| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 31954  [Dalších 31754 >>]
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

15.8.2005 7:06:51
Lenny - opruzeniny - měli jsme je jednou po Pemperskách a jednou jak venku hodně pršelo a byl dost vlhkej vzduch, a já musela i prádlo sušit doma, takže prostě bylo moc vlhko. To to měl až do masa, ani nevím jak se to stalo, bylo to hrozně rychle. Mno a pokaždý pomohlo časté větrání zadečku (což zapříčinilo stálé praní a utírání hovínek po podlaze:-( ) a mazání Bepanthenem. Ten je asi nejlepší. Jsou i mastičky na předpis, ale první pomoc - Bepanthen a větrání.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

14.8.2005 22:34:10
Já vždycky na někoho zapomenu...Takže ještě jednou:
LENNY, mně vždycky pomůže, když Veru trošku zčervená prdelka, Bepanten...Do 2 dnů je to pryč, často větrat, omývat po kakání i během dne...
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

14.8.2005 22:32:29
CACo, samozžejmě Filípek jako vždy vysmátej, já snad neviděla fotečku, kde by se nesmál. A ta podoba na taťku neuvěřitelná...To si ho snad porodil sám, ne???
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

14.8.2005 22:30:47
MACCIMAMO, dík za tip...

KAŠE- holky, prosím poraďte mi, chci Veru začít dávat kašičky- nemléčné a k tomu dokupovat nějaké HA mléko. Ale vzhledem k tomu, že máme jen MM, potřebovala bych poradit, kdo dáváte nějaké HA mléko, jaké je to nejlepší, jaké máte zkušenosti. A jestli je prodávají v lékárně nebo i v drogeriích???A ty nemléčné kašičky jsou od Nestle??? Chtěla bych už zítra vyrazit do terénu a občíhnout to. Tak děkuju za rady zkušenějších...
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Hriste

14.8.2005 22:29:28
Holky, diky za pochvaly!

Amely, byli jsme na hristi mezi Nuslema a Vrsovicema (jeslti vis, jak je tam financak pro Prahu 4 a 10, tak kousem za tim). Je to moc hezke, velke a hlavne oplocene a udrzovane hriste. Tak jsme udelali prvni pruzku a asi obcas zajdeme... Uz by se pomalu mohl seznamovat s babovkama ne?

Lenny, my meli opruzeniny jen jednou a to teda vypadalo tak, jak to popisujes. Nekolik vetsich pupinku dal od sebe. Dostali jsme tehdy od dr.masticku, ale ja si zaboha ted nemuzu vzpomenout, jak se jmenovala a ta hned pomohla. Jen si pamatuju, ze se hroze blbe myla z rukou i ze zadku. Jeeee, myslim, ze Imazol se to jmenovalo...
Jinak veci ted na Fifu nakupuju na anglickem serveru, v aukci - na eBay. Je to sranda a obcas se tam povede fakt super "kauf" :o))) A vetsinou jsou vecicky ve velmi dobrem stavu... Nejdrazssi na tom vsem je postovne z Anglie, ale nekdy se to i tak vyplati. Takze Lenny, jak ta ohniva mikca, tak tricko z lebkama je prave tam odtud...
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Skype

14.8.2005 22:26:47
Ahojky, tak musím hned pochválit moc fotečky Lailinky, je fakt krásná. A taky Ríšánka- musela jsme to ukázat manžovi, nevěřícně kroutíme hlavou, to je teda síla. My máme jen dřevěný minischody do nadstavbového patra, ale koukám, že už je budu muset nějak zatarasit, neb tohle uvidět, tak mě vezou...
Ne že by mě dnes málem nevezli...Vařím, manža si "čte" na záchodě...Najednou nějaký podezřelý klid, kouknu a Veru u akvárka- ruce i pusa celý modrý, krve by se ve mně nedořezal...Sebrala u akvárka dezinfekci do akvárka- methylenovou modř a začala ocucávat uzávěr, který byl naštěstí napevno uzavřený, ale okolo obarvený modří. Zařvala jsem na celý barák hrůzou, neb jsem do poslední chvíle nevěděla, jestli to třeba neotevřela a nevypila...Manžel vyletěl za mnou, slízla jsme si pár nadávek, jakto, že jsem to tam mohla nechat, že na to došáhla...Bohužel měl manža pravdu. Vypláchli jsem jí pusinku a nechali vypít hodně vody a snad se nic vážnýho nestalo, uklidnilo mě, že byl uzávěr napevno dotáhlý a že se methylenová modř používá i jako kontrastní látka do těla při různých vyšetřeních v medicíně, ale i tak jsem zase poučená, že už fakt nemůžu v dosahu x cm cokoli nechat...Takže se vše stěhuje do vyšších pater, zítra jdu shánět něco na zamezení otevírání skříněk dětmi. Ty děti jsou opravdu zvídavější a mazanější než my.

No a k dnešní letecké havárii jen to, že se bojím na tu naší dovolenou letět. Úplně mi při čtení té zprávy na netu běhal mráz po zádech, jako dost hnusná představa a hodně drsně popsaný. Fuj...
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

14.8.2005 22:12:36
Tedy to se mi zase povedlo :-))) samozřejmě sáhodlouhý příspěvek a fleky s vystouplými místy

a samozřejmě jsem zapomněla JANI děkuji a ráda přijedu na kávičku až se situace ulidní (u vás i u nás - snad vše rychle dobře dopadne)a vrátí se mi auto ze servisu - už se moc těším až se v klidu sejdem
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kočárek

14.8.2005 22:04:19
tak mi právě zmizel celý sáhodlouhý příspěven, no alespoň zůstanete ušetřeny mých lit. výlevů
tak jen v krátkosti
děkuji všem moc za podporu,snad bude vše v pořádku
zdravím po delší době Kuřátko a Laďku
Paffi Ríša je borec,kdyby jste to neměli nafocené tak bych nevěřila
Lenny,Cacando krásné fotečky
opruzeniny jsme měli a byly to souvislé fleky s vysloulými místy.Samostatné červené pupínky jsem identifikovala jako hmyzí kousnutí a je pravda,že jsou dost urputné - mizí jen pomalu.
Verísku zkus ten www.mimibazar.cz zrovna teď je tam moc pěkný golfáč za 2600,-kč sama jsem ho chtěla než máma koupila coneco,při troše trpělivosti se určitě nějaký pěkný za dobrou cenu najde
Amely 13045

Re: Opruzeniny

14.8.2005 21:40:18
Lenny, opruzeniny jsou spíš červené fleky.Červené pupínky jsme měli také a bohužel nevím z čeho to bylo. Přisoudila jsem to mému pokusu zavést do stravy vařené rajče. Mazala jsem menalindem a bübchen krémem proti opruzeninám a asi za 3 dny to zmizelo. A přešla na prověřenou zeleninu. Z čeho to bylo teda vlastně přesně nevím.Zahojení připisuju spíš menalindu. I když ten Bübchen krém taky docela pomáhá.Tak to jsem ti asi moc nepomohla.
Cacando, to jsou krásný fotky!! Kde jste byli na hřišti? Filip je neuvěřitelně podobný manželovi. Jak malá kopie :-) Ten ho teda vážně nemůže zapřít. Ale kdo by takovýho rozkošnýho klučinu zapíral,že ? Oblečení má teda stylový, musím pochválit :-)
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Opruzeniny

14.8.2005 21:16:20
Holky, které jste se někdy setkaly s opruzeninami, jak to vypadá? Laila má teď takové červené pupínky, jsou hodně moc červené, ale není to vyloženě vyseté červené místo, má asi 15 větších pupínků dál od sebe. Už jsme vystřídali 3 masti a nic :o( Je to pořád horší. Nevíte?
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 31954  [Dalších 31754 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.