| Zuzana+dcéra(04/01),syn(07/04) | 850 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina17.6.2005 11:49:10
Hmm, tak podobný prípad sa stal na Slovensku. Išlo o matku, ktorú postrelil manžel - nezistilo sa či náhodne alebo úmyselne - a následne spáchal samovraždu. Matka bola tehotná, udržiavali ju v kóme na prístrojoch, neskôr v kóme porodila. Tuším okolo 28. TT, neskôr zomrela. Dieťa sa podarilo zachrániť, vychovávajú ho starí rodičia, je však slepé.
|
| K&K | 30789 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina17.6.2005 10:27:22
Dobry den po ranu :-)
Snad bude hezky den, aby jsme mohli zase vyrazit do prirody. jinak jsem dnes na netu objevila zajimavost: http://www.novinky.cz/05/88/88.html uz vidim ty prispevky, co na to napisete. Asi nezustane jedno oko suche. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina16.6.2005 22:45:36
Ahojky při večeru, tak hlásíme úspěšný návrat z výletu, ale nebylo to jen tak. Ráno se probudíme a venku liják jako blázen, obloha černá, tak jsme to už jako pesimista vzdávala, manžel jako optimista neklesal na mysli a tak jsme sice asi o 3 hod. později než jsme plánovali vyrazili do Jihlavy do ZOO, bylo to super,máme nádherný fotečky a hlavně Verunka už na ty zvířátka koukala úplně s nadšením, úplně jinak než v té Praze před 2 měsíci. Taky bych řekla, že je ta JI ZOO pro mensší děti lepší, zvířátka jsou blíž, líp vidět, mají to tam moc krásný, i pro větší dětičky spoustu vyžití. Moc doporučuju až tady budete někdy na výletě. Jinak Telč jsme už pak samozřejmě nestíhali, takže jsme ji odložili na příště až bude počasí hezký ajistý a ne jak dnes, že každou chvíli vypadalo, že bude pršet. Jen jsem díky výletu a tomu, že jsme na net vlezla až teď přišla o minisrazík se Sylvou, která mi dnes psala mailíka, že je na Vysočině:(((
Jinak jste mě zase pěkně vystrašili s tím, co všechno se těm našim broučkům může stát. LENKO? díky moc za mailíka, fotečky, moc se nám to líbí...Teď jsme na to koukali, tak se možná ozveme:))) |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Karambol16.6.2005 22:43:40
Ladko Davidek je teda peknej rostak:).
Ta knizka vypada zajimave.Previty jsem cetla dve dily,je to dobry letni cteni. |
| Naďa+Esterka+Valinka | 23187 |
|
|
Re: Re: Karambol16.6.2005 21:12:22
Tak jsem prave Daniele (Ztracená)potvrdila srazík zítra ve 14:00 u fontány.
Teda Ladko, ty se máš naco těšit, máš pěkného roštáka :-) Dítě řve jak o život-musím běžet... |
| Ikula | 27147 |
|
|
Re: Karambol16.6.2005 21:05:02
Tedy, ty děti jsou tedy kaskadéři! Ale, Laďko, dobrá výchova. Ať si hraje se žehličkou od malička a za pár let už může žehlit. To se mu do života určitě neztratí...
|
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Karambol16.6.2005 20:56:14
Teda holky, když to tak vidím, mám se na co těšit! Koukám, že Davídek leze až na záchod :o)
Amely, máš pravdu, alespoň člověk ví na co si má dávat pozor. |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Karambol16.6.2005 20:34:06
Lenny, tak promiň :-) Ale věř mi, je lepší to sem všechno napsat.Některé věci člověka ani nenapadnou, že by na ně měl dávat pozor. Laďko, pěkný fotky. Davídek je pěšknej rošťák. Toho už nemůžeš spustit z očí ani na minutku.
|
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: Karambol16.6.2005 20:30:47
Tak se to podařilo.
Holky bylo to hustý s tou žehličkou, ale ještě, že byla studený, jinak bych se zbláznila. Mám o něj hroznej strach. |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
znova16.6.2005 20:28:52
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.