| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1980] Názory 19811990 z 31954  [Dalších 29964 >>]
Brazilka & Romanka 11/04 18463

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina

14.6.2005 22:39:12
Ka: my tady na komary jdeme s vonnyma tycinkama...oni to nesnaseji...
Brazilka & Romanka 11/04 18463

Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina

14.6.2005 22:32:50
Ahoj holky!
Tak jsme zase byly plavat a dnes to bylo mnohem lepsi, mala sice brecela ale ne celou dobu, plavala a to se ji libilo. Zacala jsem verit tomu, ze to pujde. Dnes jsme byly potreti, tak uvidime.

Miso:Romca sni tak 100ml pyre k obedu, k tomu 2 lzicky jogurtu , kdyz nema maso. Vecer pak zatim 50ml kase a dopiji se mlikem, teprve jsme zacaly s vecernim prikrmem. Pak jeste pres vypije tak 150 ml vody/dzusu nejmene, ted je tu zima, jinak vypije i vice.

Holky, Romca ted dela divne veci hlavou: vrti jako " nene" a ted k tomu pridala i " jojo". Zvlaste kdyz je na brichu, vypada pak jak konicek...:-) Pokud hraje hudba, tak to dela do rytmu a vcera pri Cranberries pekne praila! he he he...delaji to vase deti taky?

ted vas zkusim docist, pokud mi to Romca dovoli, ted spinka po plavani

Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina

14.6.2005 22:29:10
GOTHIC, tak také mají stránky i u vás :o)
Je to www.globalex.sk
Jsou tam i kontakty, tak si zkus třeba někam zavolat kde mají v Bratislavě obchod.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zelenina

14.6.2005 22:24:32
Ahoj Zuzko, díky! A děkuji i jiným holkám co mi psaly k tomu paci-paci! Takže jo jo? :o))) Jéééé! Mám radost. Je to hezký to takhle vidět! Je to neuvěřitelné jak se rychle učí.
Je pravda, že mají zafixované určitě pokyny a vědí, že něco bude následovat a dít se. Vím to proto, že nacvičujeme potápění tak, že se teď na určité heslo vylije miminku voda ze skleničky na hlavu. Naše heslo je: "Lailo ááááááá žbluňk!" a stačí když řeknu jen "Lailo áááááááá" a ona už začne strašně mrkat a zatají dech.
Ká, já bych to do té zásuvky asi také dala. Nepíše se tam, že by se to nesmělo používat když jsou v místnosti děti, ne?

Gothic, mají takovéto logo. Našla jsem jejich (i když bohužel blbou) stránku. Je to www.globalex.cz a tam píšou, že je to distributor hraček v Čechách a na Slovensku. Zkusím ještě pátrat. U nás v našich mrňavých Kralupech mají velikánský obchod a je tam strááááášně moc hraček. Moje neteř tam moc ráda chodí :o))

Zuzana+dcéra(04/01),syn(07/04) 850

14.6.2005 22:07:57
Ahoj KÁ,

my sme to riešili v našej diskusii :-))) a bavili sme sa aj o Raidoch a spol. Jedna kočka z Prahy sa na to pýtala lekárky, keďže celé leto bývajú na chalupe a tam je kopec všelijakých potvor :-). Lekárka povedala, že vraj máte v ČR jedny z najprísnejších noriem na tieto veci a vraj to funguje na princípe feromónov - teda prírodných látok, ktoré tie potvory odpudia. Vraj to u syna (cca 10 m.) kľudne môže použiť. Neviem, nakoľko sa tomu dá veriť, tak len pre info :-).

LENNY - Podľa profesora Kocha a jeho super knihy "Výchova kojence v rodině" začína dieťa reagovať na výzvy pohybmi cca v 7.-9. mesiaci. Vtedy sa učí rôzne "pá-pá", "paci-paci"... Takže vaša malá to paci-paci určite robí vedome.
Minule sme pozerali video a náš malý tak okolo konca 7. a začiatka 8. mesiaca reagoval na "bac-bac" - trieskal vo vani do vody, "ťap-ťap" (paci-paci) - to robil tak krásne nešikovne :-) a myslím, že ešte robil vo vani "kop-kop". To ešte skôr, keď vo vani nesedel, ale sme ho držali a mohol kopať nohami :-).
Takže vám nastáva krásny čas učenia :-))).

Zuzana (nakukujúca sestra od Gothic :-))

Gothic 22573

14.6.2005 22:07:39
Lenny, co je za obchod Global, to je nejaky retazec? nevies net adresu, ci to nemame aj na Slovensku.

Re: Re: Re: Re: Zelenina

14.6.2005 22:01:30
Gothic, obojí, bazének i kruh, jsem koupila u nás v Globalu. Mají tam toho hodně.
K&K 30789

Re: Re: Re: Re: Zelenina

14.6.2005 21:13:05
Tak u nas je dite zeleninozrout. Sni celou tu vetsi sklenicku - vzdycky. Tu mensi zaji jeste "kompotem" - to mu dam ovocnou presnidavku jako sladkou tecku. Snazim se dat jen polovinu, ale nekdy mi slupne celou. A na veceri davam kasi ze 150 ml mlika/vody. A pres den vypije tak trikrat 180 ml mlika (vcetne noci).

Mam maly problem - jezdime do prirody a nechce se mi davat do zasuvky odpuzovac komaru - kvuli te chemii. Je neco "prirodniho" cim je odpudit? Napada me tee tree oil, par kapek do vody a tu misku dat treba na okno, nebo v tom namocit plinu a povesit ji do okna. Nebo mate nejake jine babske rady - krom teda sitky do okna - to je u nas nerealizovatelne.

Re: Re: Re: Zelenina

14.6.2005 20:34:59
MÍŠO, možná je Laila extrém anebo je to tím, že už jí přikrmuji déle, ale k obědu sní 125ml přesnídávky ovocné, ale dala by si ještě, proto jí někdy dám tu větší, tj 190ml a k večeři kaši se zeleninkou nebo samotnou a to sní tak 200ml.
Gothic 22573

Re: Re: Zelenina

14.6.2005 19:17:46
Misa ja malemu robim tak 50ml, zeleninky, vecsinou to zje, ale dost je toho aj na nas. :-) No a od vcera papame aj poobede, uz papa mesiac a mam osvedcene ze ked papa viac prikrmy, lepsie v noci spi ( chce menej papat). No on ma asi maly zaludok aj mlieka vypije dost malo, tak papame catejsie a mensie davky. Toho ovocia asi nezje tych 50ml, skor 30.
[<<Předchozích 1980] Názory 19811990 z 31954  [Dalších 29964 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.