| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Karambol16.6.2005 20:25:52
Holky, to jsou strašný zážitky! Uf... Pěkně mě tady děsíte! Hlavně, že jsou všichni v pořádku!
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Karambol16.6.2005 20:21:25
No pěkný, Laďko.Máte u vás veselo. Danielka mi už taky leze po celém bytě.Už pochopila, jak střídat ty ručičky. S tou žehličkou mě úplně zamrazilo. Já kvůli tomu přestala žehlit, když je malá vzhůru, aby jí na sebe nestrhla. Člověk to nemůže všechno uhlídat.Jedna nepozorná vtěřinka a pak aby si to vyčítal celý život. Z horkýchnvěcí, hlavně z vařicí vody a jídla mám hodně strach. A pak taky z oken. Starší dcera mi vylezla při poledním spánku na parapet u okna z postýlky, ze které nikdy předtím nevylezla. Přišla mi to tenkrát říct sousedka :-( Tak sjem se plížila potichu k oknu a strhla jí dovnitř. Bylo to sice jen první patro, ale nad chodníkem. Takže se na to vážně nedá spolehnout, že ty děti něco neumí. Nauší se to v nejmíň vhodný okamžik. Zapomněla jsem říct, že jí nebyl ani rok a ta postýlka nestála u okna. Dodnes nechápu, jak tam vylezla.
|
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Karambol16.6.2005 20:11:36
Přeju krásný navečer,
musím se s váma podělit o to, co se u nás dneska dělo. Dopoledne jsem dala Davídka spát do naší postele, lehla jsem si k němu a počkala než usne, potom jsem šla do kuchyně mu chystat obídek. Asi za 5 minut se na něj jdu podívat jak krásně spinká a ejhle............. Davídek mezi dveřma s úsměvem na rtu se mě plazí naproti. No myslela jsem, že mě trefí šlak. A aby toho nebylo málo, tak jak jsem dneska uklízela, tak jsem zapoměla nechat Davídkovi žehličku na zemi,aby si s ní mohl hrát a nechala jsem ji na repráku, cca 35cm vysoko od země, no a co se nestalo, samozřejmě ji na sebe hodil, začal řvát jak blázen, slzy jako hrachy, hrozně jsem se lekla. Za chvíli se smál, tak si myslím, že je to v pohodě, ale samozřejmě má na čele modřinu, tak je mě ho líto. Už vidím, jak je to těžký je uhlídat a to jsem si myslela, že nebudu patřit mezi ty, kterým dítě padá z postele a pod. Ale mýlila jsem se. Jinak trošičku odmítá obědvat zeleninku, si to bude tím teplem. Ale ovoce mu chutná na kila, dneska měl zase šťávičku z melounu, to byla mňamka. taky děkuju za pochvalu Davídka. |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina16.6.2005 20:09:52
Ahoj Ká, já jsem jí dnes sehnala v Praze u Anděla. V knihkupectví Kanzelsberger u metra. Stojí 399,- a mají jí i na netu - http://www.kanzelsberger.cz/katalog.asp, ale tam je asi nějaké poštovné.Buďto ti jí můžu koupit a předat na nějakém srazíku,nebo jestli si jí chceš koupit sama, až pojedeš do Prahy. Na stránkách toho knihkupectví jsou i všechny jeho pobočky, třeba máš nějakou poblíž.Jinak vypadá vážně dobře, ta knížka. Jsem nadšená, že jsem jí sehnala.
Jinak včera byl v Praze nějaký hororový den, co se týkalo porodnic. Muž vezl nakonec tu naší sousedku do Vinohradské nemocnice a prý jim řekli, že je to jediná porodnice v Praze, která má ještě jedno místo volný. Pak by prý museli do Kladna, pokud to nebyl nějaký nejapný vtip. Byly pěkně naštvaný, v Motole měli už zaplacený i poplatek za tatínka u porodu. Prý neměli dost doktorů :-( Tatínka poslali z Vinihrad domů a holčička se narodila ráno nějak narychlo, tak přijel až 1/2 hodiny po porodu. No, hlavně, že jsou všichni v pořádku. Danielka tu bude mít kámošku a Dan parťáka pro výlety s kočárkama.Nakonec i já nebudu muset courat s kočárem sama jako dosud :-) |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Čtvrtek16.6.2005 20:06:34
Ahoj! Tak jsem tu nějaký den nebyla a říkala jsem si jak budu muset dočítat a ono nic :o) Pár příspěvků tu bylo, ale není to tak dramatické.
Jen je problém v tom, že od té doby co jsem to četla a dostala se zpátky k pc (musela jsem nakrmit Lailu), jsem zase všechno na co jsem chtěla reagovat zapomněla :o/ Pamatuji si ale fotečky Davídka! Je to úžasný smíšek a vypadá starší tak od dva měsíce! Fakt moc hezké fotky! Jen tam asi nějaké vypadly, ne? Tak ještě jednou sím!!! Nám dnes přišly doklady k dovolené a šok.... Odlet z ponělí na úterý v 5h ráno - sraz na letišti ve 3h ráno :-OOOO |
| K&K | 30789 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina16.6.2005 19:31:51
Gothic diky. Ptala jsem se v knize a bohuzel nemaji. U nas byla vydana v roce 1998, pry ji jeste v roce 2003 prodavali, ale ted neni. Proste si budu muset pockat na dotisk nebo shanet po knihach, treba by se jeste nekde nejaky neprodany kus nasel. Anebo do knihovny - zapujcit, jestli vedou :-)
ALe toto je typ knizky, ktera je lepsi v domaci knihovne, nez v mestske. |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina16.6.2005 19:20:04
Ka specialne pr teba :-))
![]() |
| K&K | 30789 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina16.6.2005 9:54:46
Gothic, promin ze jeste otravuji, ale mohla by jsi tu knizku vyfotit a hodit sem obrazek? Dekuji.
Jinak Verco, Previt je skvelej, ma to i pokracovani - Kdo to tady chodi. Je to taky utla knizka a cte se jednim dechem. To je v letu vsechno, moc vsechny pozdravujeme.....zase bezime |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina15.6.2005 23:19:55
Laďko, máte vážně nádhernýho chlapečka! A taky už krásně stojí.No, on je přece kus chlapa, tak má dost síly. Se srazíkem zatím počítám. Míšo, je mi moc líto té tvé cácorky.To je hrozný, když se dětem něco stane. Člověk by tu jejich bolest vzal nejradši na sebe. To bude určitě dobrý, uvidíš :-)
Po té knížce se podívám. Chtěla bych něco podobného a tahle vypadá oopravdu zajímavě. Dokonce mám do toho domu knihy myslím nějakou poukázku na slevu, tak bych to aspoň využila. Před chvilkou vezl muž do Motola sousedku s mužem (nemají auto), praskla jí voda.Tak se těším brzy na nového človíčka. Bude to prý holčička.Do toho Motola pro ně musí znovu dojet, protože Motolská porodnice má plno a Podolí prý taky nepřijímá.Tak to jsem zvědavá, kde skončí. Snad bude přijímat aspoň Apolinář. O těch ostatních jsem nic moc dobrého neslyšela. Ježiš, ještě že se nám nic podobného nestalo. člověk se tam jde před porodem podívat, aby věděl, do čeho jde a pak tohle. Tak hlavně aby bylo mimčo O.K. Všechno ostatní člověk překousne. KOukám, mimča se činí a učí se první říkanky ! Tak to taky začnem zkoušet :-) Zatím jsem dělala jen berany, berany, duc - a to už to čeká a přivírá očíčka a jde mi hlavičkou naproti. Je to fakt sranda. Teď už to bude čím dál veselejší. |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina15.6.2005 21:51:56
Ladka Davidek je prekrasny smiesko ako vzdy. :-) On uz sa sam stavia??
Verisek hej, hej, mne to je tiez teraz smiesne, ale vtedy som si nejak oskrela ucho a chvilu som mala pocit, ze som si natrhla ucho. :-) Samozrejme muz si sedel v aute asi 3m od inkriminovaneho miesta a nic si nevsimol!! No chlap. :-)) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.