí se až tak kolem 6.hod. ráno a chodí spát mezi 7. a 8.hod. večer:)))
Andílek, Verunka 18.11.04 16125

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina

17.6.2005 11:51:17
Ahoj holky,
tak se asi po měsíční absenci hlásím, že pořád žiju :o) Byla jsem s Veru u mamky, aby nebyla v baráku sama, když umřela babička.

Co u nás nového? Verunka má 2 zoubky, ten druhý jí vylezl minulý týden - skoro měsíc po tom prvním a pořádně si to protrpěla. Krásně dělá "papa", když na ní někdo zamává rukou a řekn epapa, tak na něj taky zamává ručičkou, občas se jí povede i "paci paci" :o) ale to musí mít vyloženě náladu. Jinak se teda pořád přetáčí jen na jednu stranu na bříško a zpátky se jí taky nechce, ale ona je mrška trucovitá a dělá si, jen co vyloženě chce :o) Včera jsme konečeně vyměnily plavání ve vaně za plavání v bazénu a Verunka zázračně přestala plavání bojkotovat a v bazénu se jí moc líbilo. Byla tam suverénně nejukecanější ze všech miminek, povídá babababa, gagaga, bebebe, ejejej, ehehehe. V tom asi bude po manžovi, ten dřív než chodil, tak krásně mluvil.

Jinak moje ségra se šťastně vdala, sice měli nakonec místo velké malou svatbu, ale měli jí. Já jsem jí měla jít za svědka, jenže Verunka půl hodiny před obřadem mi při přebalování spadla z gauče hlavičkou na skleněný stolek. Fakt nikomu nedoporučuju přebalovat ve spěchu ještě v cizím prostředí, byl to mžik a Verunka byla dole. Měla tam bouli a modřinu jako kr... a k tomu začala zavírat očička, takže nevěsta pohotově zavolala záchranku a já s Veru jsme místo do kostela jeli do nemocnice. Když nás vezli, tak houkali a tu cestu teda nikomu nepřeju, byla šílená. Tam jí dělali rtg hlavičky a i když ta boule byla hrozná, naštěstí jí kromě boule a modřiny vůbec nic nebylo, takže nás tam ani nenechali na pozorování, jak původně měli v úmyslu. Tak jsme s Verunkou nakonec stihli i posledních 5 minut obřadu. V nemocnici jsme byly pěkná atrakce - nastrojená Verunka v bílých šatičkách, já s myrtou v kostýmku a vyzvedával nás manža se svatební panenkou na autě :o) Chudák moje ségra, ta si se svatbou užila, nejdřív přesně 3 týdny před tím umřela babička, pak mamka byla v nemocnici s ledvinovou kolikou - a to nikdy s ničím nemarodila, do toho ségry dr se nezdál ultrazvuk - mimčo se moc nehýbalo a mělo hlavičku v záklonu, takže dr jí poslalala podrobnější utz - nakonec je naštěstí všechno OK a čeká chlapečka, pak chvilku před obřadem spadla Verunka, do kostela svatebčané jeli v šílené bouřce a ženich tam dojel jen tak tak v autě s píchlou gumou - musel píchnot někde cestou. Kdybych u toho nebyla, tak bych tomu ani nevěřila. Asi jednou budou spolu hrozně šťastný, když měli takové problémy se svatbou.

Jinak doufám, že teď už tu budu zase normálně častějc - moc jste mi chyběly... A jdu zkusit přečíst aspoň trošku zpátky.
[<<Předchozích 1930] Názory 19311940 z 31954  [Dalších 30014 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.