| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1960] Názory 19611970 z 31954  [Dalších 29984 >>]
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina

15.6.2005 21:46:12
LAĎKO, Davídek je fakt smíšek a hezčí a hezčí...
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina

15.6.2005 21:45:40
Ahojky, tak koukám, že si GOTHIC dnes užila:)))Směju se hl. tomu jak jsi to suprově popsala a přesně jsme si to dokázala představit, muselo to být fakt dost dobrý!

Jinak já vám můžu doporučit taky jednu knížku, sice není "vědecká", ale prostě nemá chybu, dnes jsme ji dočetla na 2. dech, dostala jsme ji před měsícem v nemocnici od přítelkyně tchána a tam přečetla kousek a dnes ji dočetla, je psaná pohledem dítěte na nás rodiče neskutečně vtipnou formou, tlemila jsem se celou dobu, jakoby psali o V., myslím, že se v tom všichni najdete i ty vaše prceky, je tenoučká a prostě nemá chybu a musíte ji přečíst 1- 2 dechy. Takže je od Simona Bretta- "PREVÍTEM SNADNO A RYCHLE". Je od narození do 1 roku. O tom jak ty naše mršky tro s náma umí koulet a jak nás doslova"milují".

Dobrou, dnes jdu spinkat brzy, zítra jdeme výletovat, jen doufám, že nás někde nestihne nějakej hnusnej liják:(((
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Sraz patek

15.6.2005 21:28:09
tak se to nepovedlo, tak na to dneska kašlu.
Laďka+2 25367

Re: Re: Sraz patek

15.6.2005 21:26:11
Musím se trošku pochlubit tím naším sluníčkem.

omlouvám se, ale musela jsem
Laďka+2 25367

Re: Sraz patek

15.6.2005 20:57:49
Ahoj holky,

tak jsemse opravdu pobavila nad tím jak Gothic padala do kře, živě si to představuju.

Jinak dneska jsem dala Davídkovi k obídku květák, brambůrky a s mlíčkem, myslela jsem jaká to není mňamka a on to normálně plival i po zemi, po zdi a všude, tak jsem to vzdala, normálně mu to nechutnalo, to snad je první věc, kterou Davča nesnědl. Jinak se neustále směje na cizí lidi. Dneska na dvě ženský a oni prej: vy máte krásně usměvavý miminko a a sotva zašli, tak se malej vyklonil z kočáru a koukal jim na zadek. No tak nevím co si o tom mám myslet.
Gothic 22573

Re: Re: Re: Sraz patek

15.6.2005 20:14:16
Jej Nada ja som ju tiez dostala od sestry k narodeniu maleho :-))
Amely, u nas som to videla hocikde, nemal by to byt problem zohnat.
Naďa+Esterka+Valinka 23187

Re: Re: Sraz patek

15.6.2005 20:11:11
Amely já ji dostala od sestry k narození esterky :-)
ale myslím, že jsem ji viděla v domě knihy (snad se to tak jmenuje)na václaváku (vedla e-banky).
Amely 13045

Re: Sraz patek

15.6.2005 20:06:00
Holky, kdepak jste tu knížku koupily? Dívám se na net a nemůžu to nikde najít.
Naďa+Esterka+Valinka 23187

Sraz patek

15.6.2005 20:02:14
Ahojky,
tak zatím stále platí srazík se Ztracenou v pátek 14:00 v Metropoli Zličín.
Kdo se ještě přidá ?

Novinky:sisinka se naučila cíleně prskat :-(
nejdřív si jen tak pohrávala s jazýčkem a dělala bubliny a pak zkusila prsknout...
hrozná legranda je to při krmení-jdu si koupit štít :-)

Knížku Dítě a já mám taky a potvrzuji, že je zatím to nejlepší, co jsem četla.
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina

15.6.2005 18:57:34
Ahoj Ka, tak je to Nakladatelstvo a vydavatelstvo CESTY, knizka ma 544 stran a u nas stoji okolo 500SK. viem ze ju ma aj Blizenkyne. Mne sa hlavne paci, ze tam je pohlad dietata, clovek tak vela veci pochopi, no a su tam aj hry a hracky pre ten vek, ako dieta stimulovat.
Bola som si pre novy pas a stal sa mi paradny trapas. Vykracujem si, hram sa na krasavicu nenormalnu pozeraju na mna 3 chlapi, ja si ladne vykracujem a vtom sa mi smykla topanka s letela som pekne do dobre pichlavych krikov. No trapas ako hrom. :-))
[<<Předchozích 1960] Názory 19611970 z 31954  [Dalších 29984 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.